Tohtori Nagasen voimakas viesti kanadalaisille sankareille Ottawassa

Tohtori Nagasen syvällinen viesti

Tohtori Nagase tunnustaa haasteet ja mahdollisuudet, joita meillä on edessämme Trudeaun hallinnon poistamisen jälkeen; oikeusjärjestelmä ja hallitus on rakennettu valheiden varaan. Älykäs, rehellinen, rohkea ja eettinen tohtori jakaa näkemyksiä monilta tiedonaloilta, kuten historiasta, politiikasta, ensimmäisten kansojen ymmärryksestä ja maailmamme roistojen oikeudellisista juonitteluista.

Kun pohditte tohtori Nagasen neuvoa kysyä tuomarilta, onko hän korkeimman auktoriteetin, Jumalan, alainen, olkaa hyvä viittaavat kansakuntamme korkeimpaan lakiin. Peruskirjan ensimmäinen rivi on todellakin: "Kanada on perustettu periaatteille, jotka tunnustavat Jumalan ylivallan ja oikeusvaltion."

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi