Tohtori Mark Trozzi

Sankari Juscha Grunther lopettaa Vaxx-mandaatit ikuisesti

Lääketieteellisestä apartheidista huolimatta Juscha Grunther innostaa ja organisoi vastarintaa pakkopistoksia ja elektronisia tunnisteita vastaan.

Johdanto

Näin kauas Trudeau on vienyt Kanadan vapaasta ja oikeudenmukaisesta yhteiskunnasta. Juscha Gunther on älykäs, sanavalmis, lakia noudattava kanadalainen nainen, joka kieltäytyi joutumasta pakotetuksi tai pakotetuksi ottamaan covid-19-biologisen aseen injektion.

Tämän vuoksi Juscha on menettänyt työnsä, menettänyt kotinsa ja muuttanut bussiin... talvella!

Juscha ei ole luovuttanut. Pikemminkin hän omistautui bussistaan lähtien lainopilliselle tutkimukselle ja on luonut välineen, jonka hän voi jakaa kanssamme: lakiesityksen, jolla lopetetaan "rokotevelvoitteet" ja ihmisten nanoteknologinen merkitseminen ja seuranta.

Tämä 14-minuuttinen video käsittelee nykytilanteemme monia puolia: oikeudellisia, hengellisiä, tieteellisiä, sosiaalisia ja poliittisia. Se osoittaa kauneuden ja ystävällisyyden, joka on suuressa enemmistössä meistä ja joka vahvistuu, kun kohtaamme rikollisen covid-yrityksen pahuuden.

End Vaxx Mandates TAC video

Toimintavaiheet

Juscha ei hae taloudellista apua, mutta olemme ottaneet yhteyttä Take Action Canada -järjestön ystävien kautta, ja meillä on lupa jakaa tämä sähköpostiosoite ([email protected]), jotta voimme lähettää hänelle viestejä ja/tai lahjoittaa taloudellista tukea sähköisellä siirrolla.  

Luulen, että Juscha haluaa meidän lähinnä tutkivan sitä hienoa työtä, jota hän on tehnyt täällä olevan lakiehdotuksen parissa vaxx-mandaattien ja sähköisen tunnistamisen lopettamiseksi: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/03/Final-DRAFT-Bill-to-End-Vaxx-Mandates-Uphold-Medical-Freedom-March-16-2022.pdf

Tässä on hänen laatimansa esimerkkikirje, jonka voimme lähettää lakiehdotuksen mukana poliittisille edustajillemme liittovaltion, maakuntien ja kuntien tasolla.

MALLI KIRJEESTÄ, joka lähetetään hallituksen edustajalle.

ALASLADATTAVAN LASKUN (katso PDF-linkki yllä) YHTEYDESSÄ.

Hyvä parlamentin jäsen, kansanedustaja, kansanedustaja, kansanedustaja ___________________,

Miten on mahdollista, että Kanada ja koko maailma on siirtynyt kahden viikon lukituksesta käyrän tasoittamiseksi kaksi vuotta myöhemmin kaksitasoiseen apartheid-yhteiskuntaan, jossa vain rokotetut saavat nauttia monista vapauksista, ja että sadat tuhannet kanadalaiset joutuvat mahdottoman "valinnan" eteen ottamaan kokeellisen injektion, joka on yhteydessä kymmeniin tuhansiin kuolemantapauksiin Yhdysvalloissa.Yhdysvalloissa (katso VAERS-tiedot alla olevista linkeistä) ja lähes MILJOONA vakavaan vammautumiseen tai "haittavaikutukseen", tai menettää työpaikkansa, kotinsa, yrityksensä ja jotkut jopa henkensä?

Miten on mahdollista, että kanadalaiset, mukaan lukien sinä, jonka kansa on valinnut edustamaan kansaa, ovat passiivisesti hyväksyneet kaikki sanelut, jotka ovat tulleet suoraan tai epäsuorasti lääketehtaiden rahoittamilta etujärjestöiltä ja organisaatioilta, kuten WHO:lta, Bill Gatesilta ja CDC:ltä, tuskin protestin piipahduksitta, kun vapaus toisensa jälkeen on rapautunut pois yleisen "turvallisuuden" nimissä, kun Covidin eloonjäämisprosentti useimmilla ihmisillä on itse asiassa 99.8% JOS he joutuvat kosketuksiin viruksen kanssa? Samaan aikaan satojatuhansia yrityksiä on pilkottu, ja lukitusten "sivulliset vahingot" ovat olleet mittaamattomat, ja kuolemantapauksia ovat aiheuttaneet peruuntuneet lääkärin ja erikoislääkärin vastaanotot, itsemurhat, yliannostukset ja epätoivo. Lapsillemme aiheutuneita psykologisia vahinkoja ei voida vielä tietää, koska heidät on pakotettu naamioitumaan, etääntymään, eristämään, rokottamaan.

Tämä on KANADALAISILLE, kansanedustajille ja kansanedustajille, MLA:ille ja kaikille hallituksen edustajille osoitettu KYSYNTÄ tehdä oikeita valintoja nyt. Jakakaa tämä video ja tukekaa tätä lakiesitystä VAXX MANDATESin lopettamiseksi. Kuorma-autonkuljettajien vapaussaattue vaatii, että palautatte kanadalaisille Jumalan antamat oikeudet ja vapaudet. Jos ette tee mitään muuta, pyydän, että saatte tämän lakiehdotuksen parlamentin käsiteltäväksi mahdollisimman pian, koska pelkään, että Trudeau aikoo lietsoa väkivaltaa ihmisiä kohtaan, joita hän muka hallitsee - ihmisiä, jotka eivät tee muuta kuin puolustavat oikeuksiaan ja vapauksiaan, jotka heiltä on riistetty viimeisten kahden vuoden aikana.

Hyvin vilpittömästi,

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi