Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Maria Hubmer-Mogg | Rohkeutta fasismin edessä

"Pysykää vahvana, älkää suostuko, sanokaa "ei, ei, ei", kunnes tämä koko hölynpöly loppuu" - Tri Maria Hubmer-Mogg

Tohtori Trozzin kommentit

Olen hyvin ylpeä voidessani kutsua tohtori Hubmer-Moggia ystäväkseni ja liittolaisekseni taistelussa neuvostoliittolaisten totuuden, oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien ja ihmisarvon puolesta. Toimimme yhdessä Maailman terveysneuvostossa. Hänen vakaumuksensa, rohkeutensa ja ahkeruutensa ovat inspiraationa meille kaikille, jotka olemme mukana neuvostoliittolaisessa totuus- ja oikeudenmukaisuusliikkeessä.

Olen kiitollinen tohtori Hubmer-Moggille ja Strong and Free Canada -järjestön Iron Will Dove -järjestölle siitä, että he vastasivat pyyntööni ja järjestivät tämän haastattelun. Haluan, että kanadalaiset kuulevat hänen tarinansa ja hyötyvät hänen näkemyksistään.

Hyvin harvat paikat maailmassa voivat kilpailla Kanadan kanssa institutionalisoitujen covid-rikosten-ihmisyyttä vastaan - suhteen. Itävalta voi.  

Tohtori Hubmer-Mogg sai potkut työstään perhelääkärinä heti sen jälkeen, kun hän oli kertonut rehellisestä ja oikeasta tiedostaan covidista ja pakkoruiskeista.

Huolimatta siitä, että hänet on suljettu pois uraltaan, hänellä on nuori perhe hoidettavanaan ja hän elää Itävallan nykyisen, covidien agendaan perustuvan hallinnon tyrannimaisen saappaan alla, tohtori Hubmer-Mogg ei ole antautunut eikä alistunut. Hän on jatkanut totuuden kertomista ja massiivisten rauhanomaisten mielenosoitusten järjestämistä.

Tämä hyvän tohtorin Iron Will -haastattelu on täynnä hänen etulinjan kokemuksiaan, hänen lääketieteellisiä ja tieteellisiä näkemyksiään, hänen ymmärrystään rikollisesta covidien agendasta ja johtavista tekijöistä, kuten Klaus Schwabista ja hänen monista kätyreistään, kuten Trudeausta.

Tohtori Hubmer-Mogg on yksi maailman ahkerimpia, valveutuneimpia ja inspiroivimpia covid-totuuden ja oikeudenmukaisuuden aktivisteja. Hän on tieteen, aktivismin ja järjestäytymisen todellisella etulinjalla. Hän työskentelee maailmamme palauttamiseksi ja covidirikosten lopettamiseksi. Olkoon hän inspiraationa meille kaikille. Uskon, että tulette rakastamaan häntä! Hän on todellinen ruumiillistuma Maailman terveysneuvoston mantrasta: "On olemassa parempi tapa, ja yhdessä me luomme sen." 

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi