Tamara Lich on nyt Trudeaun hallituksen vanki. Miksi?

Rikosministeri Trudeauta ei ole vieläkään pidätetty, mutta rauhanomainen mielenosoittaja Tamara Lich on edelleen vangittuna, ja hän on ilmestynyt oikeuteen jalkakahleissa, eikä häntä ole päästetty takuita vastaan vapaaksi.

Mitä on tapahtunut yhdelle Kanadan rekkakuskien vapaussaattueen sankareista, ihmisoikeusaktivisti Tamara Lichille? Hän omistautui Kanadan historian suurimmalle ja rauhanomaisimmalle mielenosoitukselle.   

Brian Peckford (Right) & Tamara Lich (Left)
Brian Peckford (oikealla) ja Tamara Lich (vasemmalla)

Muistakaa Tamara Lich piti lehdistötilaisuuden yhdessä Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan viimeisen elossa olevan kirjoittajan, kunniakkaan Brian Peckfordin kanssa..

Samaan aikaan kun Tamara ja Peckford puolustivat oikeuksien ja vapauksien peruskirjaamme, Trudeau ja hänen isäntänsä Klaus Schwab mursivat vertauskuvallisesti tätä pyhää kanadalaista asiakirjaa; Trudeau vetosi hätätilalakiinja löysivät poliisin univormuihin halukkaita roistoja, rauhanomaisen ja laillisen mielenosoituksen pahoinpitelyers, estävät laillista kokoontumis- ja mielenosoitusoikeuttamme ja pidättävät monia viattomia, Tamara Lich mukaan lukien.

Tamara Lich pidätetty

Kanadassa jopa murhaajat ja huumekauppiaat pääsevät yleensä vapaaksi takuita vastaan, ja heidät voidaan vapauttaa oikeudenkäynnin ajaksi.

Tamara Lich, jota syytetään vahingonteosta, on kuitenkin edelleen vangittuna yli kaksi viikkoa pidätyksensä jälkeen. Hän on käynyt oikeudessa kahdesti hakemassa takuita. Yhdellä näistä kerroista hänet johdatettiin oikeussaliin jalat kahlittuina! Vangit jalkakahlinnoissa eivät ole Kanadassa juuri koskaan nähty, ei edes väkivaltarikollisten kohdalla.

Kuinka perverssi Kanada on tällä hetkellä?

Meillä on istuva rikosministeri, joka on sarjamurhaaja, joka on käyttänyt mustaa naamaa useammin kuin hän muistaa ja joka on puuttunut SNC Lavalinin rikostutkintaan, joka koskee pitkää rikosluetteloa, johon kuuluu muun muassa lahjonta ja nuorten naisten prostituointi ulkomaiselle diktaattorille. Hänen lyhyt pätkänsä yksityisopettajana vaatii tutkintaa, ja viimeisimpänä hänen Trudeau edisti televisiossa vihaa kaikkia kuolemanlaukauksesta kieltäytyviä kohtaan -. Kanadalaiset tekivät Trudeausta vastaan tuhansia rikosilmoituksiamutta hänelle ei ole tapahtunut mitään.

Nyt näyttää siltä, että Kanadassa ei ole todellista oikeusvaltioperiaatetta; tuomioistuimista ja poliisista on tullut välineitä, joita tämä rikosministeri voi sanella ja käyttää väärin. Onko tämä epäonnistunut valtio?

Samaan aikaan lainkuuliainen nainen, joka seisoi rinnakkain Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan laatijan kanssa ja omistautui Kanadan suurimmalle ja rauhanomaisimmalle mielenosoitukselle ihmisoikeuksien puolustamiseksi, raahataan kahleissa oikeussaleihin, ja häneltä evätään takuut.

Jos tuomioistuimet, syyttäjät ja poliisi eivät korjaa tätä törkeää epäoikeudenmukaisuutta, tämä nykyinen ihmisoikeuskriisi yhdistettynä rikoksiin ihmisyyttä vastaan ja maanpetokseen edellyttää, että armeija ottaa ohjat käsiinsä ja palauttaa oikeusvaltion maahamme. Jos se ei onnistu, meille jää jäljelle itsepuolustus, luonnonlaki ja toivo siitä, että jokin hallitus jossain ryhtyy vakaviin toimiin maailmanlaajuista rikolliskabraalia vastaan, mukaan lukien sen kanadalaiset toimijat.

Oikeutemme ovat luovuttamattomia. Rukoilemme rauhaa ja oikeusvaltion periaatteita ja kehotamme poliisia, oikeuslaitosta ja armeijaa täyttämään valanne, puolustamaan kansaa ja pitämään kiinni oikeusvaltion periaatteista. korkeimmat lakimme.

Me emme alistu. Tamara Lich on sankari ja innoittaja.

Tohtori Trozzin puhe Vapaussatulasta

Emme hylkää Tamara Lichiä

Kunnioitamme ja kiitämme sinua Tamara. Emme unohda sinua ja autamme varmistamaan, että sinut vapautetaan. Olet auttanut innoittamaan ihmisiä ympäri maailmaa; Vapaussisaattue on nyt maailmanlaajuinen liike, jossa ihmiset puolustavat oikeuksiamme. Tässä on kanadalainen totuudenpuhuja tohtori Paul Alexander PhD kiertueella Yhdysvaltain Freedom Truckers Convoyn kanssa..

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi