Lisääntynyt kuolema, Pfizerin petos ja Big Pharma romahtaa

Talousasiantuntija Eduard Dowdin syvälliset oivallukset ja ennusteet

"Wall Street on heräämässä ja tajuamassa, että heidät on myrkytetty, ja he ovat raivoissaan!"

Seuraavassa on joitakin keskeisiä kohtia Dowdin haastattelusta:

Pfizerin kliiniset tutkimukset ovat vilpillisiä. Pelkästään sen vuoksi injektiot pitäisi lopettaa välittömästi. Tämä petos aiheutti kuolemia ja vammautti ihmisiä. Petos on rikos; siitä ei ole korvausta, joten he voivat paeta, mutta he eivät voi piiloutua.

VAERS, Yhdistyneen kuningaskunnan keltainen kortti, puolustusministeriön vuoto, henkivakuutus- ja kuolinsyyntutkijatiedot osoittavat kaikki, että kuolemantapausten määrä on noussut jyrkästi kaikissa ikäryhmissä sen jälkeen, kun pakkopistokset aloitettiin. Ruumiita ei voi piilottaa.

Henkivakuutushakemusten mukaan kuolemantapausten määrä on noussut noin 40% sen jälkeen, kun pakkopistokset aloitettiin, ja ne koskevat kaikenikäisiä, nuoria ja vanhoja. Dowd jakaa muita tietoja vakuutuksista, osakemarkkinoista ja hautauspalveluista, jotka kaikki osoittavat samaa: kuolemantapaukset ovat lisääntyneet sen jälkeen, kun oudot injektiot alkoivat. Verratkaa tätä covidiin, joka ei edes aiheuttanut merkittävää nousua kaikkien syiden kuolleisuudessa.  

MSM jättää tämän huomiotta, mutta Wall Street ei: Modernan osakkeet ovat laskeneet 70%, Pfizerin 19%.  Dowd ennusti tämän syksyn jo viikkoja sitten perustuen pitkälti henkivakuutustietoihin, jotka osoittavat, että kuolemantapausten määrä on lisääntynyt dramaattisesti kaikissa ikäryhmissä siitä lähtien, kun voimainjektio aloitettiin.. Kuolleisuusluvut eivät nousseet vuonna 2020, kun väärennetty "pandemia" julistettiin; pikemminkin ne alkoivat dramaattisesti kiihtyvässä nousussa, kun injektiot otettiin käyttöön vuonna 2021. Yhdysvaltain kuolemantapaukset kiihtyivät entisestään elo- ja syyskuussa, kun Biden otti käyttöön pakkoruiskutusmääräykset. Se näyttää olevan parabolinen käyrä.

Dowd selittää tarkemmin, miten pirulliset keskuspankit ovat syvällä rikollisen covidien yrityksen orgiasängyssä. Heidän huijauksensa fiat-valuutan, murtoreserviluotonannon ja muiden petollisten käytäntöjen avulla loivat ja pahentavat edelleen velkakuplaa. Tämän kuplan on väistämättä poksahdettava, mikä tuo mukanaan köyhyyttä ja kärsimystä meille kaikille. Covid-rikolliset ovat pahoja monitoimimiehiä; sen lisäksi, että Covid-operaatio tappaa ja steriloi ihmisiä, luo maailmanlaajuisen tyrannihallituksen ja polkee ihmisoikeuksia, se myös peittelee velkakriisiä. He aikovat syyttää aiheuttamastaan talouden romahduksesta viruksia (tai "rokottamattomia"), ja he esiintyvät pelastajina, kun he toteuttavat "nollauksen", joka palauttaa heidät takaisin huipulle ja meidät kauemmas heidän jalkojensa alle kuin koskaan. Useimmat meistä pitävät tulevaisuutta, jota he pyrkivät tyrkyttämään meille, parhaimmillaan "orjasiirtokuntana", jota on täysin mahdotonta hyväksyä.   

Ottakaa huomioon, että eläkkeitä ei voida maksaa. Yhteiskuntasopimusta on rikottu, vaikka monet ihmiset eivät sitä vielä tiedä. Mikä on kovien rikollisten strategia? Dowd ehdottaa, että ennen kuin ihmiset tajuavat sen, tarvitaan järjestelmä, jolla hallitaan mellakoita, rajoitetaan matkustamista, valvotaan pankkitilejä jne. Tällaisia asioita on jo toteutettu Kanadassa, Itävallassa, Australiassa ja vaihtelevassa määrin kaikkialla maailmassa Trudeaun kaltaisten WEF:n ja WHO:n agenttien toimesta. He käyttävät lääketieteellisen tyrannian veruketta. Kuten World Doctors Alliance huomautti vuonna 2020: "covid on terveydellinen tekosyy globaalille diktatuurille".  

Lähitulevaisuutta ajatellen Dowd toteaa, että Pfizer ja FDA ovat vehkeilleet keskenään. Tässä on piilokameratodisteita FDA:n johtajalta.

He jäävät kiinni, mutta kaikki sääntelyviranomaiset ovat korruptoituneita eivätkä todennäköisesti toimi. Korruptio on juurtunut syvälle keskuspankkeihin ja hallituksiin. Dowd ennustaa kuitenkin, että yleisen mielipiteen tuomioistuin kääntää poliitikot yhtiöiden sponsoreita vastaan. Sitten poliittiset "rotat" hallituksessa kääntyvät ja "vasikoivat" yritysponsoreistaan. He ovat vaikeuksissa ja joutuvat paniikkiin. Heidän paniikkiliikkeisiinsä kuuluu, että Bidenin DHS nimitti hiljattain jokaisen, joka lausuu ajatuksenkin, joka on ristiriidassa heidän pakkoruiskutuspropagandansa kanssa, "kotimaiseksi terroristiksi". Heillä ei ole paikkaa, minne paeta, joten he kolminkertaistavat voimansa. 

Dowd neuvoo meitä, että herääminen kiihtyy ja että me voitamme, mutta tilanne pahenee ennen kuin se paranee. Olkaa rohkeita nyt.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi