Tohtori Mark Trozzi

Lääkärit ja sotilaat tukevat Kanadan vapautusliikettä

Kiitos Kirkas valo Uutiset jotka ovat hyvin kiireisiä kulissien takana varmistaakseen, että kanadalaiset ja koko maailma saavat todellisia uutisia Ottawan etulinjasta "kansa vastaan tyrannit". Bright Light News on loistava lähde jatkuville päivityksille, päivittäisille aikatauluille ja muulle.

Lauantaina tohtorit Malone, McCullough ja Trozzi pitivät kaikki puheita Ottawan vapauskokouksessa.

Tohtori Robert Malone

Tohtori Malone, mRNA-teknologian yhdysvaltalainen keksijä, piti rauhallisen ja hyvin informatiivisen puheen, joka kattoi tieteen, historian, filosofian ja Trudeaun hallinnon ja muiden ihmisyyttä vastaan tehtyihin rikoksiin syyllistyneiden neuvostovihollisten rikosten kysymykset.

"Rokotteet" eivät toimi, ja ne ovat vaarallisia. 15 minuuttia.

Tohtori Peter McCullough

Erittäin pätevä amerikkalainen lääkäri ja tutkija tohtori Peter McCullough oli lyhyt. Hän kertoi tukevansa kanadalaisia ja taisteluamme vapauden puolesta. Hän totesi, että rekkakuskit ovat oikeassa ja tiede tukee heitä. McCullough vaati kaikkien hätätoimenpiteiden lopettamista. Hän sanoi, että on aika ottaa terveydenhuollon hallinta pois poliitikkojen ja yritysten käsistä ja palauttaa se lääketieteen asiantuntijoille. 90 sekuntia

Tohtori Mark Trozzi

Kanadalainen tohtori Trozzi kertoo todisteet siitä, että covid on huijaus ja tappava rikos ihmiskuntaa vastaan. Hän vaatii pidättämään pääministeri Trudeaun, varapääministeri Christie Freelandin, Ontarion terveysministerin Christine Elliotin, Ontarion lääkäreiden ja kirurgien kollegion toimitusjohtajan Nancy Whitmoren ja muut, koska he ovat estäneet turvallisen ja tehokkaan covid-19-hoidon, mikä on johtanut tarpeettomiin kuolemiin ja kärsimyksiin, ja samalla pakottaneet vaarallisia covid-injektioita yleisölle, mikä on aiheuttanut lisää kuolemia ja kärsimyksiä. Trozzi vetoaa poliisiin ja armeijaan, jotta nämä puolustaisivat ihmisiä, pitäisivät lakia yllä ja toimisivat todellisia rikollisia vastaan. 12 minuuttia.

Majuri Stephen Chledowski

Vaikka hän ei varsinaisesti kuulu Trucker Freedom Rally -tapahtumaan, 21 vuotta Kanadan armeijan aktiivipalveluksessa ollut majuri ja valtiotieteilijä Stephen Chledowski ottaa eettisen johtoaseman ja kehottaa sotilaita ja poliiseja liittymään siihen, mikä on oikein: vastustamaan Trudeaun fasismia, puolustamaan Kanadan kansaa ja perustuslakia ja kieltäytymään siitä, että Trudeau ja muut rikollisen covid-yrityksen jäsenet käyttäisivät heitä välineinä kanadalaisia vastaan. 7 minuuttia.

Kuvia Itävallasta Protesti

Lopuksi tässä on hienoja kuvia samanaikaisista mielenosoituksista Kanadassa ja Itävallassa, jotka ovat tällä hetkellä kaksi maailman ahdistavinta covdi-agendan maata. Kiitos Strong and Free Canada tästä videosta, joka esitettiin tuhansille mielenosoittajille Itävallassa lauantaina. 2 minuuttia.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi