Tohtori Mark Trozzi

Jane ja Vaxxport: Vaxxx: Lyhyt video uusille vapaustaistelijoille

Take Action Canadan 8-minuuttinen video "Jane and the Vaxxport" selittää selkeästi "rokotepasseihin" liittyvät ongelmat.

Suuret kiitokset upealle tiimillemme Ryhdy toimeen Kanadassa tätä tiivistä 8 minuutin videota varten. Take Action Canada tarjoaa laajan valikoiman resursseja, joiden avulla voit osallistua taisteluun totuuden, vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta. Vieraile Take Action Canada -verkkosivustolla ja hyödynnä heidän perimmäistä tarjontaansa, joka sisältää työkalupakkeja, toimintakutsuja, oikeudellisia käsikirjoja ja paljon muuta: https://takeactioncanada.ca/

Jos sinulla on mahdollisuus tukea taloudellisesti tätä kunnianhimoista ruohonjuuritason vapaaehtoisjärjestöä, harkitse lahjoitusta: https://takeactioncanada.ca/donations/

Jos haluat osallistua aktiivisesti maamme vapauttamiseen, mutta et tiedä, mistä aloittaa, harkitse liittymistä aktiivisten vapaaehtoisten alati kasvavaan ryhmäämme: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

Edistyneemmille lukijoille ja niille, jotka etsivät lisää tietoa ja tieteellistä materiaalia kaikesta covidista, haluaisimme kutsua sinut tutustumaan meidän laaja kirjasto. Siinä on hakutoiminto, jonka avulla löydät etsimäsi helposti, ja siihen liittyy yksinkertainen navigointivalikko. 

Saatat myös nauttia hyödyllisistä ja helposti sulavista resursseista osoitteessa Maailman terveysneuvosto, kuten 7 tapaa edistää tervettä keskustelua Covidin maailmassa: Vinkkejä perheille ja Varhaisen Covid-19-hoidon suuntaviivat: Käytännön lähestymistapa terveiden perheiden kotihoitoon.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi