Kanada Truckers Freedom Convoy | Uusi 4 minuutin lehdistötiedote

Kanadan rekkakuskien vapaussaattue tervehtii maailmaa ja vastaa covid-salaliittolainen Trudeaun vääriin syytöksiin.

7. helmikuuta 2022 Truckers Freedom Convoy -ilmoitus

Tietoja

Ottawassa rauhanomainen ihmisoikeusmyönteinen Kuorma-autonkuljettajien vapauden saattue ylläpitää turvallista ja ystävällistä ilmapiiriä. Samaan aikaan, covid rikosten salaliittolainen Justin Trudeau syyttää kaikkia hänen monivärisiä arvostelijoitaan "rasisteiksi" ja näitä Ottawaan rauhanomaisesti kokoontuneita, vapautta rakastavia kanadalaisia "kotimaisiksi terroristeiksi".

Toisin kuin CBC ja muut valtion propagandistit sanovat, Ottawan mielenosoituspaikka on ystävällinen, rauhallinen ja turvallinen.

Entinen RCMP:n upseeri Danny Bulford tekee tiivistä yhteistyötä Freedom Convoy 2022 -tiimin ja poliisin kanssa varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden. Tässä on 4 minuutin pituinen yön yli julkaistu lehdistötiedote, jossa Bulford kuvailee rauhallista tapahtumapaikkaa ja tuomitsee Trudeaun väärät syytökset.

Viattomat ihmiset ansaitsevat poliisin ja armeijan suojelun. Poliisilla ja armeijalla on velvollisuus lakia kohtaan. Lain on koskettava kaikkia. Me ihmiset kehotamme oikeuslaitosta, poliisia ja armeijaa palvelemaan perustuslakia ja perusoikeuskirjaa, puolustamaan kansaa ja tuomitsemaan oikeutta erityisesti keskellä nykyisiä vakavia rikoksia ihmisyyttä vastaan, joita on tehty covidin nimissä. Kiitos.

 

Kuten aiemmin tohtori Patrick Philipin laillisen varainkeruukampanjan kanssa, GoFu**Me on jäädyttänyt yli $10,000,000 dollaria, jotka on lahjoitettu Freedom Convoylle, yrittäen estää heitä keräämästä varoja ruokaa, bensaa ja suojaa varten suurille rekkakuskeillemme. Näin GoFu**Me on tuhonnut entisestään kaiken jäljellä olevan uskottavuutensa, ja jo toisen kerran vaadimme boikotoimaan tätä sielutonta yhtiötä. Jälleen kerran GiveSendGo, #1 kristillinen joukkorahoitussivusto, on pelastanut päivän, ja Convoyn uusi kampanja on jo kerännyt yli $5 500 000 heidän alustallaan. Voit auttaa rahoittamaan rekkamiehiä täällä: https://www.givesendgo.com/freedomconvoy2022

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi