Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Covid valehtelee ja tekee rikoksia tohtoreiden Cahill, Ardis ja Trozzi kanssa.

Helmikuun 19. päivän jakso Prof Dolores Cahill Show'sta, tohtori Trozzi & tohtori Bryan Ardis kanssa.

Tohtori Trozzi liittyi tunnetun immunologin ja Covid Truth -aktivistin, professori Dolores Cahillin sekä teksasilaisen lääkärin, tohtori Bryan Ardisin seuraan keskustelemaan Covid-valheista ja -rikoksista sekä Kanadasta.

Professori Dolores Cahill on ansioitunut immunologi, keksijä, World Freedom Alliancen puheenjohtaja ja intohimoinen tieteen, aktivismin ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja. Hän on ollut covidien totuuden paljastamisen eturintamassa siitä lähtien, kun covidien agenda käynnistettiin kaikkia ihmisiä vastaan ympäri maailmaa. Tohtori Cahillin tärkeään maailmanlaajuiseen tieteelliseen johtajuuteen kuului muun muassa hälytyksen antaminen vuoden 2020 alussa vasta-aineista riippuvaisesta tehostamisesta; hän paljasti laboratorioeläinkokeissa saadut kohtalokkaat tulokset injektioista, jollaisia maailman väestölle nyt pakotetaan.

Kolmenkymmenen vuoden ajan kliinisenä lääkärinä ymmärrän, kuinka totta on, että "näemme pitkälle seisomalla jättiläisten harteilla". Hyvässä lääketieteessä jättiläiset ovat usein erinomaisia lääketieteen tutkijoita, kuten tohtori Paul Alexander, professori Dolores Cahill , tohtori Geert VandenBossche, tohtori Rob Verkerk ja tohtori Michael Yeadon muutamia mainitakseni. Nämä tutkijat ja muut ovat olleet meille inspiraation ja tiedon lähteenä koko plandemian ajan.

Kun professori Cahill kutsui minut hiljattain vieraana radio-ohjelmaansa, tartuin tilaisuuteen puhua henkilökohtaisen sankarini kanssa. Toivottavasti nautitte haastattelusta. Professori Cahill, tohtori Bryan Ardis Teksasista ja minä kävimme rennon, mutta hyvin suorasukaisen keskustelun. Tutustuimme kokemuksiimme lääketieteen ja tieteen piiristä: se on surullinen siirtymä taiteesta ja tieteestä kulttiin ja rikospaikalle. Keskustelussa keskityttiin myös Kanadan tilanteeseen, rekkakuskeihin ja Trudeauhun sekä Maailman terveysneuvostoon ja pyrkimykseen oikeudenmukaisuuteen, lopetetaan huumeiden hyväksikäyttö ja petos ja palautetaan oikeusvaltio ja ihmisoikeudet maailmaamme.

Viikoittainen live-linkki Prof. Dolores Cahill Show'hun ja kasvavaan jaksokirjastoon löytyy täältä: https://tntradio.live/shows/dolores-cahill-show/ 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi