Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kuorma-autoilijoiden vapausralli. Historiaa tekeillä. Trudeau piileskelee

Tohtori Francis Christian ja muut vapaustaistelijat raportoivat etulinjasta Ottawassa.

Johdanto

Kaikkien värien ja raitojen kanadalaiset seisovat rekkakuskiemme vapausrallien rinnalla; mustan naaman mestari ja veteraanien kähmijä Trudeau twiittaa piilopaikastaan. Trudeau esittää tyypillisiä "rasistisyytöksiä" ilmeisen sekarotuista väkijoukkoa kohtaan. Sitten Trudeau twiittaa mustan historian kuukauden viestinsä yrittäen harhauttaa huomiota Kanadan historian suurimmasta mielenosoituksesta; mielenosoituksesta, jossa vastustetaan hänen covid-tyranniaansa ja rikoksiaan.

Kanadalaiset ovat heräämässä ja valtaamassa maamme takaisin. Kovidien tyrannit ja lihanuket pakenevat totuuden ja oikeudenmukaisuuden tsunamia, joka on tulossa heidän suuntaansa.

Quebec luopuu suunnitelmastaan verottaa ruiskuttamattomia.

Globalistien työkalu: Eric O'Toole syrjäytetään konservatiivipuolueen johdosta.  

Monet tuhannet kanadalaiset ovat vaatineet rikossyytteitä Trudeauta ja muita syyllisiä aviorikoksiin ihmisyyttä vastaan. Rukoilemme, että RCMP tekee työnsä ja että Trudeau on pidätettynä nyt tai mahdollisimman pian. Laki koskee kaikkia.

Tohtori Francis Christian on integroitunut tiiviisti etulinjaan, ja kulissien takana tapahtuu monia hyviä asioita. Tässä on tohtori Christianin lähetys etulinjasta yksinomaan The Trozzi Reportille. Kiitos, tohtori Christian.   

Tämän päivän postauksessa on myös upeita kuvia ja lyhyitä viestejä muilta covid truth -liikkeen johtajilta, kuten tohtori Hodkinsonilta, tohtori Dubelta, tohtori Alexanderilta ja Didi Vergadosilta.

Tohtori Francis Christian lähetyksiä Ottawasta - yksinoikeudella Trozzi Reportille

Tohtori Francis Christian: Christian Christian: 2. helmikuuta 2022

Tämä on ihmeellistä aikaa Kanadalle, ihmiskunnalle, kaikille lahjoillemme ja tulevaisuudellemme. Upeat Truckers for Freedom -kuljettajamme ovat sytyttäneet liikkeen vapauden, vapauden ja totuuden puolesta, "kansalta, kansalle, kansan toimesta" - liikkeen Kanadalle; vapauden huudon, joka kaikuu ympäri maailmaa.

Rakas ystäväni tohtori Mark Trozzi on kirjaimellisesti itkenyt ilon ja toivon kyyneleitä Kanadan ja koko maailman puolesta - niin minäkin. Mark on ollut mahtava soturi tyrannian ikeetä vastaan, joka on ollut raskaana kansamme niskassa viimeiset kaksi vuotta. Kiitos, Mark - ja koko ihmiskunta kiittää sinua.

En ole pitkään aikaan tuntenut oloani Kanadan suhteen näin toiveikkaaksi. Ottawan kaduilla ja eri puolilla maata ihmiset kaikilta elämänaloilta, nuoret ja vanhat, kaikista taustoista, kaikista tämän maan kaupungeista ja kylistä... laulavat uutta laulua vapaudesta ja iskevät pelkoa tyrannian sydämeen.

Kuten läheinen ystäväni, loistava poliittinen strategi Josh Twigg huomautti minulle, upeat Truckers for Freedom -ryhmämme ovat jo saavuttaneet merkittävän voiton murtamalla konservatiivipuolueen - puolue on valmis syrjäyttämään toisen tyrannin, sen johtajan Erin O'Toolen.

Ympäri kaupunkia, tänä maagisena aikana, ihmiset kiittävät ja taputtavat upeille rekkakuskeillemme - jakavat ruokaa, tarjoavat apua, saavat rekkakuskit näkemään ja tuntemaan kiitollisen kansakunnan ja maailman kiitollisuuden.

Ja tyrannian hauraan linnoituksen muurit murenevat. Justin Trudeau on piilossa. Hänen hallituksensa horjuu. Konservatiivipuolue saa pian uuden johtajan. Paniikissa olevat maakuntahallitukset ilmoittavat lopettavansa monet ahdistavat ja tyrannimaiset maakunnalliset "rokotemandaatit" ja -säännöt.

Ylistys ja kunnia olkoon yksin Jumalalle!!!

Loistavaa aikaa olla elossa.

Tohtori F. Christian FRCSEd, FRCSC

Kirurgi, historioitsija, Runoilija

Erin O'Toole joutui jättämään konservatiivijohtajan tehtävät.

O'Toole on joutunut jättämään tehtävänsä konservatiivipuolueen johtajana. Rukoilkaamme, että tämä lopettaisi puolueen roolin hallittuna oppositiossa. Lisätietoja tästä kehityksestä on tässä viitteenä: https://thepostmillennial.com/breaking-erin-otoole-forced-out-as-conservative-leader

Quebecin pääministeri luopuu "unvaxxed-verosuunnitelmasta", koska se on "jakanut" ihmisiä.

Quebecin pääministeri on perääntymässä suunnitelmastaan syrjiä muita kuin ruiskeista kärsiviä henkilöitä ylimääräisillä "rokotusveroilla". Kiitos ihanille rekkakuskeillemme! https://www.cnn.com/2022/02/01/americas/quebec-drops-unvaxxed-tax-plan/index.html

Trudeau, joka piileskelee "itsensä eristämisessä", syyttää monirotuista kansannousua "rasisteiksi" ja yrittää harhauttaa Kanadan historian suurimmasta mielenosoituksesta ilmoittamalla "mustan historian kuukauden"

Tohtori Hodkinson Ottawan rekkakuskien vapauskokouksesta diktaattoreiden syrjäyttämisestä.

Tohtori Roger Hodkidson 2. helmikuuta 2022

Täällä on ROCKIN'! Käytä tätä historiallista videota Romanian diktaattorin Nicolae Ceaușescun kaatumisesta. Rinnakkaisuus on ennakoivaa! Katastrofaalinen puhe, pakoyritys helikopterilla palatsin katolta ja 4 päivää myöhemmin hänet ja hänen vaimonsa teloitettiin pikaisesti ampumalla.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKofPE8vRAY
https://www.youtube.com/watch?v=QhK7Gk68y24
Laittakaa se keskelle etusivua jyrkkänä varoituksena historiasta.
Kuten Flick in Bug's Life - kaikki mitä tarvittiin oli YKSI merkittävä askel eteenpäin! Ja heinäsirkat pakenivat.
Roger Hodkinson MD FRCP

Viesti tohtori Sam Dube MD PhD:ltä

"Kaipaan sinua täällä Ottawassa, Mark! Se on uskomatonta!!!! Tässä on tuore tärkeä Brian Peckfordin haastattelu jaettavaksi myös: https://rumble.com/vtcks9-the-5th-doctor-ep.-17-last-surviving-first-minister-decries-violations-our-.html

Didi Vergados Kanadan Take Action -järjestöstä nopea ääniraportti

Didi Vergados lisäselvitys: Ottawan kaupunki toimii Kanadan kansannousua vastaan säälittävillä toimilla, kuten kaikkien pesulamattojen sulkemisella. Kanadalaiset lahjoittivat yli kymmenen miljoonaa dollaria vapauskokoukseen, eivätkä he lähde, ennen kuin tämä maa on palautettu ihmisoikeuksiin ja oikeusvaltioperiaatteeseen kaikille. 
 

Lounais-Ontariosta valtatie 401

Phil Trozzi Lounais-Ontariosta:

Tapasimme saattueen Windsorin osuuden, kun he ohittivat Bloomfield Rd:n, ja seurasimme heitä koko matkan Lontooseen. Jaoimme siellä koko joukon ruokaa (osan meiltä, mutta paljon myös muilta lahjoittajilta). Mark, JOKAINEN YLITIE Bloomfield Rd:stä Highbury Rd:hen Lontoossa oli täynnä ihmisiä, ja jokainen huoltotie oli täynnä. En tarkoita, että suurin osa. Tarkoitan KAIKKI. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa 59 Kanadassa viettämäni vuoden aikana.
Lähetän kuvia ja klippejä... Se oli todella elämää muuttava tapahtuma/päivä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi