Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Nagasen voimakas viesti kanadalaisille sankareille Ottawassa

Tohtori Nagasen syvällinen viesti

Tohtori Nagase tunnustaa haasteet ja mahdollisuudet, joita meillä on edessämme Trudeaun hallinnon poistamisen jälkeen; oikeusjärjestelmä ja hallitus on rakennettu valheiden varaan. Älykäs, rehellinen, rohkea ja eettinen tohtori jakaa näkemyksiä monilta tiedonaloilta, kuten historiasta, politiikasta, ensimmäisten kansojen ymmärryksestä ja maailmamme roistojen oikeudellisista juonitteluista.

Kun pohditte tohtori Nagasen neuvoa kysyä tuomarilta, onko hän korkeimman auktoriteetin, Jumalan, alainen, olkaa hyvä viittaavat kansakuntamme korkeimpaan lakiin. Peruskirjan ensimmäinen rivi on todellakin: "Kanada on perustettu periaatteille, jotka tunnustavat Jumalan ylivallan ja oikeusvaltion."

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi