Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

RCMP tutkii Trudeaun viharikosta. Soita tähän numeroon nyt!

Liity muiden kanadalaisten joukkoon auttamaan RCMP:tä rikostutkinnan edistämisessä. Se on yksinkertainen puhelinsoitto. Toimi nyt!

Kaikki miehet kannelle!

Meillä on hyviä uutisia! RCMP on saanut niin paljon kansalaisvalituksia Trudeaun vihapuheista, että he ovat perustaneet erityisen toimiston tutkimaan asiaa. Trudeaun rikostutkinta vihapuheesta on käynnissä, ja RCMP vastaa kohteliaasti puheluihimme.

Soita RCMP:lle numeroon 613-993-6884.

Tämä puhelinnumero on omistettu Justin Trudeaun viharikostutkimukselle. Lisää äänesi kanadalaisille, jotka valittavat oikeutetusti Trudeaun viimeisimmistä rikoksista: vihapuheesta. Soittaessamme havaitsimme RCMP:n erittäin kohteliaaksi, vastaanottavaiseksi ja vastuuntuntoiseksi. Laki koskee kaikkia.

Viimeisimmän toimintakutsun päivitys

Kiitos myös massiivisesta vastauksesta meidän Tammikuun 8. tammikuuta kehotus toimia sähköpostiviestejä varten oikeusministerille käsittelemään Justin Trudeaun vihapuhetta lääketieteellisen apartheidin uhreja vastaan, jotka ovat kieltäytyneet alistumasta pakkoruiskuihin. Jalo Ontarion lakimies Suzanne Coles vastaanotti yli kymmenen tuhatta sähköpostiviestiäsi, ennen kuin hänen sähköpostipalvelimensa sammui suuren määrän painostuksesta. 

Sähköpostisi tutkitaan ja indeksoidaan. Valtakunnansyyttäjä saa laajan aineiston. Pidämme teidät ajan tasalla.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi