Tohtori Stephen Malthouse | "Se on murhalaukaus"

Tri Sphen Malthousen viesti Ottawan vapaussatulille

Tohtori Stephen Malthouse on harvinainen ja suuri lääkäri. Hän on kulkenut suoraa, älykästä ja rehellistä tietä, jopa kahden viime vuoden aikana, jolloin niin monet ovat jääneet jälkeen. Olen hyvin tietoinen ja kiitollinen hänen uhrauksistaan ja omistautumisestaan työskennellessään paremman tulevaisuuden puolesta meille kaikille. Tohtori Malthousen 6 minuutin viesti Kanadan Vapausrallissa on super! Kiitos Kirkas Valo Uutiset etulinjassa.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi