Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Omicron | Lahja ja varoitus

Omicron on hyvin mieto, mutta antaa suuren luonnollisen immuniteetin. Se on myös merkki siitä, että pakkoinjektiot ohjaavat SARS C0V2:n kehitystä vaaralliseen suuntaan.

Omicron lahja

From Data Analytics to Models: Developing New Tools to ...Omicron on yleensä Covid-19:n lievin ja tarttuvin versio. Se on helppo tarttua, mutta se aiheuttaa yleensä hyvin lieviä oireita tai ei lainkaan oireita, ja se antaa suuren, pitkäaikaisen, luonnollisen ja tehokkaan immuniteetin SARS C0V2:ta ja kaikkia sen muunnoksia vastaan. Tämän vuoksi monet asiantuntijat kutsuvat sitä "lahjaksi" tai "turvalliseksi rokotteeksi".

Omikroniin liittyy tosin huolenaiheita, jotka liittyvät joihinkin hyvin harvinaisiin neurologisiin vaikutuksiin, mutta nämä tapaukset ovat olleet poikkeus valtaosaan tapauksista, joita kuvataan hyvin lievänä hengitystieinflamman kaltaisena sairautena. Ei tarvitse epäröidä hyödyntää varhaista turvallista hoitoa.

Pakkoruiskut, jotka on virheellisesti nimetty "rokotteiksi", ovat - ei ole turvallista. Niiden kuolleisuusaste on vähintään 3% ja pitkittyneiden tai pysyvien vammojen määrä 28% pelkästään ensimmäisten kolmen kuukauden aikana.. Ne ovat ei tehokas. Vaaralliset injektiot eivät luo koskemattomuutta, vaan pikemminkin ne vahingoittaa immuunijärjestelmää.

Webber Naturals Vitamin D3 1000IU Soft Gels - 180's ...Annetaan omicronin kulkea omaa rataansa, ja ottaa turvallisia ja edullisia varhaishoitovaihtoehtoja saatavilla, on turvallinen ja älykäs tapa edistää todellista covid-19-immuniteettia sekä yksilöinä että yhteiskuntina.

Klaus Schwab on Reimagining Capitalism to Better Economy ...

Jos todellinen tiede voi olla ruorissa rikollisen covidien agendan sijasta, omicron on lahja, jonka avulla voimme lopettaa kaiken hölynpölyn, viimeistellä laumaimmuniteetin ja palata elämään normaaleina vapaina ihmisinä.

Ymmärrämme, että suurin este tälle nykyiselle järkevälle strategialle ovat hallituksiin ja instituutioihin soluttautuneet rikolliset, jotka ovat sanelleet mielettömiä toimeksiantoja kahden vuoden ajan ja jotka ovat sitoutuneet voittoihin, valtaan ja kuolemaan, jotka toteutetaan covidin nimissä. Tarvitsemme heidät pois tieltä, ja jatkamme rukoilemista ja työskentelyä oikeudenmukaisuuden puolesta joka päivä.

Bill Gates Omicron-lahjasta

Billionaire Bill Gates applauds 'great minds' in Edinburgh ...Henkilökohtaisesti en luottaisi Bill Gatesiin mitään muuta kuin silmukkaa. Silti jotkut hänen suustaan viime aikoina kuuluneet äänet ovat mielenkiintoisia. Se tunnustaa, että Omicron on ihmiskunnalle annettu lahja, joka on lopettava, vaikka tämä kansanmurhaaja-psykopaatti kutsuukin sitä "surulliseksi".

"Valitettavasti itse virus - erityisesti sen Omicron-muunnos - on eräänlainen rokote. Toisin sanoen se luo sekä B- että T-soluimmuniteetin. Ja se on onnistunut saamaan maailman väestöä paremmin kuin me rokotteiden avulla."

Valitettavasti?

Omicron varoitus

Will the Covid Vaccines Stop Omicron? Scientists Are ...Omicronin kliininen lievyys tarjoaa mahdollisuuden kaikille, jotka eivät ole jo saaneet covid-19-virusta, saada tämä lievä muunnos ja kehittää todellista laajakirjoista koronaviruksen immuniteettia. Se osoittaa sen piikkiproteiinin laajaa evoluutiota. Tämä on viruksen evoluutiota, jota pakkoruiskutukset edistävät. Injektiot aiheuttavat toimintahäiriöitä vasta-aineissa, jotka kohdistuvat vain piikkiproteiiniin. Tämä aiheuttaa koronavirukselle evoluutiopaineita kehittää spike-proteiiniaan, jotta se voisi välttyä luonnottomilta vasta-aineilta. Tämä on "vasta-ainevälitteistä valikoitumista". Pakotetut injektiot edistävät koronaviruksen evoluutiota, erityisesti sen piikkiproteiinin evoluutiota.

Sitä vastoin luonnollinen immuniteetti kohdistuu moniin koronaviruksen osatekijöihin; koronaviruksen on paljon vaikeampi kehittyä niin, että se voisi välttyä luonnolliselta immuniteetilta. Luonnollinen immuniteetti toimii kaikkia variantteja vastaan, eikä se edistä koronaviruksen kehittymistä.   

Jos ihmiset jatkavat näiden injektioiden antamista, he ovat jatkossakin eläviä petrimaljoja, joissa piikkiproteiinin evoluutiota edistetään. Näemme jo nyt odotetusti lisääntyneitä infektioita, viruskuormitusta, tartuntoja ja kuolleisuutta pistosten uhrien keskuudessa. He ovat kaikkein haavoittuvimpia niille muunnoksille, joita heitä käytetään kasvattamaan tämän injektion aiheuttaman vasta-ainevälitteisen valintaprosessin avulla.  

Tämän prosessin jatkaminen ja piikkiproteiinin evoluution jatkaminen voisi johtaa virukseen, jolla on hyvin erilainen piikkiproteiini. Se voi tehdä piikkiproteiinista niin erilaisen, että se kykenee kiinnittymään ihmissoluihin ja tartuttamaan niitä käyttämällä erilaisia solureseptoreita, ei vain ACE2-reseptoreita, joilla koronavirukset yleensä kiinnittyvät soluihin. Tämä olisi hyvin erilainen koronavirus. Se jatkaisi mallia, jonka mukaan se olisi vaarallisin pistoksen uhreille, mutta se voisi lopulta aiheuttaa vakavia riskejä jopa terveille luonnollisille ihmisille.

Omicronin varoitus on siis jälleen yksi hyvä syy lopettaa pakkopistokset. Lopettakaa injektiot ja lopettakaa SARS C0V2:n piikkiproteiinin evoluution edistäminen.

Tässä haastattelussa tarkastellaan tätä injektion aiheuttamaa koronaviruksen evoluutiota ja sen vaikutuksia.  

Syyt lopettaa Covid-injektiot

Anti Slip, GLOW STOP SIGN, Safety Floor Decals

  1. Ne eivät toimi. Ne eivät pysäytä infektiota tai tartuntaa.
  2. Ne vahingoittavat vakavasti uhrien immuunijärjestelmää.
  3. Ne ohjaavat koronaviruksen kehitystä.
  4. He tappavat ja silpovat uhrinsa.
  5. He laittavat miljardeja dollareita maailman pahimpien ihmisten taskuihin.
  6. Luonnollinen immuniteetti toimii, ja omicron tekee sen saamisesta helppoa.
  7. Turvalliset, kohtuuhintaiset ja yksinkertaiset hoidot toimivat ja pikemminkin helpottavat kuin estävät luonnollisen immuniteetin kehittymistä.

Yhteenveto

Omicron on lahja. Antakaa sen kulkea, immunisoida ja vapauttaa maailma. Omicron on varoitus; pysäyttäkää injektiot, ennen kuin ajamme tämän viruksen evoluution tuntemattomalle ja vaaralliselle alueelle.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi