Tohtori Mark Trozzi

Kanadalaiset ovat vahvoja, mutta varokaa LRAD-aseita

Myös: Rokotteet tappavat teini-ikäisiä, ja kehotetaan senaattoreita kumoamaan hätätilalaki.

Kanadalaiset ovat yhtenäisiä

Kanadalaiset seisovat yhdessä Trudeaun psykopaattista kansanmurhadiktatuuria vastaan. Monet sotilaat ja poliisit ymmärtävät valansa laille, eivät hallinnolle. Tässä on 4 minuutin kohottava koostevideo:

Kanadalaiset, luovuttamattomat oikeuksemme ja vapautemme säilyvät. Lain mukaan Trudeau, Freeland ja muut heidän rikoskumppaninsa on otettava säilöön, ja heidän liikkumisvapautensa on keskeytettävä. Kaavion "kohtuulliset rajat" -lauseke koskee heitä, ei rauhanomaisia mielenosoittajia.

"Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjassa taataan siinä mainitut oikeudet ja vapaudet, jollei seuraavista syistä muuta johdu laissa säädetyissä kohtuullisissa rajoissa, jotka ovat todistettavasti perusteltuja vapaassa ja demokraattisessa yhteiskunnassa ja jotka vahingoittavat muita.." - Peruskirjan 1 kohta.

ryhtyä toimiin hätätilalain kumoamiseksi

Kiitos, että olette edelleen vastanneet toimintapyyntöön soittaa liittovaltion parlamentin jäsenille Ottawaan ja vaalipiirienne toimistoihin sekä liittyneet senaatille osoitettuun vetoomukseen. Tarvitaan vain 20 kansanedustajaa, jotta Trudeaun kritisoijia vastaan käyttämä hätätilalaki voidaan kumota.

Senaatille osoitetun vetoomuksen lisäksi voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai muulla valitsemallasi tavalla mihin tahansa tai kaikkiin Kanadan 105 senaattoriin; vain kymmenen heistä on vaadittu esittämään Trudeaun perusteettoman ja siten laittoman vallankaappauksen peruuttamista hätätilalain avulla.

Tässä on 105 senaattorin yhteystiedot. Kuunnelkaamme hyvät senaattorit varoitustamme ja liittykäämme mukaan puolustamaan kanadalaisia, ihmisoikeuksia, perustuslakiamme ja perustavanlaatuisimpia lakejamme.

LRAD-aseet ja miten suojautua

Varokaa LRAD:ia (Long Range Acoustic Devices), asetta, jota globalistiset tyrannit ympäri maailmaa käyttävät viattomia mielenosoittajia vastaan. Niitä voidaan kutsua myös nimellä MIMO (Maximum Input Maximum Output) -lähettimet, ja ne toimivat eri asetaajuuksilla, jotka ovat suurempia kuin mitä viattomat ihmiset ovat jo joutuneet kestämään. Kun niitä käytetään niiden äänialueella, ne käyttävät voimakasta ääntä aiheuttamaan sairauksia. Ota mielenosoituksiin mukaan ääntä eristäviä korvatulppia ja ääntä estäviä korvasuojuksia, ja pidä ne käyttövalmiina. Melua vaimentavat kuulokkeet eivät toimi LRAD:ia vastaan. Tässä on joitakin kuvia niiden viimeaikaisesta käytöstä Australian samankaltaisessa covid-agendalla sorretussa valtiossa.

 

 

Tältä näyttää valehtelija, joka peittelee LRAD-aseiden käyttöä Australian kansaan (90 sekuntia):
Tässä Australian hallituksen rauhanomaisiin mielenosoittajiin käyttämän LRAD-aseen näkyvästi vahingoittunut uhri kertoo oireistaan (6 minuuttia):

Jos Trudeau ja Freeland pakottavat meidät murha-aseeseen, tämän aseen käyttäminen kansaan on varmasti heidän moraalisen turmeluksensa piirissä.  

Täältä näet australialaisen parlamentin jäsenen kysymyksen LRAD:n käytöstä mielenosoittajia vastaan 12. helmikuuta pidetyssä mielenosoituksessa ja istuvan hallituksen pilkallisen vastauksen sekä kuvia laitteiden eri muodoista käytössä. (2 minuuttia)
Meillä on vahvistamattomia raportteja Ottawaan toimitetuista LRAD-laitteista.

USA:ssa teinipoikien ruumiinavaus, todisteita siitä, että injektio aiheutti heidän kuolemansa

USA:ssa teinipoikien ruumiinavauksessa todettiin toksinen kardiomyopatia, joka todistaa, että niin sanotut "rokotteet" aiheuttivat heidän kuolemansa..

Nämä löydökset jäävät Kanadan ja muiden maiden julkisissa ruumiinavauksissa huomaamatta tai ne jätetään huomiotta, koska niiden etsimiseen tarvittavia tekniikoita ei käytetä. Katso tohtori Burkhartin materiaali täältä (tämän sivun toinen video):  https://drtrozzi.org/2021/12/30/dr-bhakti-injection-induced-autoimmune-disease-death-and-plagues-to-come/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
fiSuomi