Tohtori Mark Trozzi

Trudeaun ja Freelandin epärehellisellä hallinnolla ei ole eettistä pohjaa.

Tässä on kohokohtia heidän viimeisen päivän pahoista teoistaan.

Trudeaun hallinto kaappaa lisää diktatorista valtaa

Lisäksi hätätilalakiin vetoaminen  käyttää voimakeinoja rauhanomaisia rekkakuskien ja kansalaisten mielenosoituksia vastaan; Trudeaun hallituksella on nyt myös Taloudellisia hätätoimenpiteitä koskeva määräys. 

Tämä Jumalan antaman oikeuden yksityisomaisuuteen törkeä loukkaus tarkoittaa, että kaikkien niiden tilit ja vakuutukset jäädytetään, jotka ilmaisevat mielipiteensä Trudeaun hallinnon sanelujen ja valheiden vastaisesti.

Tämä saattaa olla se oljenkorsi, joka rikkoo kamelin selän, kun ymmärrämme, miten huijausta nykyinen rahoitusjärjestelmä, keskuspankit ja fiat-valuutat ovat.

Tässä Trudeaun tärkein rikoskumppani Chrystia Freeland ilmoittaa, että he aikovat varastaa ihmisten rahoja. Muistatte ehkä Freelandin tohtori David Martinin yksityiskohtaisesta tutkimuksesta, jonka mukaan... Freeland on "ihmiskuntaa tappavien ihmisten" globaalilla huippuluokalla..

Apulaisrikosministeri Chrystia Freeland: "RCMP on jakanut sekä yksityishenkilöiden että yhteisöjen nimet ja kryptolompakot rahoituslaitosten kanssa, ja tilit on jäädytetty ja lisää tilejä jäädytetään."

Rauhanjohtaja Tamara Lich pidätettiin

Samaan aikaan kun superkonna Freeland ilmoittaa tämän korruptoituneen hallituksen varastavan laillisten ihmisten omaisuutta, koska he vastustavat tai edes twiittaavat pakotettua tappavaa covidi-injektiokampanjaa vastaan, pidätettiin ystävällinen ja eettinen nainen Tamara Lich, joka on johtava henkilö Kanadan nykyisessä taistelussa ihmisoikeuksien puolesta.

Rauhanomaiset rekkakuskit pitävät urheasti linjaa. Trudeau sulkee parlamentin.

Muistatte ehkä arvostetun Tamara Lichin, kun hän piti lehdistötilaisuuden yhdessä meidän rakastettu R:n peruskirjan toinen laatija.iBrian Peckford, Kanadan ihmisoikeudet ja vapaudet. He totesivat, että he ja rekkakuskit pysyisivät asemissaan huolimatta vakavasta väkivallan riskistä, joka Trudeaun ja hänen uusien, lisääntyneiden diktatuurivaltuuksiensa vuoksi uhkaa heitä. Jumala suojelkoon heitä.

Muistutettakoon, että Trudeau ja hänen hallintonsa eivät ole nostaneet sormeakaan tavoittaakseen tai käydäkseen minkäänlaista vuoropuhelua niiden monien tuhansien kansalaisten kanssa, jotka matkustivat ympäri maata tähän mielenosoitukseen. Hän väitti, että hänellä oli "covid exposure", meni piiloon, vetosi sitten hätätilalakiin, alkoi pidättää viattomia sankareitamme ja takavarikoida kaikkien hänen hallintoaan kritisoivien pankkitilejä ja omaisuutta.

Eilen aamuviideltä Trudeau käytti lisää Kanadan veronmaksajien velkaa rakentaakseen aidan parlamenttimme ympärille. Sen pitäisi pitää nuo ärsyttävät kanadalaiset poissa hänen rakennuksestaan!

Diktaattori Trudeau takavarikoi arvostelijoidensa pankkitilit

Amerikkalainen kommentaattori Dan Bongino neuvoo: "Vie rahasi pois kanadalaisista pankeista. Elätte nyt diktatuurissa. Diktaattori ja hänen diktatuurin lakeijansa takavarikoivat rahanne ja omaisuutenne. Teidän velvollisuutenne on vastustaa"

Tässä on Ezra Levantin 7 minuutin analyysi Trudeaun hallituksen varkauksista, jotka kohdistuvat heidän arvostelijoidensa varallisuuteen:

Ottawan hinausyritykset valitsevat vapauden

Kunnioitusta Ottawan hinausyrityksille, jotka kaikki kieltäytyvät ottamasta rahaa ja hinaamasta vapaussatulaa pois:

Tohtori Mark Trozzin viesti poliiseillemme ja sotilaillemme

MT: "Kuten monet muutkin hyvät ihmiset, jatkan joka päivä pitkää työpäivää monilla rintamilla auttaakseni tuomaan oikeutta ja palauttamaan ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaatteen maahamme ja koko maailmaan. Olen edelleen joka päivä järkyttynyt siitä, että tätä tapahtuu edelleen. Muistakaa: "kaksi viikkoa käyrän tasoittamiseen"; kaksi vuotta sitten!  

Missä on poliisin tai armeijan ydin tässä maassa? Jokaisen kanadalaisen pitäisi ehdottomasti kieltäytyä tukemasta tätä psykopaattista diktaattoria. Jokaisen kanadalaisen olisi vastustettava sitä, mitä on tapahtumassa, piittaamatta lainkaan väärennetystä rahasta, jonka nyt tiedämme olevan täydellinen huijaus. Kehotan kaikkia poliiseja ja sotilaita: puolustakaa kansaa, pankaa täytäntöön korkeimmat lait (perustuslaki ja oikeuksien ja vapauksien peruskirja), lopettakaa sankariemme pidättäminen ja ryhtykää toimiin Trudeaun, Freelandin ja heidän rikostovereittensa tappavia rikollisia vastaan. Olen tehnyt työni tiedemiehenä ja lääkärinä, välittämättä rahasta ja uhraamalla kaiken henkilökohtaisen, kertoakseni teille totuuden huijausdemiikasta, PCR-testeistä, kasvojen kuonokopista, salatuista turvallisista hoitomuodoista covidia vastaan ja tappavista injektioista, jotka eivät ole rokotteita. Tehkää nyt oma osanne. Liiku rikollisia vastaan, älä noudata heidän käskyjään. Teidän valanne on puolustaa lakia. Aloita tästä.

Oikeudenmukaisuus on parannuskeino covidiin."

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi