Tamara Lich vapautui vankilasta, mutta ei ole vapaa

Tamara Lichin päivitys

Kanadalainen ihmisoikeusaktivisti on vapautettu fyysisesti kahleista ja vapautettu vankilasta, mutta Trudeaun pitkät jalat ja saappaat polkevat edelleen hänen oikeuksiaan.

Tamara Lich, co-organizer of Ottawa protests, released on ...
Tamara Lich

Läheisessä ajoituksessa meidän 7. maaliskuuta viesti yhdestä Trudeaun poliittisista vangeista Tamara Lichistä.saimme uutisen, että hänet on vapautettu vankilasta, mutta hänen perusoikeuskirjaan kirjattuja oikeuksiaan ja vapauksiaan on rajoitettu vakavasti.

Tässä on joitakin hänen "takuuehdoistaan": hänet on määrätty poistumaan Ottawasta 24 tunnin kuluessa, poistumaan Ontariosta 72 tunnin kuluessa, ilmoittautumaan poliisille, asumaan ohjeiden mukaan, olemaan ottamatta yhteyttä "kanssasyytettyihin" (muihin rauhanomaisiin ihmisoikeusaktivisteihin), ei sosiaalista mediaa, ei protestoida covidissa, *vakuustakuu laitteiden valvonnasta.[1]*, osallistua tuomioistuimeen ja olla osallistumatta Ontariossa ainoastaan tuomioistuinkäsittelyyn ja tapaamisiin asianajajan kanssa.

Lyhyesti sanottuna: Tamara Lich edusti kaikkia ihmisoikeuksiamme, kuten R:n peruskirjaioikeudet ja vapaudet. Rikosministeri Trudeau ja hänen hallintonsa järjestivät rauhanomaisen mielenosoituksen väkivaltaisen tukahduttamisen, takavarikoivat ihmisten pankkitilejä, varastivat miljoonia dollareita ihmisoikeuksia tukevia lahjoituksia, pidättivät monia ihmisiä, myös Tamaran, ja käynnistivät laajan kampanjan kaikkien rauhanomaisiin laillisiin mielenosoituksiin osallistuneiden tai niitä tukeneiden vainoamiseksi. Tamara oli vangittuna yli kaksi viikkoa, häntä vietiin ympäriinsä jalkakahleissa, ja nyt hänet on vapautettu takuita vastaan ehdoin, jotka kieltävät häneltä lähes kaikki ihmisoikeudet (tai "perusoikeuskirjan oikeudet ja vapaudet"), kuten liikkumisvapauden, sananvapauden, yhdistymisvapauden, kokoontumisvapauden ja rauhanomaisen mielenosoituksen vapauden.

Meidän ei pitäisi niellä tätä ystävät. Kanadalainen ihmisoikeusaktivisti Tamara Lich vangittiin viikoiksi ja kahlittiin, ja nyt hänet "vapautetaan", mutta hänen luovuttamattomia, Jumalan antamia oikeuksiaan rajoitetaan vakavasti. Samaan aikaan Trudeau, Freeland ja loput Kanadan liittovaltion viholliskielteisten ulkomaisten toimijoiden jaostosta, mukaan lukien WEF ja WHO, jatkavat katumatta ja rankaisematta. He ovat edelleen sitoutuneet covidien agendaan, vaarallisiin pakkoinjektioihin ja muihin maanpetokseen ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

Tamaran ja Kanadan vapaussaattue inspiroi edelleen maailmaa.

Olemme hyvin iloisia nähdessämme Tamaran jälleen perheensä kanssa. Lähetämme kiitoksemme ja rukouksemme. Hänen aktivisminsa on innoittanut maailmaa, ja monet kantavat nyt soihtua, jonka hän auttoi sytyttämään.

*[1] Takausyhtiö voi vaatia henkilön käyttämään GPS-nilkkavalvontalaitetta ehtona takuutakuun vapauttamiselle. Suurin osa takausyhtiöistä vaatii lisävakuutta GPS-valvontalaitteen muodossa ennen suurempien takuusummien hyväksymistä.* *.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi