Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori David Martin. Ihmiskuntaa tappavien ihmisten nimet ja kasvot

"Katsokaa heidän kasvojaan... he ovat vain yksilöitä, jotka ovat menettäneet yhteiskuntasopimuksen ihmiskunnan kanssa"

Tohtori David Martin on maailmanlaajuinen immateriaalioikeuksien asiantuntija, joka seuraa immateriaalioikeuksia kaikkialla maailmassa. Hän löysi yli 70 raskauttavaa patenttia CCE:n jäljiltä.. ja on jatkanut tarkkaa ja yksityiskohtaista tutkimustaan ja aktivismiaan.

Tämänpäiväinen viesti sisältää videon ja käsikirjoituksen tohtori Martinin marraskuun esityksestä. Se on erityisen tärkeää nyt, kun otamme seuraavat askeleet kohti oikeudenmukaisuutta ja oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien palauttamista kaikkialla maailmassa.

Tohtori Martin esittää todisteita tiettyjä henkilöitä vastaan, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisista joukkomurhista ja muista rikoksista ihmisyyttä vastaan. Hänen todisteensa ylittävät kaikki kohtuulliset epäilyt.

Tässä on lyhyt luettelo tohtori Martinin 36 tärkeimmästä covid-pahiksesta eri puolilta maailmaa. Jotkut ovat ilmeisiä, kuten Bill Gates ja Klaus Schwab, mutta joukossa on myös yllätyksiä, kuten Kanadan "varapääministeri" Christie Freeland, joka on myös tällä listalla. Trudeau saa erityismaininnan myös hänen erinomaisuudestaan pakkoruiskutusten kiristämisessä.

Tohtori Martin on koonnut COVID-sodan teatterin tärkeimpien toimijoiden nimet ja kasvot yhdelle diakuvalle, mikä on hänen mukaansa tärkeää, koska:

"Annamme pimeyden voimille virtaa, kun nimettömät henkilöt nimetään; mutta kun näemme heidän kasvonsa ruudulla, huomaamme, että he ovat vain yksilöitä, jotka ovat menettäneet yhteiskuntasopimuksen ihmiskunnan kanssa."

Tohtori David Martin Red Pill Expo -tapahtumassa, 19. marraskuuta 2021

Tohtori David Martin paljastaa, miksi Trudeau ei peräänny.

Stew Peters haastatteli tohtori Martinia, kun rikosministeri Trudeau pyrkii lisäämään "hätätilavaltuuksia" tukahduttaakseen kanadalaisten laillista kokoontumis- ja protestioikeutta. Faktat tästä Trudeaun rikosten joukosta ovat selvät; RCMP:llä ja muilla poliisiviranomaisilla on oikeus ja vastuu pidättää Trudeau ja hänen rikoskumppaninsa. Pyydän teitä tekemään niin. Sitä vastoin, jos armeija tai poliisi hyökkää rekkakuskeja ja muita mielenosoittajia vastaan, he itse syyllistyvät sotarikoksiin, Kanadan järjestelmä on menettänyt kaiken legitimiteettinsä, ja kansalle jää vastuu laillisen hallituksen palauttamisesta: se on kansan toimesta ja kansalle.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi