Jane ja Vaxxport: Vaxxx: Lyhyt video uusille vapaustaistelijoille

Take Action Canadan 8-minuuttinen video "Jane and the Vaxxport" selittää selkeästi "rokotepasseihin" liittyvät ongelmat.

Suuret kiitokset upealle tiimillemme Ryhdy toimeen Kanadassa tätä tiivistä 8 minuutin videota varten. Take Action Canada tarjoaa laajan valikoiman resursseja, joiden avulla voit osallistua taisteluun totuuden, vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta. Vieraile Take Action Canada -verkkosivustolla ja hyödynnä heidän perimmäistä tarjontaansa, joka sisältää työkalupakkeja, toimintakutsuja, oikeudellisia käsikirjoja ja paljon muuta: https://takeactioncanada.ca/

Jos sinulla on mahdollisuus tukea taloudellisesti tätä kunnianhimoista ruohonjuuritason vapaaehtoisjärjestöä, harkitse lahjoitusta: https://takeactioncanada.ca/donations/

Jos haluat osallistua aktiivisesti maamme vapauttamiseen, mutta et tiedä, mistä aloittaa, harkitse liittymistä aktiivisten vapaaehtoisten alati kasvavaan ryhmäämme: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

Edistyneemmille lukijoille ja niille, jotka etsivät lisää tietoa ja tieteellistä materiaalia kaikesta covidista, haluaisimme kutsua sinut tutustumaan meidän laaja kirjasto. Siinä on hakutoiminto, jonka avulla löydät etsimäsi helposti, ja siihen liittyy yksinkertainen navigointivalikko. 

Saatat myös nauttia hyödyllisistä ja helposti sulavista resursseista osoitteessa Maailman terveysneuvosto, kuten 7 tapaa edistää tervettä keskustelua Covidin maailmassa: Vinkkejä perheille ja Varhaisen Covid-19-hoidon suuntaviivat: Käytännön lähestymistapa terveiden perheiden kotihoitoon.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi