Tri Astrid Stuckelberger | WHO:n sisäpiiriläinen paljastaa epäpyhän kolminaisuuden

Gate, Swissmedic ja Tedros: rikollinen monopoliasema

Astrid Stuckelberger on kansanterveystieteen tohtori, jolla on laaja kokemus työskentelystä Maailman terveysjärjestössä. Ennen vuotta 2013 hänen työnsä WHO:ssa oli hyvin rakentavaa. Siihen kuului jäsenmaiden kouluttaminen ja avustaminen eri puolilla maailmaa todellisiin pandemioihin ja terveyshätätilanteisiin varautumisessa.

Vuonna 2013 tämä tärkeä työ keskeytettiin.

Sen sijaan WHO manööveröi uuteen asemaan: WHO:n pääjohtajan diktatuuriin ja tämän globaalin monopolitriadin, WHO:n, Bill Gatesin ja Swissmedin, kiristyshaaraan. Swissmedic on Sveitsin kansallinen lääkkeiden ja lääkinnällisten tuotteiden lupa- ja valvontaviranomainen.

Tohtori Strucklebergerin tärkeä tehtävä Reinner Fuelmichin ja tiimin kanssa:

WHO:n sisäpiiriläinen, josta on tullut ilmiantaja, tohtori Struckelberger paljastaa, miten WHO on vaiheittain kerrostanut paperityönsä, jotta pääjohtaja (tällä hetkellä superpahis Tedros)- diktaattori, joka voi pakottaa maailmaan ja "myydä" sille mitä tahansa biologisia tuotteita hän haluaa: PCR-"testit", niin kutsutut "covid-rokotteet" jne.  

Hän kertoo, miten Bill Gates itse asiassa yritti päästä WHO:n äänivaltaiseksi valtioksi. Toisin sanoen hän pyrki yhtenä miehenä saamaan täyden ja tasavertaisen vallan kuin valtio. Vaikka Gates epäonnistui siinä päällisin puolin, hän löysi takaporttimenetelmän, ja huomaamme, että Gates, WHO:n diktaattori Tedros ja Swissmedic ovat tehneet sopimuksen yhdessä.

Ajatelkaa korruption ja väärinkäytösten tasoa! Eugenisti Bill Gates hyötyy useita miljardeja rokotepistoksista ja PCR-"testeistä" yhdessä WHO:n diktaattorin Tedrosin ja kansainvälisten lääkkeiden ja lääkinnällisten tuotteiden sveitsiläisen viranomaisen kanssa. Mikä voisi mennä pieleen!

Lähes 100 maata on allekirjoittanut sopimuksia, ja WHO:lla, Gatesilla ja Swissmedicillä on maailmanlaajuinen monopoli ja hallinta kehoihimme... Niin he luulevat. Me torjumme tämän. Nämä tyypit ovat rikollisia.

Tohtori Struckleberger käsittelee WHO:n harhaista uskoa, että se voi muuttaa sanoja. Vuonna 2009 he "määrittelivät" uudelleen sanan "pandemia". joten mikä tahansa kylmä voisi riittää. Tämä antoi heille mahdollisuuden ottaa hätätilavaltuudet käyttöön milloin tahansa ja sanella maailmalle, aivan kuten he ovat tehneet viimeisten kahden vuoden ajan. Hiljattain he "määrittelivät uudelleen" termin "laumaimmuniteetti" niin, että se saavutetaan vain pistoksilla eikä luonnollisesti. Me torjumme heidän sanaleikkinsä, emmekä anna heille valtuuksia määritellä sanoja uudelleen.   

Tedrosin, WHO:n ja heidän rikoskumppaniensa rikoksia lisää tämä: WHO:lla oli hienovaraisesti julkaistu varoitus PCR:n virheellisyydestä, mutta he silti edistivät PCR:ää kaikkialla maailmassa. Se on rikos, johon liittyy tunnustus.

Gatella on paperit, jotka takaavat hänelle "diplomaattisen koskemattomuuden". Siihen sisältyy koskemattomuus rikostutkintaa ja syytteeseenpanoa vastaan. Me ihmiset hylkäämme senkin. Siitä lisää jäljempänä.

Tri Astrid Struckelberger & Maailman terveysneuvosto live maanantai 7 helmikuu 2022, 2022

Tohtori Struckelberger esittää suoran lähetyksen WCH GA:lle klo 14.00 huomenna maanantaina 7. helmikuuta klo 14.00 EST. Voit osallistua täällä: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Diplomaattinen koskemattomuus

Bill Gaten "diplomaattinen koskemattomuus" saattaa muistuttaa tätä kohtausta elokuvasta Tappava ase 2.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi