Naamiokeskustelu. Pitäisikö meidän ottaa kasvomme takaisin?

Tohtori Trozzi osallistui yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa useista maanosista tähän vankkaan keskusteluun "naamioista".

Videon kuvaus

Oli ilo osallistua äskettäiseen Etelä-Aasian Malesian terveyshuippukokoukseen, jota Maailman terveysneuvosto sponsoroi. Tämä on tilaisuus saada useiden asiantuntijoiden näkökulma esteisiin, jotka kattavat ihmisten kohtaamat esteet kaikkialla maailmassa. -MT

Tammikuun 23. päivänä 2022 tohtori Naseeba Kathrada, tohtori Jackie Stone, asianajaja/aktivisti/journalisti Shabnam Palesa Mohamed, tutkijat Nick Hudson ja Feisel Mansoor , tohtori Adina Sulniman ja tohtori Mark Trozzi kävivät vankan ja viihdyttävän keskustelun "naamioista", jotka peittävät nyt kasvoja kaikkialla maailmassa. Tämän pitäisi jättää kaikki hyvin informoiduksi ja kykeneväksi tekemään varmoja päätöksiä kasvoistaan, hengitysteistään ja "maskin" valtuutuksista.

Aasian terveyshuippukokous

Lisää Etelä-Aasian Malesian terveyshuippukokouksen materiaalia löytyy Maailman terveysneuvoston multimediakirjastosta: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

tai täällä: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi