Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Tess Lawrien kirje tohtori Hillille - hieno lyhytelokuva

Tohtori Andrew Hill myi tiimin, joka olisi pelastanut miljoonia ihmishenkiä ja lopettanut "pandemian" jo kauan sitten.

Muistatko 14. joulukuuta 2021 ilmestyneen uutiskirjeemme, jonka otsikkona oli Tohtori Andrew Hill. $40 Million. 504,000 ihmistä kuolee?

"Lokakuussa 2020 tohtori Andrew Hill sai tehtäväkseen raportoida Maailman terveysjärjestölle kymmenistä uusista tutkimuksista eri puolilta maailmaa, jotka viittaavat siihen, että ivermektiini voisi olla erittäin turvallinen ja tehokas COVID-19:n hoito.

Tammikuun 18. päivänä 2021 tohtori Hill kuitenkin julkaisi tuloksensa pre-print-palvelimella. Hänen menetelmistään puuttui tarkkuus, katsaus oli heikkolaatuinen ja ivermektiiniä koskevat erittäin myönteiset havainnot olivat ristiriidassa johtopäätösten kanssa. Lopulta tohtori Hill suositteli, että "Ivermektiini olisi validoitava suuremmissa asianmukaisesti kontrolloiduissa satunnaistetuissa tutkimuksissa, ennen kuin tulokset riittävät sääntelyviranomaisten tarkasteluun".

Tutkija, joka pyrki antamaan yleissuosituksen ivermektiinistä, oli sen sijaan suositellut sitä vastaan. Mitkä olivat hänen syynsä tähän? Oliko hänen johtopäätöksensä perusteltuja? Vai vaikuttivatko ulkoiset voimat hänen käännökseensä?

Vuosi myöhemmin tämä elokuva muistelee tarkalleen, mitä tapahtui, ja se kertoo sen omakohtaisesti kokeneen tohtori Tess Lawrien näkökulmasta. Videolla ovat mukana myös tohtori Pierre Kory ja tohtori Paul Marik, jotka työskentelivät läheisessä yhteistyössä tohtori Hillin kanssa samoihin aikoihin." Alkaen Oracle Films.

Tess Lawrien kirje tohtori Andrew Hillille / Oracle Films

Todisteet ovat musertavia ja niitä kertyy koko ajan lisää...

  1. Ivermektiini on halpa ja turvallinen lääke. Se tehoaa hyvin covidiin. Pelkästään se vähentää kuolleisuutta 85%.
  2. Kovidien "pandemia" oli tekosyy maailmanlaajuiseen hätätilaan, joka oli tekosyy maailmanlaajuiseen diktatuuriin, lukituksiin ja muihin ihmisoikeusloukkauksiin sekä luvan antamiseen pakollisille "kokeellisille" kovidipistoksille, jotka ovat tappaneet miljoonia ihmisiä (tähän mennessä), haavoittaneet monia muita ja tuottaneet ennätyksellisiä voittoja murhanhimoisille rikollisille, jotka pyörittävät tätä huijausta, mukaan lukien Bill Gates, joka on hyötynyt yli 200 miljardia dollaria.
  3. Turvallisen hoidon olemassaolo lopettaisi "pandemian", "hätätilan", lukitukset, epäsosiaalisen etääntymisen, kasvojen pakottamisen ja kaiken muun sellaisen. Turvallinen ja tehokas hoito lopettaisi myös pakotetut "rokotteet" ja niiden valtavat voitot sekä ennennäkemättömän tappamisen ruiskeilla.
  4. Vuodesta 2020 lähtien on tiedetty, että ivermektiini on turvallinen, edullinen ja erittäin tehokas hoito covidiin. "Pandemian" olisi pitänyt loppua silloin, kuolemisen olisi pitänyt loppua silloin, ja tappavia "kokeellisia" pakkosyöttöjä ei olisi koskaan pitänyt aloittaa. Tämän vuoksi Gates, Tedros, Fauci ja kaikki heidän lihapuppettinsa hallituksissa, lääketieteellisten lupien myöntämistä käsittelevissä elimissä ja dinosaurusmediassa ovat valehdelleet niin kovasti ivermektiinistä.
  5. Tämän vuoksi myös totuutta puhuvat lääkärit ympäri Kanadaa ja maailmaa, minä mukaan lukien, ovat joutuneet näiden rikollisten kohteeksi. Koska emme alistu, emme liity valheisiin, vaan kerromme totuuden ja puolustamme ihmisyyttä.

Olen erittäin kiitollinen ja kunnioitettu siitä, että kuulun totuuden kertojien joukkoon, huolimatta järjestelmällisestä institutionaalisesta vainosta ja eeppisistä taloudellisista tappioista. Kun on kyse covidista, monet tutkijat ja lääkärit valitsivat leveän ja kieron tien, kun taas harvat valitsivat suoran ja kapean tien.

Yksi niistä lääkäreistä, joita ihailen eniten maailmassa, on tohtori Tess Lawrie. Minulle on suuri kunnia toimia hänen kanssaan Maailman terveysneuvoston ohjauskomitean jäsenenä. Hän on huolellinen älyllään ja hyveellään. Hän on ehdottomasti yksi maailman ahkerimpia asiantuntijoita, joka on sitoutunut ihmishenkien pelastamiseen ja ihmisoikeuksien palauttamiseen. Rukoilkaa tai mietiskelkää hetki hänen terveytensä, voimiensa, onnensa ja tehtävänsä onnistumisen puolesta.

Tohtori Andrew Hillin tarina on hyvin erilainen, traaginen ja synkkä tarina. Mielestäni hän on tiedemies, joka myi sielunsa. Miljoonia ihmisiä on kuollut, ja maailmamme on edelleen raunioina, osittain siksi, että Hill taipui Bill Gatesille, esti ivermektiinin käytön ja jatkoi ihmiskunnan tappamista ja hyväksikäyttöä... Tietenkin rahasta.

Tulevina päivinä esittelemme kaksi uutta tutkimusta, jotka osoittavat jälleen kerran ivermektiinin hyvät puolet covidin hoidossa ja ennaltaehkäisyssä sekä sen, miten huonosti remdesiviiri pärjää vertailussa. Ehdotamme myös, ketä kannattaa haastaa oikeuteen ja auttaa nostamaan rikossyyte henkilökohtaisista kärsimyksistäsi tai läheisesi menetyksestä, jotka johtuvat covidista ilman ivermektiiniä tai pakkoruiskutuksista.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi