Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Paul Alexander "He lukitsivat meidät, lukitaan heidät!"

Freedom Convoy ja tohtori Paul Alexander hyökkäävät eteenpäin!

Rakastamme ehdottomasti tohtori Paul Alexanderia. Olemme niin kiitollisia siitä, että hän on keskuudessamme. Rukoilemme jatkuvaa suojelusta, siunausta ja johdatusta hänelle ja hänen perheelleen.

Tohtori Alexander on vastustanut rikollista covidien yritystä ja pitänyt tiukasti kiinni totuudesta ja jakanut sitä. Hän ei ole luopunut totuudesta tappouhkauksista, julmista propagandakampanjoista sekä taloudellisesta ja ammatillisesta vainosta huolimatta.   

Hän palveli uskollisesti Kanadan rekkakuskien vapaussaatossa, joka toi niin paljon rakkautta ja rauhaa kansakuntamme pääkaupunkiin, kunnes rikosministeri Trudeau määräsi pelkurimaisia ja väkivaltaisia hyökkäyksiä ihmisiä vastaan. Tästä säälittävästä rikollisministeristä huolimatta vapaussaattue on kasvanut ja levinnyt ympäri maailmaa, myös etelässä sijaitsevien serkkujemme kanssa Yhdysvalloissa.

Tohtori Paul Alexander on mukana joka askeleella, seisoo kylmässä, matkustaa läpi yön, kaipaa kotiaan, mutta suojelee ja palvelee todellisia ihmisiä; palvelee heitä tiedolla, totuudella, rakkaudella ja viisaudella.  

Tässä on kymmenminuuttinen video tohtori Paul Alexanderista puhumassa Freedom Convoy USA:n hyville ihmisille Hagerstownissa, Marylandissa, aivan hiljattain 11. maaliskuuta.

Totuudenmukainen ja intohimoinen; tämä on eeppinen puhe!

Voimme tilata, seurata ja tukea tohtori Paul Alexanderia suoraan hänen substack-sivullaan:  https://palexander.substack.com/

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi