Tohtori Mark Trozzi

Ison tieteen ja oikeuden yhteistyö lauantaina klo 14.00 EST

Lääketieteelliset ja oikeudelliset asiantuntijat tekevät yhteistyötä. Todistetaan, että Covid-"rokotteet" aiheuttavat kuolemaa ja sairauksia.

Johdanto tähän tapahtumaan

Niille meistä, jotka ovat tehneet huolellista tutkimusta viimeisten kahden vuoden aikana, on vaikea uskoa, että pakkoruiskuista käydään minkäänlaista keskustelua: ne eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita. Ne ovat aiheuttaneet enemmän kuolemantapauksia kuin kaikki rokotteet kaikkia tauteja vastaan yhteensä kolmenkymmenen vuoden aikana yhteensä.

Suurilla lääketehtailla ja niiden kumppaneilla on kuitenkin näennäisesti loputtomia resursseja, varsinkin kun otetaan huomioon ennätykselliset voitot, joita ne ovat saaneet huumeidenkäyttörikoksistaan ja injektioistaan. He ovat soluttautuneet hallituksiin ja instituutioihin. Ne omistavat dinosaurusmedian, jolla on yhä suuri, vaikkakin kutistuva yleisö.

Eivät kaikki, mutta monet tuomarit uskovat propagandaan, ja he suojelevat asemiaan ja pesämuniaan myötäilemällä kyseenalaistamatta globaalia covidien agendaa. He eivät ymmärrä, että kaikki menetetään, mukaan lukien heidän pesämunansa, vapautensa ja heidän omien perheidensä tulevaisuus, jos agendaa ei pysäytetä.

Kyllä, on olemassa eettisiä tiedemiehiä, lääkäreitä, lakimiehiä, oikeita toimittajia ja aktivisteja, jotka ovat sitoutuneet kaikin tavoin totuus- ja oikeusliikkeeseen. Monet niin kutsutut asiantuntijat ovat kuitenkin pelkureita ja rahan orjia; heidät on helppo ostaa ja/tai pelotella tuottamaan väärää tietoa ja tukemaan agendaa.

Jokaista rehellistä eettistä asiantuntijaa kohden, joka vainosta ja taloudellisista vaikeuksista huolimatta kertoo totuuden, rikollinen covidien yritys voi tuottaa viisi hyvin palkattua "asiantuntijaa" valehtelemaan ja pettämään.

Heidän julkinen aivopesunsa ja propagandaverkkonsa on niin laaja, että väestö pitää tiukasti kiinni peloista ja uskomuksista, joilla ei ole minkäänlaista tukea tieteellisessä todellisuudessa.

Tuomioistuinten tehtävänä on tulkita, mikä on totta, soveltaa lakia yhdenvertaisesti kaikkiin, suojella ihmisoikeuksia ja varmistaa institutionaalinen koskemattomuus. Viimeiset kaksi vuotta covid-19:n käynnistämisen jälkeen ovat kuitenkin osoittaneet äärimmäisiä puutteita oikeusjärjestelmän toiminnassa.

Miten voimme varmistaa, että tuomioistuimet toimivat todellisten tosiasioiden, todellisen tieteen ja todellisen tiedon perusteella? Tuomarit eivät yleensä ole tieteellisiä asiantuntijoita. Motivoituneiden totuudenpuhujien ja hyvin rahoitettujen valehtelijoiden välillä tuomioistuimet joutuvat tarkastelemaan kasoittain tutkimuksia ja asiantuntijaluetteloita, jotka ovat keskenään ristiriidassa. Rehellisiä asiantuntijoita, jotka tekevät parhaansa ja kestävät ammatillista ja taloudellista sortoa, vastaan asettuu hyvin palkattuja, korruptoituneita mutta päteviä asiantuntijoita, jotka ovat myyneet itsensä tai juoneet oudon cool-aidin.    

Usein sanotaan, että yleinen mielipide vaikuttaa suuresti tuomioistuinten päätöksiin. Kun dinosaurusmediat levittävät runsaasti väärää tietoa, yleisestä mielipiteestä tulee usein toinen este totuuden ensisijaisuudelle oikeusjärjestelmässämme.  

Olemme siis hyvin varustautuneita, meillä on todellista tietoa, mutta meillä on vaikeuksia saada tuomarit ja tuomioistuimet tunnistamaan todellisuus ja toimimaan sen mukaisesti.

Jopa kerran hyvämaineiset lääketieteelliset lehdet on ostettu ja maksettu. Ne tukahduttavat todellisen tieteen ja julkaisevat samalla roskatiedettä, joka tukee globaalia covidien agendaa. Nämä vanhat lehdet, kuten monet muutkin instituutiot, ovat menettäneet uskottavuutensa.

Haasteena ei siis ole ainoastaan selvittää, mikä on totta, vaan myös antaa totuudelle sen ansaitsema painoarvo, jotta se ohjaisi päätöksentekoa toimivassa oikeusjärjestelmässä.

Minulla on kunnia olla Maailman terveysneuvoston oikeudellisen aktivismin komitean aktiivinen ydinjäsen. Tehtäviimme kuuluu oikeudellisten rintamien edistäminen, jossa tiede, laki ja aktivismi yhdistyvät oikeudenmukaisuuden aikaansaamiseksi, ihmisoikeuksien palauttamiseksi ja todellisuuteen perustuvan inhimillisen julkisen politiikan ohjaamiseksi.

Tätä varten järjestämme erittäin tärkeän tapahtuman: ensimmäisen Understanding Vaccine Causation -konferenssin. Konferenssi kokoaa yhteen oikeusalan ammattilaisia, lääkäreitä, tutkijoita ja etujärjestöjä. Tiede- ja lakiasiantuntijat työskentelevät yhdessä: tavoitteenamme on vahvistaa todellisuutta ja lopettaa petos tuomioistuimissamme ja maailmassamme.   

Liity seuraamme ja jaa tämä kutsu tähän syväsukellukseen, jossa käsitellään "Rokotteen" syy-yhteyden ymmärtäminen. Lauantai 5. marraskuutath alkaen klo 10.00 EST (Toronto). { 15.00 GMT. 17.00 CAT. 20:30 IST}

Tutustu osallistujien kokoonpanoon! Tunnistat monia lääketieteen, tieteen, lain ja edunvalvonnan huippuasiantuntijoita. On olemassa parempi tapa, ja me luomme sitä yhdessä!


 

Yksityiskohdat

Juontaja ja moderaattori: Shabnam Palesa Mohamed

Juontajat ja moderaattorit: Michael Alexander, tohtori Mark Trozzi, Charles Kovess, Megha Verma.

Puhujat

Lääketieteellinen

Tiedot ja edunvalvonta

Tiede ja toiminta

Laki ja oikeudet:

Tohtori Ryan Cole

Shabnam Palesa Mohamed - SA VAERS

Tohtori Jessica Rose

Adv. Sabelo Sibanda

Tohtori EV Rapiti

Ten Kuntz - Rokotevalinta Kanada

Tohtori Rob Verkerk

Tohtori Herman Edeling

Prof. Arne Burkhart

Avital Livney - The Testimonies Project - Todistukset-projekti

Deanna McCleod

Adv. Dipali Ojha

Tohtori Shankara Chetty

     

Tärkeitä linkkejä:

#UVC-konferenssi #CausationIsKey #SupportTheVictims #WorldCouncilForHealth (Maailman terveysneuvosto)

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi