Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kiireellinen | WHO:n "pandemiasopimus" lisää valtaa

Huomenna 1. maaliskuuta 2022 WHO:n hallitustenvälinen neuvotteluryhmä pitää ensimmäisen kokouksensa, jossa se pyrkii edistämään "pandemiasopimusta" diktatorisen globaalin vallan vahvistamiseksi.

Maailman terveysjärjestöön ei voi luottaa

Viimeiset kaksi vuotta ovat herättäneet meidät WHO:n epäkohtiin. Kommunistisen Kiinan tukeman ja häijyn johtajan Tedros Adhanom Ghebreyesusin johdolla WHO on ollut keskellä helvetin rikosten suunnittelua ja toteuttamista ihmiskuntaa vastaan. Kymmenen vuotta aiemmin WHO määritteli itse sanan "pandemia" ja luuli harhaanjohtavasti, että se antoi sille vallan julistaa valheellisesti "pandemia" ilman todellisia parametreja, julistaa maailmanlaajuinen hätätila ja määrätä monia ihmisoikeusloukkauksia, joita olemme kärsineet ympäri maailmaa kahden vuoden ajan. He edistivät jatkuvasti vääriä synkkiä ennusteita; he edistivät harhaanjohtavaa PCR-"testiä"; he estivät turvallisia ja tehokkaita hoitoja, jotka olisivat pelastaneet miljoonia ihmishenkiä; ja he edistivät Nürnbergin lakia rikkovia maailmanlaajuisia pakkoruiskutuksia, joissa massoille ruiskutetaan tappavia cocktaileja, jotka on nimetty väärin "rokotteiksi". Koko tämän polun ajan he ovat palvelleet sponsoriyrityksiään ja varmistaneet ennätysvoitot PCR-testeistä ja tappavista covid-"rokotteista", kun kansalaiset on ajettu köyhyyteen ja ikuiseen verovelkaan.

Tedros ja WHO valehtelevat ja estävät turvallisen, tehokkaan ja hengenpelastavan hoidon antamisen covidille. Kesäkuussa 2021 Intian asianajajayhdistys antoi Maailman terveysjärjestön pääjohtajalle oikeudellisen huomautuksen oikeuden halventamisesta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan. OrganisaatioTedros Adhanom Gebreyesus ja WHO:n johtava tutkija Soumya Swaminathan.

Huolimatta siitä, että Tedros on palvellut Big Pharma -kumppaneitaan ja edistänyt pakkoruiskeita, hän tunnustaa, että hänen edistämänsä injektiot "tappavat lapsia".

Tedros toteaa: "Boostereita käytettiin lasten tappamiseen"

WHO:n toiminta pitäisi kastroida, ei lisätä sen vaikutusvaltaa.

Kun otetaan huomioon se, mitä tiedämme, WHO pitäisi kastroida: rahoitus pitäisi lopettaa, kaikki valtuudet ja toimivalta peruuttaa ja Tedros ja muut pitäisi pidättää useaan otteeseen. WHO:n varat olisi jäädytettävä, ja ne olisi arvioitava uudelleen, jotta ne palvelisivat maailman ihmisiä eikä vahingoittaisi tai väärinkäyttäisi heitä. Työskennellään sen puolesta, että tämä olisi oikeudenmukainen lopputulos niin pian kuin mahdollista.

Lähiaikoina meidän on puututtava WHO:n nykyiseen vallankaappaukseen.

Toukokuussa 2021 Tedros valmisteli maaperää tälle "pandemiasopimuksen" vallankaappaukselle:

WHO:n ja INB:n "pandemiasopimus"

Lisätietoja

Mitä voit tehdä?

Auttakaa järjestäytymään ja laatimaan strategioita, jotta tämä rikollisjärjestö ja sen rikoskumppanit hallituksissamme eivät voi toteuttaa tätä seuraavaa suunniteltua askelta maailmanlaajuisen diktatuurin edistämiseksi. Auttakaa levittämään sanaa, laatimaan strategioita ja kertokaa poliitikoillenne, ettemme halua osallistua tähän tai WHO:n toimintaan.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi