Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Laboratorioanalyysi paljastaa Pfizerin, Modernan ja AstraZenecan injektiopulloista paljastamattomia ainesosia ja todennäköistä grafeenia

Johdanto

Maailman terveysneuvoston yhteistyökumppanit varmistivat 4 injektiopulloa niin kutsuttuja "covid-rokotteita" ja ovat saaneet valmiiksi alustavan laboratorioanalyysin. Kaikkien neljän injektiopullon väliraportti: 1 Pfizer, 2 Moderna ja 1 AstraZeneca, paljastui, että niissä oli selviä, julkistamattomia ainesosia, ja epäiltiin epäilemättä grafeenia.

Tohtori Rob Verkerk PhD perustaja www.anhinternational.orgja terveys- ja humanististen tieteiden maailmankonferenssin toinen puheenjohtaja, esitteli väliraportin viime viikolla Maailman terveysneuvoston yleiskokoukselle. Tohtori Verkerk on älykäs tiedemies, joka selittää syvällistä tiedettä meille kaikille ymmärrettävällä kielellä. Hän on ollut kovasti totuusjohtaja, ja olemme hyötyneet hänen työstään ja viitanneet siihen usein. Tohtori Verkerk on myös Maailman terveysneuvoston terveys- ja humanististen tieteiden komitean toinen puheenjohtaja, jossa myös tohtori Trozzi toimii. Tohtori Verkerk selittää hienosti Raman-spektroskopiaa hyödyntävän analyysin taustalla olevan tieteen vain 13 minuutissa.

Voit osallistua viikoittaiseen yleiskokoukseen vapaasti joka maanantai klo 14 EST (Toronton aikaa) täällä: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi