Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Maailmanlaajuinen vallankumous, Yhdysvaltain saattue ja kiireellinen kutsu Ottawasta.

Kanadalaiset ja vapaussaattueemme inspiroivat maailmanlaajuista kansannousua tyranniaa vastaan. Jännittäviä uutisia USA:n saattueesta. Nopea toiminta Trudeaun pysäyttämiseksi.

1. Kanada inspiroi maailmaa ja USA:n saattuetta

Trudeau on vakiinnuttanut paikkansa historiassa roistona ja kansan vihollisena. Kanadalaiset ja hienot rekkakuskimme inspiroivat maailmaa. Serkkumme etelässä ovat kanssamme. Amerikkalaiset valmistautuvat käynnistämään 5. maaliskuuta amerikkalaisen vapauskonvehdin massiivisesta Defeat the Mandates -tapahtumasta Kaliforniassa. Historiallisen kokoontumisen jälkeen Yhdysvaltain vapaussaattue matkustaa Yhdysvaltojen halki Amerikan korruption pesään, Washington DC:hen.

Ihmiskunta, me otamme takaisin maailmamme, pääkaupunkimme, hallituksemme, oikeutemme ja vapautemme, ja me annamme oikeutta huipulla istuville nokkaville rikollisille. Siksi nämä roistot ovat paniikissa; he eivät voi paeta sitä, mitä ovat tehneet. Tämä on mahtava 10 minuutin video.

2. Kiireellinen kutsu Ottawaan. Freedom Truckers Convoy -saattue pyytää välitöntä vahvistusta.

Oletko valmis matkustamaan Ottawaan nyt? Oletko nyt Ottawassa? Tule mukaan ralliin. Historiaa tapahtuu nyt.

3. Toinen kehotus toimintaan. Kiireellinen mutta lyhyt. Auttakaa pysäyttämään Trudeau.

Tänään, kuten eilenkin, rukoilemme, että poliisit ja armeija täyttävät tehtävänsä: valvovat lain noudattamista, puolustavat kansaa ja puolustavat perustuslakia. Tätä varten heidän on otettava Trudeau, Freeland ja muut kiinni.

Samaan aikaan tämä psykopaatti on edelleen liittovaltion hallituksen johdossa. Meidän kaikkien on yhdistyttävä häntä vastaan. Kenenkään ei pitäisi noudattaa tai tukea hänen hallintoaan. Auttakaa estämään Trudeauta laajentamasta diktatorisia valtuuksiaan yhdessä yössä vetoamalla perusteettomasti liittovaltion hätätilalakiin.

Kanadalaiset soittakaa tänään liittovaltion parlamentin jäsenellenne ja kehottakaa heitä äänestämään hätätilalakia vastaan. Löydät kansanedustajasi nimen perusteella tai postinumerosi avulla täältä: https://openparliament.ca/politicians/      

Kansanedustajasi sivun vasemmalla puolella näet vaihtoehdon "Sinun mielipiteesi" ja sen alapuolella "Yhteystiedot". Sieltä löydät kansanedustajasi Ottawan toimiston ja vaalipiirin toimiston puhelinnumeron. Soita molempiin.

Jos haluat lisätietoja, vinkkejä toiminnasta tai päivityksiä, käy osoitteessa https://tbof.ca/call-to-action-stop-the-emergency/    

Muut kuin kanadalaiset voi myös auttaa. Soita Kanadan suurlähetystöön tai konsulaattiin maassasi ja ilmaise huolesi Trudeaun hallituksen äärimmäisistä diktatorisista toimista kansalaisia kohtaan. Suurlähetystön tai konsulaatin puhelinnumero löytyy helposti täältä:  https://travel.gc.ca/assistance/embassies-consulates

Lisäksi hämä on vetoomus Kanadan senaatille, jossa pyydetään ÄÄNESTÄÄ HÄTÄTILAN JULISTAMISEN VAHVISTAMISTA KOSKEVAA EHDOTUSTA VASTAAN.

Viimeaikaisia kohtauksia rauhanomaisesta, rakastavasta protestista Ottawassa

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi