Tohtori Mark Trozzi

Trudeaun hallinto kaappaa lisää valtaa, mutta kansa nousee esiin

Tohtori Paul Alexanderin intensiivinen haastattelu. Miten Hondurasissa hoidettiin covidia, tohtori Valerio. Vallanhimoinen Tudeaun hallinto. Koko maan kattava lakko. Kaksi muuta poikkeuksellista toimittajaa saapuu Ottawaan.

Tämänpäiväinen viesti sisältää:

  1. Uusi intensiivinen 7 minuutin haastattelu tohtori Paul Alexanderin kanssa. Kanadan kovisrikolliset eivät hiljennä häntä.
  2. Tohtori Valerion 20-minuuttinen esitys WCH:lle, jossa hän selittää, miten Hondurasissa on tarjottu turvallista ja tehokasta hoitoa covidiin ja pelastettu tuhansia ihmishenkiä.
  3. Rikosministeri Trudeau pyrkii säilyttämään uudet sotatilalain valtuudet "vapautemme puolesta".
  4. Kanadan vapausrekkakuskit vaativat Kanadan laajuista lakkoa, jotta jatketaan taistelua ihmisoikeuksien ja oikeusvaltion palauttamiseksi maahamme.
  5. Vahvan ja vapaan Kanadan Will Dove ja Cris Vleck saapuivat juuri Ottawaan tutkimaan Trudeaun raakaa hyökkäystä rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan ja auttamaan jatkotoimenpiteiden löytämisessä.

Kanadan suvakkirikolliset eivät hiljennä tohtori Paul Alexanderia.

Tohtori Paul Alexander ja Anita Krishna. Tohtori Alexanderia ei voi kiusata ja pelotella vaikenemaan. Tässä hän selittää yksiselitteisesti: Lääkärikollegiot eri puolilla Kanadaa ovat vastuussa tuhansien kanadalaisten kuoleman aiheuttamisesta estämällä turvalliset ja tehokkaat hoidot ja olemalla samalla rikoskumppaneita pakkoruiskutusohjelmassa; dinosaurusmediat ovat häikäilemättömiä valtiollisia propagandisteja, jotka ovat syvästi mukana väärän tiedon antamisessa ja kanadalaisten tappamisessa sekä sellaisten lääkäreiden vainoamisessa, jotka kieltäytyvät kuuntelemasta ja pelottelemasta, mutta sen sijaan jatkavat covid-totuuksien paljastamista ja selittämistä kanadalaisille. (7 minuuttia)

Me voimme auta tukemaan tohtori Alexanderia täällä. Hän on uhrannut kaiken henkilökohtaisen pelastaakseen Kanadan ihmishenkiä ja kertoakseen totuuden...

Miten Honduras tarjosi turvallista ja tehokasta hoitoa covidiin ja pelasti ihmishenkiä?

Maailman terveysneuvoston yleiskokouksen 14. helmikuuta pidetyssä kokouksessa tohtori Fernando Valerio esitteli Hondurasissa saavutetun hengenpelastusmenestyksen, jossa käytetään turvallisia, kohtuuhintaisia ja tehokkaita hoitoja. Kuten tohtori Alexander selitti edellä, tuhannet kanadalaiset kuolivat tarpeettomasti covidiin, koska Kanadan lääkäri- ja kirurgikollegiot ja niiden rikoskumppanit, mukaan lukien liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset, estivät samojen hengenpelastavien hoitojen käytön. Katso, mitä olisi voitu tehdä ja miten ihmisten ei olisi tarvinnut kuolla. (20 minuuttia)

Trudeau pyrkii säilyttämään uudet sotatilalain valtuudet; "vapautemme vuoksi"

Huolimatta siitä, että poliisi on jo pahoinpidellyt rauhanomaisia, laillisia mielenosoittajia ja tuhannet kanadalaiset on pakotettu pois omasta parlamentistamme, Trudeau pyrkii edelleen edistämään ja ylläpitämään diktatorista "hätätilalakia". Kanada on sotatilassa, ja hän aikoo pitää sen sellaisena. (80 sekuntia)

Trudeau manipuloi kanadalaista psyykeä samoilla alentuvilla äänensävyillä aivan eri tavalla vuonna 2015. Tämä oli vastakohta häntä edeltäneelle hallitukselle. Huomaa psykopaatille tyypillinen liioiteltu valheellinen tunnepuheen sisältö. (1 minuutti)

Freedom Truckers kutsuu Kanadan laajuiseen lakkoon

Freedom Convoy Truckers -rekkakuskit vaativat Kanadan laajuista rekkakuskien ja kansalaisten lakkoa, kunnes Trudeau on erotettu virastaan, hätätilalaki on kumottu ja kaikki valtion mandaatit on lopetettu. (9 minuuttia)

Vahva ja vapaa Kanada -ryhmä saapuu Ottawaan

Iron Will Doven ja Cris Vleckin muodostama Strong and Free Canada -tiimi saapui juuri Ottawaan. Poliisin raakalaismaisuuden jälkeen rekkakuskit ja mielenosoittajat ovat siirtyneet muualle. Will ja Chris saavat tietää lisää ja tarjota päivittäisiä raportteja ja suoratoistoa.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi