Brigette Belton | Rautakautinen ja aito vapauden sankari

Trudeau, rahastomiljonääri ja diktaattoriksi muuttunut harhainen psykopaatti, seisoo kanadalaisten niskan päällä, erityisesti tavallisten ihmisten, jotka eivät alistu.

Tapaa Brigette Belton

Juuri julkaistu. Iron Will of Strong and Free Canada haastatteli salaisesta paikasta rekkakuskia ja ihmisoikeusaktivisti Brigette Beltonia, aitoa kanadalaista ruohonjuuritason sankaria. Brigette on yksi aloitteentekijöistä ja osallistujista vuoden 2022 äärimmäisen rauhanomaisessa ja rakkaudellisessa Freedom Convoy -kuljetuksessa, jonka Trudeaun kätyreinä toimivat poliisit murskasivat väkivaltaisesti.  

Brigette uskaltaa puolustaa luovuttamattomia oikeuksiaan. Hän esittää mielipiteitä, jotka poikkeavat Klaus Schwabin, Sorosin ja Gatesin Trudeaulle osoittamista mielipiteistä. Kuten muutkin ihmisoikeusaktivistit Kanadassa Trudeaun miehityksen aikana, Brigette elää nyt vangitsemisen uhan alla; siksi tämä haastattelu on tehty salassa pidettävässä paikassa. Myös hänen ja hänen perheensä pankkitilit on jäädytetty.

Brigetten tilit eivät ole täynnä likaisia miljoonia kuten Trudeaun, mutta hänen on löydettävä keinoja, joilla hän voi maksaa kuukausittaisen asuntolainansa, pitää kotinsa ja ruokkia perheensä ja koiransa.  

Trudeau on hemmoteltu ja oikeutettu rahastomiljonääri. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tarkoittaa tehdä oikeasti töitä, huolehtia ruokaostoksista tai maksaa kotilaskuja. Hän on rikas syntymästään lähtien ja hyötyy valtavasti palvelemalla vihamielisiä ulkomaisia tahoja (Big Pharma, WEF, YK, George Soros, Bill Gates) samalla kun hän myy kanadalaiset ja pilkkaa Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjaa.

On inhottavaa, että Kanadan poliisia käytetään nyt aseena Bridgetten kaltaisia työväenluokan sankareita vastaan, kun samalla jätetään huomiotta tuhannet Trudeauta vastaan tehdyt pätevät rikosilmoitukset.

On myös vastenmielistä, että armeija ei näytä tekevän mitään pelastaakseen kanadalaiset Trudeaulta ja hänen pahoilta ulkomaisilta nukkemestareiltaan.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi