Uusi tutkimus | Pfizerin laukaukset ohjaavat DNA:n tuotantoa

Monimutkaiset mekanismit tuottavat ihmisen DNA:ta viruksen piikkiproteiinille ihmisen maksasoluissa. Autoimmuunihepatiitti ennakoitu.

Tämä uusi ruotsalainen tutkimus julkaistiin juuri 25. helmikuuta 2022 Current Issues in Molecular Biology -lehdessä:    

Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA-rokotteen BNT162b2 solunsisäinen käänteistranskriptio in vitro ihmisen maksasolussa. Markus Aldén, Francisko Olofsson Falla, Daowei Yang, Mohammad Barghouth, Cheng Luan, Magnus Rasmussen ja Yang De Marinis.    

Tässä tutkimuksessa ihmisen hepatoomasoluja altistettiin Pfizerin "rokotteelle". Nämä ihmisen hepatoomasolut ovat ihmisen maksasyöpäsolujen vakiosoluviljelmä. Niitä käytetään ihmisen maksasolujen biologian tutkimiseen laboratorioissa.    

Biodistribuutiotutkimukset osoittavat, että lipidin nanohiukkasista koostuvat viruksen mRNA-injektiot (jotka on harhaanjohtavasti nimetty "rokotteiksi") imeytyvät nopeasti maksasoluihin ja keskittyvät sinne. 18% injektionesteen havaittiin keskittyvän injektoitujen hiirten maksasoluihin.   

Nykyinen tutkimus, josta nyt keskustelemme, osoittaa lisävaikutuksia sen lisäksi, että ribosomit kääntävät mRNA:ta piikkiproteiinimyrkyn luomiseksi. Tässä ne ovat lyhyesti:  

Maksasoluissa mRNA siirtyy tumaan. Siellä se aiheuttaa LINE1-proteiinin geenin lisääntyneen ilmentymisen. LINE1 tarkoittaa Long Interspersed Nuclear Element 1:tä. Tämän jälkeen syntyy LINE1-mRNA, joka poistuu tuman sisältä ja jota ribosomit kääntävät tuman ulkopuolella, jolloin syntyy LINE1-proteiini. LINE1-proteiinissa on osa, jota kutsutaan avoimeksi lukukehykseksi. Tämä Open Reading Frame -proteiini irtoaa LINE1-proteiinista ja siirtyy takaisin tumaan. Tämä Open Reading Frame -proteiini on käänteistranskriptaasientsyymi, mikä tarkoittaa, että se voi luoda DNA:ta vastaamaan mRNA:ta. Tähän kuuluu myös DNA:n tuottaminen, joka vastaa ruiskutetun patentoidun koronaviruksen mRNA:ta myrkyllisen covid-piikkiproteiinin osalta. Näin maksasoluilla on nyt ytimissään DNA, joka koodaa mRNA:ta, joka puolestaan koodaa myrkyllisen piikkiproteiinin tuotantoa.   

Onko piikkiproteiini DNA pysyvästi sisällytetty ihmisen maksasolujen kromosomeihin? Emme vielä tiedä, mutta se on erittäin mahdollista.

Tämä on toinen kerros holtittomuutta tai suoranaista väkivaltaa, jota nämä injektiot edustavat. Tämä on toinen syy pysäyttää nämä injektiot välittömästi ja pidättää valmistajat, promoottorit, rahoitusija heidän rikoskumppaninsa.

Jopa maksan ohimenevällä piikkiproteiinin tuotannolla on erilaisia myrkyllisiä vaikutuksia, kuten autoimmuunihepatiitti. Maksasoluissa on viruksen aiheuttamia piikkiproteiineja, jotka tulevat niistä ulos ja ovat niiden pinnalla. Nämä spike-proteiinit ovat kohteita vasta-aineille, joita nämä niin kutsutut "rokotteet" saavat aikaan. Maksasta tulee siis uhrien oman immuunijärjestelmän kohde. Tästä johtuu termi "autoimmuunihepatiitti".

Jos patentoidut koronaviruksen piikkiproteiinien geneettinen rakenne todellakin sisällytetään pysyvästi injektion uhrien perimään (kromosomeihin) maksassa ja todennäköisesti muuallakin, odotettavissa oleviin tuloksiin kuuluu pitkäaikaisia autoimmuunisairauksia, kuten autoimmuunihepatiitti. Vakava krooninen maksasairaus ja kuolema ovat tämän prosessin traagiset päätepisteet.    

Tutkimuksessa käyty keskustelu sisältää useita muita mielenkiintoisia elementtejä. Niihin kuuluu istukan ja maksan histologisten yhtäläisyyksien huomioon ottaminen ja epäilyn herättäminen samanlaisista nanohiukkaspitoisuuksista, geneettisistä muutoksista ja istukassa esiintyvistä autoimmuunisairauksista. Valitettavasti lisäämme nyt tämän epäilyn luetteloon jo tunnetuista hedelmättömyyden mekanismitja syntymättömän lapsen kuolema pakotetuista ja pakotetuista covidi-injektioista.

Tässä on koko tieteellinen artikkeli:   https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Tässä on erinomainen artikkeli, jossa World Freedom Alliancen ystävät ja arvostetut kollegamme tarkastelevat sitä:  https://worldfreedomalliance.org/au/news/intracellular-reverse-transcription-of-pfizer-biontech-covid-19-mrna-vaccine-bnt162b2-in-vitro-in-human-liver-cell-line/

Tohtori Been Medical Lectures esittää 20 minuutin luennon, jossa on hienoja visuaalisia apuvälineitä:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi