Tohtori Mark Trozzi

Rikostutkinta Uk Gov Covid syyllisiä nyt käynnissä

Tässä ovat yksityiskohdat, mahdollisuus auttaa todisteilla ja päivitys hyvä tohtori White.

Rikostutkinta käynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Lontoon Metropolitan Police -poliisin rikostutkinta numero 6029679/21 on nyt käynnissä. Se sisältää syytteet törkeästä huolimattomuudesta, kuolemantuottamuksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta, jotka kohdistuvat lääketieteen tohtori June Raineen, joka on Medicines and Healthcare products Regulatory Agencyn (MHRA) toimitusjohtaja, ja Charlie Masseyyn, joka on General Medical Councilin (GMC) toimitusjohtaja ja rekisterinpitäjä.

Se sisältää myös Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) hallituksen ministereihin, virkamiehiin ja tiedotusvälineiden toimitusjohtajiin kohdistuvia vakavia rikossyytöksiä.

Rikosilmoituksen tekivät neljä merkittävää vastakannattajaa: asianajajat Philip Hyland ja Lois Baylis, eläkkeellä oleva poliisi Mark Sexton ja lääkäri Sam White.

Tässä on Yhdistyneen kuningaskunnan kollegoiltamme saamamme ilmoitus. Siinä pyydetään todisteita sekä uhreilta että asiantuntijoilta, ja siinä on tietoja, joita tarvitaan Lontoon poliisin tutkinnan tukemiseksi:

Tohtori Sam White ja hänen tehtävänsä

Saatat tunnistaa tohtori Sam Whiten. Hän on pehmeä ja myötätuntoinen lääkäri, totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja. Vuonna 2021 tohtori White kieltäytyi alistumasta covidien agendaan, antamasta tai vastaanottamasta injektioita, tukemasta covidien agendan valheita tai kieltämästä potilailtaan oikeutta rehelliseen neuvontaan ja asianmukaiseen lääketieteelliseen hoitoon. Kuten monet meistä ympäri maailmaa, tohtori White jätti tulonsa ja työnsä. Hän pysyi uskollisena ja otti vastaan ammatilliset, taloudelliset ja juridiset vastoinkäymiset, jotka kuuluvat tehtävään. Nämä ovat todella outoja aikoja rehellisille lääkäreille; lääketieteelliset järjestelmät, kuten hallituksetkin, ovat saastuneet ja korruptoituneet.

Maailmanlaajuisesti surullinen enemmistö lääkäreiden henkinen, hengellinen ja fyysinen terveys on monimutkainen. He rikkovat valaansa, alistuvat covidien agendaan, valehtelevat potilailleen ja itselleen ja osallistuvat covidien rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. He jatkavat lyhytaikaisten voittojen tekemistä, mutta ovat mukana tuhoamassa ihmiselämää ja yhteiskuntia, joista he ovat riippuvaisia. Ilman heidän suostuvaisuuttaan tämä covidien sota ei olisi saanut vetoapua.

Tohtori White on vapaa tästä syyllisyydestä ja karmavelasta, mutta hänellä on samat taloudelliset ja oikeudelliset ongelmat kuin rehellisillä lääkäreillä kaikkialla maailmassa.

Tervehdimme tohtori Whitea ja hänen tiimiään!

Tohtori White on lähtenyt uudelle tielle, joka tarjoaa pitkäaikaisia terveysratkaisuja funktionaalisen lääketieteen alalla: https://www.drsamwhite.com/

Hän jatkaa myös oikeudellista taistelua brittiläisten ja viime kädessä ihmisten puolustamiseksi kaikkialla maailmassa nykyisillä oikeustoimilla:

  1. Rokotepassin julistaminen laittomaksi.
  2. Rokotteen käyttöönoton pysäyttäminen, jotta kaikki mahdolliset vakavat haittavaikutukset voidaan tutkia perusteellisesti.
  3. Hänen lääkärinlupansa keskeyttämisen poistamiseksi.
  4. Jos poliisi laiminlyö rikostutkinnan huolellisen suorittamisen, aloitetaan yksityisoikeudellinen rikosoikeudenkäynti "oikeaa kunnianarvoisaa" Matthew Hancockia ja muita vastaan, koska he ovat laatineet kansanterveyspolitiikan, joka perustuu tarkoitukseensa sopimattomaan diagnoositestiin, ja koska he ovat aiheuttaneet näin paljon vahinkoa.

Jos haluat tukea tohtori Whiten oikeudellista kampanjaa, hän kerää varoja täällä: https://www.drsamwhite.com/take-back-control-campaign/

8 minuutin Dr. White Video

Tässä on lyhyt joulukuun 2021 video, jossa tohtori Sam White paljastaa rauhallisesti koviittitotuuden, kunnioittaen yleisölle vannomaansa valaa ja ottamatta huomioon rikollisen koviittiyrityksen vastareaktiota:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi