Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Stephen Malthouse | "Se on murhalaukaus"

Tri Sphen Malthousen viesti Ottawan vapaussatulille

Tohtori Stephen Malthouse on harvinainen ja suuri lääkäri. Hän on kulkenut suoraa, älykästä ja rehellistä tietä, jopa kahden viime vuoden aikana, jolloin niin monet ovat jääneet jälkeen. Olen hyvin tietoinen ja kiitollinen hänen uhrauksistaan ja omistautumisestaan työskennellessään paremman tulevaisuuden puolesta meille kaikille. Tohtori Malthousen 6 minuutin viesti Kanadan Vapausrallissa on super! Kiitos Kirkas Valo Uutiset etulinjassa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi