Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Synkkä päivä Kanadan historiassa | Poliisi raaistaa ihmisiä

Tyrannia ja raakuus esillä. Poliisi käyttää loppuun tilaisuutensa valita vapaus pelon sijasta.

Poliisin julmuus Ottawassa, 18. helmikuuta 2022

Helmikuun 18. päivä 2022 jää Kanadan historian synkkänä ja traagisena päivänä, jolloin tyrannimainen hallituksen ylilyönti ja poliisin raakuus aiheuttivat sen, että rauhanomaisia mielenosoittajia pidätettiin laittomasti, ja jotkut hevosella ratsastavat poliisit hakkasivat ja talloivat heitä.

Ratsastava poliisi talloi rauhanomaisen seniorin maahan

Rauhanomainen vanhempi poljettiin hevosella ratsastavan poliisin tallaamaksi: "Te särjette sydämeni! [Tämä liike] on rauhaa, rakkautta ja onnellisuutta. Me olemme rauhanomainen protesti!"

Tohtori Trozzi Feb 19, 2022 Freedom Convoy Speech: "Justin Trudeau ja Chrystia Freeland ovat tällä hetkellä Kanadan vaarallisimpia väkivaltarikollisia"

Tohtori Paul Alexanderin viesti:

En voi sanoa enempää tänään; minun oli siirrettävä punaisen rajoitusalueen ulkopuolelle tänä aamuna, koska olin uhattuna; tilanne on hyvin epävakaa, jännittynyt ja vakava, poliisi tekee parhaansa., mutta ovat olleet pyydetään rikkomaan ihmisiä.

Poliisia ei voi syyttää, sillä he asuvat juuri näissä yhteisöissä ja tekivät hyvää yhteistyötä rekkakuskien kanssa. Minun roolini on ollut tieteellinen, Peckfordia/rekkailijoita tukeva rooli.

Trudeau ei koskaan neuvotellut heidän kanssaan ja joutui turvautumaan raa'an voiman käyttöön siirtääkseen heidät ja saadakseen heidät ulos... Ei neuvotteluja, vain raakaa voimaa, joten hallitus on tosiasiassa hävinnyt täysin; teidän on katsottava kokonaiskuvaa...

On vaikeaa, mitä poliisi tekee; se on selvästi laitonta; heidän pitäisi perääntyä; heidän on ajateltava kaikkia rokottamattomia rekkakuskeja, jotka ottivat kantaa ja ovat vaarassa menettää kaiken... Heidän toimeentulonsa... Poliisin on otettava kantaa ja lyöttäydyttävä yhteen ja sanottava "tämä on väärin!". Ajattelen näin... ja jos he menettivät työpaikkansa, no, me hoidamme sen sen jälkeen, kun monet ovat menettäneet työpaikkansa...

Pidättäjät ovat hyvin huolestuttavia ja raivostuttavia. Hevosten tallaaminen jne. Tämä on tuhoisaa. Olen järkyttynyt tästä, sillä heidän pitäisi ylläpitää ja valvoa lakia, ei laittomia tekoja, joita vääränlainen häiriintynyt hallitus sanelee. Toivon ja rukoilen, että he tajuavat nopeasti ja välittömästi.

Rakastan sinistä, kannatan poliisia, aloitan sieltä, ja olen täysin avoin. Mutta tiedän, milloin he ovat väärässä, ja tässä he ovat. Heidän on oltava valmiita liittoutumaan nyt ja sanomaan "EI" Trudeaun hallitukselle.

Jos poliisit yhdistyisivät rekkakuskien tavoin, se olisi mullistavaa ja auttaisi korjaamaan tilanteen. Siinä, mitä rekkakuskit tekevät, ei ole mitään laitonta tai väärää, tiedän sen, koska olen täällä.

Jokaisen on valittava rehellisyyslinjansa, mutta jollakin tasolla poliisin on valittava. Työpaikan säilyttäminen ei ole kaikki, minkä puolesta taistelemme elämässä, mutta samaan aikaan se on heille vaikeaa ja raastaa heitä, olen puhunut monien kanssa.

Trudeaun hallitus teki tämän; tämä on psykopatiaa. Liberaalien kansanedustajien on nyt ajateltava puolueensa pitkän aikavälin selviytymistä hänen alaisuudessaan ja tulevia vaaleja. Kyllä laatikossa ratkaistaan paljon ja myös tuomioistuimissa. Meidän on jatkettava yrittämistä myös tuomioistuimissa, niin korruptoituneita kuin ne näyttävätkin olevan.

Tänään oli yksi Kanadan historian synkimmistä päivistä; Trudeau hiljentää minut nyt. Olen uhka sanoillani ja ymmärrykselläni tieteestä ja kaikista COVIDin epäonnistumisista, lukituksista "rokotteisiin". Te istutte taaksepäin, kaikki terveysviranomaiset vääntävät kuin konttaajat yrittäen kertoa teille: "ok, meidän pitäisi nyt edetä eteenpäin ja näyttää siltä, että nyt alkaa olla turvallista". He juoksevat kukkuloille, sillä olemme rankaisseet heitä avoimesti ja rankaisemme heitä jatkossakin, he ovat epäonnistuneita ja korruptoituneita terveysvirkamiehiä, liittovaltion, maakuntien ja kaupunkien virkamiehet; korruptoituneita, epäpäteviä, epätieteellisiä, holtittomia ja vaarallisia typeryksiä. Untermensche. Heidän politiikkansa on vahingoittanut tuhansia kanadalaisia ja tappanut tuhansia. Tämä rekkakuskien mielenosoitus on suurempi kuin mielenosoitus, tässä on kyse Kanadan sydämestä ja sielusta ja siitä, miltä se näyttää tulevaisuudessa. Mutta älkää erehtykö, rekkakuski hallitsee maailmaa!

Tiedemiehenä olen raivostunut ja vihainen siitä, mitä hallitus on tehnyt tänään Ottawassa, sillä heillä ei ole tiedettä puolellaan, ja todellisuudessa taistelu koskee politiikkaa, jonka osalta rekkakuskeilla on tiede puolellaan, mutta hallituksella ei, mutta hallitus ei edes yritä neuvotella järkevästä rauhanomaisesta ratkaisusta; miksi?

Tilanne on epävakaa, vaarallinen, hyvin vakava ja jännittynyt, kuten mediasta näkyy. Se on todellista.

Alikersantti Danny Bulford, jonka opin tuntemaan henkilökohtaisesti ja joka oli Trudeauta suojellut tarkka-ampuja (hän kieltäytyi "rokotteesta" ja kärsi seurauksista), pidätettiin tänä aamuna tiedotustilaisuutemme jälkeen; minulle kerrottiin, että jos menisin pidemmälle parlamenttia ympäröivälle rajoitetulle punaiselle vyöhykkeelle, minut pidätettäisiin. Asiantuntevat henkilöt käskivät minua olemaan menemättä alueelle tästä päivästä lähtien, Pois. Valvontaviranomaiset kertoivat minulle, että he tuntevat minut, ovat seuranneet minua, McCullough'ta ja Malonea jne. ja tukevat ajattelutapaamme ja ovat vaikeassa asemassa työssään; että he tekivät työtään; että kun puhun lavalla, he ovat liikuttuneita tiedosta ja tieteestä ja sanomasta, ja että he eivätkä perheet ole kuulleet sitä tällä tavalla aiemmin ja kiittivät minua, kiittivät minua syvästi, että he rakastavat ja tukevat rekkakuskeja ja että he tietävät, että "rokote" ei toimi ja että se on jopa haitallista, ja että he pelkäävät oman turvallisuutensa puolesta nyt, kun he ovat lukeneet paljon "rokotteen" ottamisen aiheuttamista haitoista, koska heitä on pakotettu ja määrätty ottamaan rokotetta, mutta sitten he sanoivat minulle suoraan: "Tohtori McCullough ja McCullough ovat olleet täällä. Alexander, jos liikutte vielä yhdenkin sentin alueelle, teidät pidätetään";

Tajusin heti, että se oli hiljentää minut ja Roger, että minut vaiettiin pidätyksen uhalla, välittömästi; ja että minun pitäisi lopettaa, sitä hallitus yritti tehdä, että he menettivät kerronnan ja minut oli vaiettava yhtenä skeptikkona ja vastapuolena, ja minusta tuli ongelma viestin kanssa, jota annoin lavalla parlamentin ulkopuolella; olin järkyttynyt, mutta en vihaa poliisia ja henkilöitä tarkastuspisteillä ja kehätiellä, rakastan heitä edelleen, todella kauniita ihmisiä, ymmärsin sen ja siirryin takaisin; Siirryin pois alueelta enkä mennyt sinne; seurasin sitä, mitä minulle sanottiin, erityisesti yhteyshenkilöiltä, jotka tiesivät, mitä kulissien takana tapahtui; minulle kerrottiin pitkin päivää, että viestini ja kirjoitukseni ja haastattelut ovat vahingoittaneet hallitusta, koska ne ovat päässeet läpi väestön, kaivosten, McCullough'n, Rischin, Trozzin, Hodkinsonin, Malonen, Ursonin jne. keskuudessa. että viestillä on vaikutusta ja että monet parlamentin jäsenet kuuntelevat ja muuttavat asemiaan, mutta että olin nyt vaarassa, jos liikkuisin parlamentin lähellä, en edes hotellissa, jossa asun. Minulta kiellettiin liikkuminen.

En voi sanoa enempää tällä hetkellä, mutta sanon lisää, kun pystyn; haluan, että tämä asia ratkeaa, ja haluan, että hallitus ja rekkakuskit voittavat; molemmat, rauha; hallitus on väärässä, tuhoisan väärässä siinä, mitä se on tehnyt. Se on loukannut ihmisiä hirvittävällä tavalla, ja olen pahoillani poliisin puolesta, joka on joutunut kestämättömään asemaan, kun heidän on palattava niiden ihmisten yhteisöön, joita he jahtaavat. Rekkakuskit, joiden protestit ovat olleet rauhanomaisia. Tiedän, olen ollut täällä. Trudeau on tehnyt täällä kauheita asioita, hänen pitäisi hävetä, eikä historia tuomitse häntä ystävällisesti.

Nämä "rokotteet" ovat asettaneet poliisit ja sotilaat erittäin haitalliseen tilanteeseen, ja kirjoitan sen tietäen seuraukset globaalina tiedemiehenä, joka on työskennellyt ja tuntee COVID:n; mielestäni monilla poliiseistamme ja sotilaistamme on keskipitkän ja pitkän aikavälin seurauksia "rokotteista" ja jopa kuolemaan asti; monet ovat jo kuolleet näihin rokotteisiin, ja "rokotteen" valmistajat, CDC tai NIH eivät ole varmistaneet asianmukaisia tutkimuksia, joilla suljetaan pois haitat ja riskit. Pelkään poliisiemme ja armeijamme puolesta, ja Kanadan terveysviranomaisten ja PHAC:n kansanterveysviranomaiset sekä maakunnan kansanterveysviranomaiset, jotka toimivat pääministeri Doug Fordin johdolla, ovat johtaneet heitä harhaan ja valehdelleet heille.

https://palexander.substack.com/p/i-cannot-say-more-today-i-had-to?utm_source=url

Kanadan oikeusasiantuntijat tuomitsevat Trudeaun lainvastaisen vetoamisen hätätilalain soveltamiseen.

Trudeau ei ole koskaan kutsunut vuoropuheluun Ottawaan matkustaneita tuhansia rauhanomaisia mielenosoittajia, vaan pakeni piiloon väittäen tekosyynään "covid-kontaktia". Trudeau pyrkii käyttämään sotatilalakia kansaa vastaan ja hävittämään demokratian, sananvapauden ja toivon maastamme.

Kanadan vapaus Saattue johtajat 10 pm, helmikuu 18 raportti

Instagram-käyttäjille loistavat lähteet jatkuville päivityksille Ottawan etulinjasta

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi