Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Nagasen voimakas viesti kanadalaisille sankareille Ottawassa

Tohtori Nagasen syvällinen viesti

Tohtori Nagase tunnustaa haasteet ja mahdollisuudet, joita meillä on edessämme Trudeaun hallinnon poistamisen jälkeen; oikeusjärjestelmä ja hallitus on rakennettu valheiden varaan. Älykäs, rehellinen, rohkea ja eettinen tohtori jakaa näkemyksiä monilta tiedonaloilta, kuten historiasta, politiikasta, ensimmäisten kansojen ymmärryksestä ja maailmamme roistojen oikeudellisista juonitteluista.

Kun pohditte tohtori Nagasen neuvoa kysyä tuomarilta, onko hän korkeimman auktoriteetin, Jumalan, alainen, olkaa hyvä viittaavat kansakuntamme korkeimpaan lakiin. Peruskirjan ensimmäinen rivi on todellakin: "Kanada on perustettu periaatteille, jotka tunnustavat Jumalan ylivallan ja oikeusvaltion."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi