Ivermektiiniä koskeva kiista lintuperspektiivistä katsottuna

Harvinaiset henkilöt sairastuvat hyvin vakavasti koronavirukseen. Niille, jotka sairastuvat, on olemassa erittäin turvallisia ja tehokkaita hoitomuotoja, jotka vähentävät merkittävästi kärsimystä ja kuolemanriskiä.

Valitettavasti monissa maissa hallitukset ja hoitolaitokset tukahduttavat tiukasti näiden hyvien varhaishoitoprotokollien saatavuuden ja tietämyksen. Tämä lisää niiden potilaiden määrää, jotka joutuvat sairaalahoitoon tai kuolemaan.

Ivermektiini on turvallinen ja edullinen paras lääke koronaviruksen lisääntymisen keskeyttämiseen. Se on olennainen osa tehokkaita koviidihoitoja, jotka vähentävät kuoleman riskiä 85% ja enemmän.

Rikolliset, jotka johtavat covidien agendaa, - täytyy haudata ivermektiini, koska tämän turvallisen ja tehokkaan viruksen hoitokeinon olemassaolo poistaa heidän näennäisoikeudellisen perustelunsa sille, että heidän kokeellinen ratkaisunsa, eli pakotetut covid-injektiot, on hyväksyttävä hätätilanteessa.

Näillä vilpillisesti perustelluilla pakotetuilla ja pakotetuilla injektioilla on saatu historian suurimmat taloudelliset voitot, ja samalla ne ovat tappaneet ja vahingoittaneet lukemattomia ihmisiä enemmän kuin kaikki todelliset rokotteet ovat koskaan tappaneet ja vahingoittaneet kaikkia tauteja yhteensä viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana.

Kaikki rikollisen covid-yrityksen rikoskumppanit estävät ivermektiinin käytön, vaikka sen suuresta turvallisuudesta ja tehokkuudesta on vankkaa tieteellistä näyttöä. He huijaavat yleisöä ja estävät lääkäreitä, lääketieteen tutkijoita ja muita asiantuntijoita puhumasta vapaasti ivermektiinistä tai mistä tahansa muusta, joka kyseenalaistaa lääketiedejärjestelmän sanelut. Tedrosin, Gatesin ja Swissmedicin epäpyhä kolmiyhteys.

Valitettavasti monissa maissa, Kanada mukaan lukien, liittovaltion hallitukset ovat vahvasti WEF:n ja WHO:n agenttien (kuten Trudeaun, Freelandin ja monien muiden) soluttautuneita. WEF:n pomo Klaus Schwab ylpeilee sillä, että hänen edustajillaan on yli puolet hallituksen paikoista monissa maissa, kuten Kanadassa..

Maissa, joihin WEF ja WHO eivät ole niinkään tunkeutuneet, lääkärit määräävät rutiininomaisesti turvallisia varhaishoitoja, joihin kuuluu Ivermektiiniä, suurella menestyksellä. Läheskään kukaan ei tarvitse sairaalahoitoa tai kuole covid-19:een, muunnoksesta riippumatta.

Kanadan kaltaisissa WEF/WHO:n hallitsemissa maissa lääketieteen sääntelyelimet itse asiassa kieltävät Ivermektiinin määräämisen. Ne tekevät kovasti töitä murskaamaan niiden hyvien lääkäreiden uran, jotka määräävät sitä tai puhuvat tieteellisestä tiedosta, joka koskee sen tärkeää, peliä muuttavaa roolia osana koronavirustartuntojen turvallista ja tehokasta hoitoa. Olemme kärsineet lääketieteellisestä apartheidista kanssanne, ja olemme kiitollisia avustanne. Meitä ei kuitenkaan tarvitse sääliä; me tiedämme, kummalla puolella historiaa haluamme olla. Emme halua olla heidän puolellaan, vaikka heidän taskunsa olisivatkin täynnä fiat-valuuttaa.

Näihin lääkelupaviranomaisiin kuuluu myös se, joka vaikuttaa suoraan minuun: CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario). Kuten kaikki rikollisen Covid-yrityksen lonkerot, ne antavat väärää tietoa yleisölle ja järjestävät lääkäreiden alistumista, jotta he tukahduttaisivat covidien hengenpelastavan hoidon, kuten ivermektiinin, käytön. Tämä on pitänyt oven auki heidän tiiminsä tuottoisille tappaville kokeellisille covid-injektioille. Kanadan lääkäri- ja kirurgikollegiot ovat valehdelleet, väittäen, että nämä injektiot ovat turvallisia ja tehokkaita.ja vainoavat samalla lääkäreitä, jotka sanovat muuta, mukaan lukien minä ja lääkärit Phillips, Christian, Hoffe, Malthouse, Culvindar, Hodkinson, Melbourn, Kaur, Amani, Turek, Nagase, Kilian ja monet muut.

Olen vain yksi pieni esimerkki, mutta CPSO:lla on 19 hyvin palkatun lakiasiantuntijan ryhmä, joka on sitoutunut yrittämään tuhota urani, koska kirjoitin joitakin lääkärinlausuntoja, joissa ilmaisin mielipiteeni siitä, että näille henkilöille ei pitäisi ruiskuttaa lääkettä, jota he tarvitsevat. tappavat kokeelliset covid-19-injektiot. Myös muita lääkäreitä on vainottu tämän vuoksi, koska he ovat määränneet ivermektiiniä tai ilmoittaneet kuolemantapauksesta tai haittavaikutuksesta, joka on aiheutunut pakkoruiskun jälkeen. CPSO on jälleen kerran pettänyt lääkäreitä ja kansalaisia. Kollegio väittää, että sen kielto lääketieteellisistä poikkeuksista Covid-19-rokotteisiin on laki, mutta se ei ole laki. College on ainoastaan antanut suosituksia, jotka perustuvat Ontarion hallituksen suosituksiin, eivät lakeihin tai asetuksiin. College siis asettaa lääkäreitä syytteeseen poikkeuslupien kirjoittamisesta, vaikka sillä ei ole siihen valtuuksia.

Lisäksi kollegion kielto määrätä ivermektiiniä perustuu Kanadan terveysministeriön neuvoa-antavaan varoitukseen, jossa varoitetaan, että ivermektiiniä ei ole hyväksytty Covid-19-taudin hoitoon. Tämä on totta, mutta sillä ei ole merkitystä lääkärin oikeudelle määrätä sitä. Ivermektiini tuotenimellä Stromectol on edelleen merkitty lääkkeeksi Health Canadan lääketietokantaan. Sen vuoksi kuka tahansa lääkäri maassa voi määrätä sitä laillisesti mihin tahansa tarkoitukseen, koska haittavaikutusprofiili on jo vahvistettu. Juuri nyt lääkärin on laillista määrätä ivermektiiniä Covid-19-tautiin, mutta kollegio on virheellisesti saanut ihmiset uskomaan toisin. Tätä kutsutaan petokseksi.

Monissa tapauksissa, mukaan lukien CPSO:n tapaus Ontariossa, olemme saaneet tietää, että he ovat vielä enemmän syyllistyneet käyttämään valtaa, jota heillä ei ole. Heillä ei ole laillista toimivaltaa myöskään pakottaa lääkäreitä tukemaan injektioita. Vielä, he ovat kirjaimellisesti julkaisseet arvovaltaisia vaatimuksia että lääkärit eivät saa koskaan sanoa mitään kielteistä heidän pakkoruiskuistaan tai kirjoittaa huomautusta, jonka mukaan jotakuta ei pitäisi ruiskuttaa, tai uskaltaa määrätä ivermektiiniä.

Ivermektiini vähentää covidien kärsimystä ja kuolleisuutta 85% tai enemmän. Tämän kirjoittajan mielestä syylliset, mukaan lukien CPSO:n kaltaiset lääketieteen sääntelyelimet, ovat syyllistyneet rikoksiin, jotka aiheuttavat 85% kaikesta covidin aiheuttamasta kuolemasta ja kärsimyksestä.

Kiitos, että autat meitä levittämään totuutta ivermektiinistä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi