Pfizerin tutkimukset: Kaikki äidit menettivät syntymättömät lapsensa.

Pfizerin kokeiluasiakirjat paljastavat yritykset peitellä 100% syntymättömien vauvojen kuolemaa todellisuudessa raportoiduissa tuloksissa.

Muistakaa 23. marraskuuta 2021 julkaisumme otsikolla "FDA ja Pfizer ovat kuin tehty helvetissä".

Siinä kuvailimme, kuinka FDA:lla kesti vain 108 päivää hyväksyä Pfizerin injektio, mutta se halusi 55 vuotta asiakirjojen toimittamiseen!

Onneksi Kansanterveyden ja lääketieteen ammattilaiset avoimuuden puolesta nostivat kanteen sen jälkeen, kun FDA oli hylännyt heidän pyyntönsä nopeuttaa tietojen luovuttamista, ja tiedot luovutetaan, vaikkakin edelleen liian hitaasti.  

Ensimmäisten Pfizerin toimittamien raporttien joukossa oli "Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports", jossa kuvattiin Pfizerille helmikuuhun 2021 mennessä ilmoitettuja tapahtumia. Voit ladata koko raportin täältä.

Katso taulukko 6 tästä Pfizerin raportista. Sen otsikko on "Puuttuvat tiedot". Sen ensimmäinen otsikko aiheen "Puuttuvat tiedot" alla on "Käyttö raskauden ja imetyksen aikana". Se sisältää tämän kohdan:  

270 raskauden lopputuloksena ilmoitettiin spontaani raskaudenkeskeytys (23), tulos vireillä (5), ennenaikainen synnytys ja vastasyntyneen kuolema, spontaani abortti ja kohdunsisäinen kuolema (2 kappaletta), spontaani abortti, johon liittyi vastasyntyneen kuolema, ja normaali lopputulos (1). kukin). 238 raskauden osalta ei ilmoitettu tuloksia (huomaa, että 2 erilaista tulosta oli annettu). ilmoitettiin kummastakin kaksosesta, ja molemmat laskettiin)."

Päällisin puolin tämä kertoo, että 270 raskaudesta 23 oli spontaaneja abortteja, 5 "tuloksia odotetaan", 2 ennenaikaista synnytystä vastasyntyneen kuoleman kanssa, 2 spontaania aborttia, joihin liittyi kohdunsisäinen kuolema, 1 spontaani abortti, johon liittyi vastasyntyneen kuolema, ja 1 normaali tulos. Huomattakoon kuitenkin myös, että "238 raskaudesta ei ilmoitettu tuloksia".

Meillä ei siis oikeastaan ole mitään tietoa siitä, mitä tapahtui 243 (5 + 238) näiden ruiskutettujen naisten raskauksista; niitä ei vain ole sisällytetty raporttiin. Tiedämme kuitenkin, että 27 raportoidusta raskaudesta (270 vähennettynä 243:lla) on 28 kuollutta vauvaa! Tämä näyttää tarkoittavan, että joku oli raskaana kaksosilla ja että 100% syntymättömistä vauvoista kuoli.

Tässä on erinomainen artikkeli LifeSite News, jossa käsitellään syvällisemmin näitä järkyttäviä paljastuksia. LifeSite News antaa Pfizerille hieman löysää viiden "vireillä olevan tuloksen" osalta, mikä luo mahdollisen vaikutelman, että 87,5% pistoksen saaneiden naisten vauvoista kuoli. Kaikella kunnioituksella LifeSitea kohtaan katson, että on oikein, kun en laske 5:tä "tulosta odottavaa" ja päädyn näin ollen siihen johtopäätökseen, että 100% syntymättömistä vauvoista kuoli niillä ruiskutetuilla naisilla, joiden osalta tulokset on esitetty.

LifeSite Newsin artikkeli paljastaa petollisia numeropelejä myös toisessa artikkelissa nimeltä "Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine" (BNT162b2 mRNA Covid-19 -rokotteen turvallisuus ja teho), joka julkaistiin New England Journal of Medicine -lehdessä 31. joulukuuta 2020. Näillä harhaanjohtavilla käytännöillä pyrittiin peittämään se tosiasia, että ensimmäisen raskauskolmanneksen raskauksissa Pfizerin injektio tuotti 82% keskenmenoa.

Tammikuun 12. päivänä jaoimme Kanadalaisen Covid Care Alliancen erinomainen analyysi tästä samasta New England Journal of Medicine -lehden "Safety and Efficacy" -artikkelista. Tämä Pfizer-ystävällinen tutkimus on täyttä huijausta; se on täynnä vääristelyä ja harhaanjohtavia menetelmiä. Petos ja totuus paljastetaan yksityiskohtaisesti tässä tutkimuksessa. CCCA:n video ja artikkeli.

Tohtori Trozzin tiivistelmä ja tohtori Nagasen erinomainen haastattelu, jossa käsitellään tätä huijausta. artikkeli on täällä.

He tappavat vauvoja; mitä voimme tehdä?

Nämä injektiot ovat rikollisia; piste. Auta meitä palvelemaan Lopettamismääräys DeclMaailman terveysneuvoston järjestö, kaikille hallituksille, klinikoille, sairaaloille, lääketieteellisille sääntelyelimille, lääkäreille, sairaanhoitajille, poliitikoille tai kaikille, jotka osallistuvat millään tavalla näiden injektioiden valmistukseen, lähettämiseen, jakeluun, myynninedistämiseen tai antamiseen. Viesti kaikille, jotka osallistuvat näihin injektionantokampanjoihin, on: "Lopettakaa nyt. Tämä on rikos. Olette rikos- ja siviilioikeudellisessa vastuussa. Kissa on päässyt pussista. Oikeus on tulossa."

The Julistus löytyy myös täältä sekä tietoja ja ohjeita sen tarjoiluun.  

Pidä valokuvia ja muistiinpanoja siitä, kenelle, milloin ja missä ilmoitus ja ilmoitus on annettu tiedoksi. Olemme viimeistelemässä World Council for Health -verkkosivustolle lisää resursseja näiden valokuvien ja yksityiskohtien lataamiseksi. Näitä resursseja hienosäädetään ja löytyy täältä hyvin pian.

Ainakin viisi miljoonaa kanadalaista ja miljardeja maailman kansalaisia on vastustanut injektioita. Meidän ja monien pakotettujen injektioiden uhrien, jotka ovat heränneet katumukseen, on oltava se armeija, joka lopettaa tämän ja palauttaa ihmisoikeudet ja todellisen terveydenhuollon yhteiskuntaamme.

Älkää alistuko, liittykää yhteen!

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi