Tohtori Mark Trozzi

Pääministeri Brian Peckford haastaa Trudeaun hallituksen oikeuteen. Tunne oikeutesi

Perusoikeuskirjan laatija haastaa Trudeaun hallituksen oikeuteen perusoikeuskirjassa taatun liikkumisvapauden rikkomisesta.

Brian Peckford toimi Newfoundlandin pääministerinä vuosikymmenen ajan (1979-1989). Hän on Kanadan perusoikeuskirjan ainoa elossa oleva kirjoittaja. Se on osa maamme perustuslakia ja erittäin arvokas lahja, jonka liian harva meistä on lukenut, saati tutkinut. Emme voi käyttää ja puolustaa oikeuksiamme tuntematta niitä; tämä on aukko puolustuksessamme, jota nykyiset tyrannit ovat käyttäneet meitä vastaan. Meidän on aika tutkia perusoikeuskirjaa ja antaa itsellemme valtuudet elää niitä vapauksia, jotka Peckford ja muut kirjoittajat ovat kirjanneet maamme korkeimpiin lakeihin.

Tässä on Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirja. Perusoikeuskirja on oikeuksiesi ja vapauksiesi ykköspuolustus. Tulostakaa se, opiskelkaa sitä, ripustakaa se seinälle ja pitäkää taskuversio mukananne. Kun sinulla on taskuissasi maan korkein laki, voit puolustautua ketä tahansa vastaan, myös poliisia vastaan, joka rikkoo perusteettomasti oikeuksiasi.

Peruskirjasta

Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirja on Kanadan perustuslakiin kirjattu lakiehdotus, joka muodostaa vuoden 1982 perustuslakilain ensimmäisen osan.

Tässä muutamia kohokohtia:

Perusoikeuskirjan ensimmäinen rivi kuuluu: "Kanada on perustettu periaatteille, jotka tunnustavat Jumalan ylivallan ja oikeusvaltion." Tämä on maan korkein laki! Jumalan ylivalta, ei Trudeaun, Fordin ja muiden tyrannien. Oikeusvaltio koskee kaikkia.

Perusoikeuskirjassa vahvistetaan omantunnon ja uskonnon, ajatuksen, vakaumuksen, mielipiteen, ilmaisun, lehdistön ja viestinnän, kokoontumisen ja yhdistymisen perusvapaudet sekä äänioikeus ja oikeus valita hallitus.

Siinä vahvistetaan oikeutemme liikkua vapaasti Kanadassa, Kanadasta ja Kanadan sisällä. Siihen kuuluu myös oikeus työskennellä missä tahansa maakunnassa.

Peruskirjassa vahvistetaan oikeus elämään, vapauteen ja turvallisuuteen, oikeusjärjestelmän tarjoama suojelu väärinkäytöksiltä, tasa-arvo-oikeudet, ranskan ja englannin kielen oikeudet sekä oikeus koulutusvalintoihin ja -mahdollisuuksiin.

Peruskirjan 1 §: Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirja takaa siinä mainitut oikeudet ja vapaudet, jollei laissa säädetyistä kohtuullisista rajoituksista muuta johdu kuin se, mikä on todistettavasti perusteltua vapaassa ja demokraattisessa yhteiskunnassa." Tämä tarkoittaa, että nämä oikeudet ovat ylimpiä, eikä hallitus voi rikkoa niitä tai syrjäyttää niitä ilman todistettavia perusteita. Yksikään hallitus ei ole osoittanut perusteluja laittomille peruskirjaa rikkoville, peruskirjaan kirjattuja oikeuksiamme vastustaville, hallituksen asialistalla oleville toimeksiannoilleen.  

Huomaa, että perusoikeuskirja takaa nämä oikeudet ja vapaudet jokaiselle yksilölle, eli sinulle, minulle ja kaikille kanadalaisille. Yksilön oikeudet ovat loukkaamattomia; niitä ei voida syrjäyttää tai ottaa pois yhteiskunnan oletettujen etujen vuoksi. Ne ovat yksilön luovuttamattomia oikeuksia.  

Nykyiset matkustusrajoitukset ovat yksi monista peruskirjaan kirjattujen oikeuksiemme loukkauksista. Meillä on oikeus matkustaa koko maassa sekä sen sisällä että sen ulkopuolella. Trudeaun liittovaltion matkustuskiellot loukkaavat suoraan oikeuksiamme.

Brian Peckford The Strong and Free Truthcast -ohjelmassa

Tietoa videosta

Viime viikolla, 26. tammikuuta 2022, pääministeri Brian Peckford ja Kanadan suuret puolustajat Justice Center For Constitutional Freedom -järjestöstä nostivat kanteen Trudeaun hallitusta vastaan, koska se on loukannut Peckfordin perustuslaissa vahvistettua oikeutta liikkua vapaasti Kanadassa.

Me kaikki olemme samassa veneessä jäsen Peckfordin kanssa, kun kyse on Trudeaun pyrkimyksistä loukata oikeuksiamme. Tällä tapauksella on valtavia seurauksia meille kaikille, ja sillä on myös valtavia seurauksia monien muiden peruskirjan oikeuksien loukkausten osalta, joita on tapahtunut eri puolilla maata covid-19-ohjelman käynnistämisen jälkeen.

Mitä tulee siihen, miten me kaikki voimme auttaa, Peckford viittaa jatkuvaan kansalaistottelemattomuuteen, kansalaisvalistukseen ja jatkuvaan osallistumiseen. Pitämällä mielenosoituksia ja aktivismia jatkuvasti yllä eri puolilla Kanadaa säilytämme tarvittavan paineen poliittista luokkaa kohtaan. Peckford varoittaa yrityksistä muuttaa perusoikeuskirjaa.

Peckford toteaa: "Mikään asiakirja ei ole täydellinen, ja sitä tulkitaan, mutta meillä on sananvaltaa siinä, miten se laaditaan". tulkittu, joten meidän on laitettava paine Poliittisen luokan, myös tuomareiden, on tiedettävä, että me tiedämme: yritätte vääntää ja laittaa pyöreää tappia nelikulmaiseen reikään, emmekä me aio sietää sitä. Se on paras mahdollisuutemme: kansalaistottelemattomuus, kansalaisvalistus ja jatkuva osallistuminen."

Lisälinkkejä:

 

Hallitus ei ehkä auta meitä, mutta Strong and Free Canada ja JCCF auttavat meitä. Auttakaa jakamaan resursseja ja tukemaan näitä järjestöjä.
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi