Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Yeadon | Tappavan aseen kalibrointi

Pakotetun ruiskutuksen erien välillä on valtavia tahallisia eroja.

Johdanto

Tohtori Michael Yeadon on harvinainen ja erittäin pätevä tiedemies, joka on pitänyt kiinni tieteellisestä ja sosiaalisesta etiikasta koviidien rikosten käynnistämisestä lähtien.

Hän toimi muun muassa Pfizerin entisenä RRD:n (Respiratory Research Development) varatoimitusjohtajana. Nyt tohtori Yeadon selittää tieteellistä tietoa, joka paljastaa syyn kokeellisten injektioiden aiheuttamiin vammoihin ja kuolemiin. On selvää näyttöä siitä, että erien sisällöt ovat erilaisia! Hän kuvailee tätä erien tahallista eroa "tappoaseen kalibroinniksi".

Tietoja tohtori Michael Yeadonista

Tohtori Michael Yeadon on allergia- ja hengitystieasiantuntija, joka on työskennellyt 23 vuotta lääketeollisuudessa, muun muassa Pfizerin tiedepäällikkönä.

"Minulle on tullut täysin selväksi, että vaikka puhun älykkäille ihmisille, ystäville, tuttaville ... ja he tietävät, että kerron heille jotain tärkeää, mutta he pääsevät pisteeseen, jossa sanon: 'Hallituksenne valehtelee teille tavalla, joka voi johtaa teidän ja lastenne kuolemaan', eivätkä he voi ryhtyä käsittelemään asiaa. Uskon, että ehkä 10% heistä ymmärtää, mitä sanoin, ja 90% heistä ei ymmärrä sitä, koska se on liian vaikeaa. Ja huoleni on, että me menetämme tämän, koska ihmiset eivät suostu käsittelemään sitä mahdollisuutta, että joku on niin paha...". - Tohtori Michael, huhtikuu 2021

CCE:n ostamat ja maksamat dinosaurusmediat yrittävät leimata hänet "rokotevastaiseksi", mikä on absurdia, koska kyse ei ole rokotteista, vaan pakotetuista covid-19-injektioista, jotka eivät ole rokotteita. Tohtori Yeadon on maailmanluokan hengityslääketieteen tutkija, jolla ei ollut mitään ongelmia minkään todellisen rokotteen kanssa koko uransa vuosikymmenten ajan, ennen kuin hän sai covidia ja pakkopistoksia.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi