Tohtori Guetzkow | Salakavalat laukaukset paljon tappavampia kuin luultiin.

Israelin tutkimus tehosterokotuksen jälkeisistä haittavaikutuksista paljastaa satoja ja tuhansia kertoja enemmän haittavaikutuksia kuin VAERS:n kaltaiset passiiviset järjestelmät ovat paljastaneet.

66% tehosterokotteen uhreista raportoi haittavaikutuksista.

Israelin terveysministeriön tuoreet tutkimustulokset paljastavat, että tehosterokotusten jälkeiset haittavaikutukset ovat satoja ja tuhansia kertoja pahempia kuin luulimme. Tämä aktiivinen raportointikysely eroaa passiivisista raportointijärjestelmistä, kuten VAERS:stä, sillä se eliminoi VAERS:ssä esiintyvän vakavan aliraportoinnin. Vaikka VAERS:n tiedot covid-injektioiden aiheuttamista kuolemantapauksista ja haitoista ovat edelleen järkyttäviä, näyttää siltä, että nämä injektiot ovat vielä pahempia kuin luulimme; paljon pahempia!

66% tehosterokotteen uhreista ilmoitti vähintään yhdestä haittavaikutuksesta, ja puolet heistä oli vaikeuksissa suoriutua päivittäisistä toiminnoista.

Tohtori Josh Guetzkow PhD on Jerusalemin heprealaisen yliopiston vanhempi lehtori, joka on analysoinut ja järjestänyt israelilaisen tutkimuksen tiedot. Tässä on hänen tiivis 22 minuutin esityksensä Maailman terveysneuvoston yleiskokoukselle 28. helmikuuta 2022.

Halusimme välittää tämän tärkeän uutisen teille heti. Eilistä WCH:n yleiskokouksen videota ei ole vielä editoitu osiin; tässä se on leikkaamattomana kokonaisuudessaan. Tohtori Guetzkowin esitys kestää kuitenkin 22 minuuttia ajasta 45:02-1:07:00, ja sen jälkeen on useita minuutteja kysymyksiä.

Lisää tohtori Guetzkowin työtä on saatavilla Substack-sivustolla. https://jackanapes.substack.com/

Luuletteko, että Israelin terveysministeri tiesi, miten vaarallisia nämä injektiot ovat?

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi