Tohtori Mark Trozzi

LA Times tanssi häpeällisesti Kelly Ermbyn haudalla.

LA Times käytti Kelly Ermbyn kuolemaa hyväkseen tanssiakseen hänen haudallaan ja ilmoittaakseen valheellisesti todisteeksi siitä, että covid-pistokset ovat hyviä.

Tässä on lainaus LA Timesin artikkelista 10. tammikuuta 2022, otsikolla "LA Times". Anti-vaxxersin COVID-kuolemien pilkkaaminen on kammottavaa, kyllä - But May Be Necessary:

"Miten meidän pitäisi reagoida rokottamattomien kuolemiin? Toisaalta sivistyneelle ajattelulle on tunnusomaista, että jokainen elämä on arvokas. Toisaalta niiden, jotka ovat tietoisesti pilkanneet raittiita lääketieteellisiä neuvoja kieltäytymällä rokotteesta, jonka tiedetään vähentävän viruksen aiheuttamaa vakavan sairauden riskiä, mukaan lukien muille aiheutuva riski, ja jotka päätyvät sairaalaan tai hautaan, voidaan katsoa saavan ansionsa mukaan." - Michael Hilzik liike-elämän kolumnisti LA Times.

Ei ole mitään tieteellistä näyttöä, joka tukisi niiden ihmisten syrjäytymistä, jotka ovat tehneet päätöksen olla ottamatta pistoksia. Vaikka ruiskuttamatta jättäminen ei tee ihmisestä kuolematonta, pakkoruiskutuksista kieltäytyminen on silti tilastollisesti ja tieteellisesti selvästi parempi vaihtoehto kuoleman ja sairauksien välttämiseksi. Ihmisiä kuolee, kuolivatpa he sitten petoksen, pakottamisen ja vaarallisen lääketieteellisen kokeen pistämisen seurauksena tai eivät, viattomien ihmisten kuolema on aina surullista.

Mitä tulee siihen, kuinka vaarallisia injektiot ovat, tässä on joitakin kuvia, jotka osoittavat USA:n päivitetyn rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmän (Vaccine Adverse Events Reporting System) tuoreet tiedot 31. joulukuuta 2021 alkaen. Nämä injektiot ovat asettaneet ennätyksiä haittavaikutusten ja kuolemantapausten osalta, jotka liittyvät mihinkään rokotteeksi kutsuttuun asiaan. Tähän sisältyy yli kaksi kertaa enemmän kuolemantapauksia tämän yhden injektion seurauksena yhden ainoan vuoden aikana kuin mitä liittyi kaikkiin rokotteisiin yhteensä viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana yhteensä. Seuraavassa on joitakin VAESR-tietotaulukoita ja -kaavioita, joihin kannattaa vilkaista:

Kuolleiden pilkkaaminen; Tappava petos. Häpeä LA Timesille

Tämä LA Timesin 1940-luvun propaganda "rokottamattomia" ihmisiä vastaan jättää huomiotta seuraavat tosiasiat:

Covid tappoi hyvin pienen osan ihmisistä ennen kuin injektiokampanjat alkoivat. Koska sen kuolleisuus on todella alhainen, sen kutsuminen "pandemiaksi" oli harhaanjohtavaa. ja pirullisen strateginen. Covid tappaa edelleen hyvin pienen prosenttiosuuden ihmisistä, sekä ruiskutettuna että ruiskuttamattomana.

LA Timesin propagandisti on poiminut kirsikkapoiminnalla vastakkaisen agendan aktivistin kuoleman, jota ei ole esitetty. He ovat päättäneet tanssia hänen haudallaan, teeskennellä, että hänen kuolemansa on todiste siitä, että pistokset toimivat, ja edistää ajatusta, että pistämättömien ihmisten kuoleman pilkkaaminen on jollain tavalla rakentavaa ja eettistä.

Tämä palvelee epäilemättä tämän dinosaurusmedian rahoittajien ja isäntien agendaa, joka on jokaisen ihmisen pakottaminen väkisin ruiskuttamaan maapallolla, yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Seuraavassa on muutamia todellisia lukuja, joita kannattaa harkita:

Ennen kuin kenellekään meistä annettiin covid-"rokotetta", covidin, alfavariantin, kuolleisuus oli 0,15-%-0,3%. Turvallisen ja kohtuuhintaisen hoidon ansiosta kuolleisuus laskee 0,023%:n ja 0,045%:n välille.

Niin sanottujen "rokotteiden" kuolleisuus on vähintään 3% (Viitteet: yksi ja kaksi)

Se on 3% kuollut vain kolmen ensimmäisen kuukauden aikana injektion jälkeen, ja paljon enemmän vahinkoa on vielä odotettavissa (viitteet: yksi ja kaksi) tulevina kuukausina ja vuosina. Tämä on vähintään kymmenkertainen kuolleisuus verrattuna ilman hoitoa olevaan covidiin ja vähintään 67-kertainen kuolleisuus verrattuna covidiin, joka on saanut halpaa ja turvallista hoitoa.

Todennäköisyys kuolla vain kolmen ensimmäisen kuukauden aikana pistoksen jälkeen on vähintään kaksi prosenttia. 67-kertainen riski kuolla syöpään. jos he saisivat sen kiinni ja yksinkertainen ja saatavilla kotihoito.

Vaikka jättäisimme sivuun sen tosiasian, että pistos on vähintään 10-67 kertaa vaarallisempi kuin itse covid, voimme silti pohtia kysymystä: "jos joku selviää pistoksesta, vähentääkö se hänen todennäköisyyttään sairastua tai levittää covidia?". Kaiken tämän riskin kompensoimiseksi niin sanotusta "rokotteesta" on varmasti oltava jotain hyötyä.

Olemme havainneet, että injektioiden vaarojen keskellä on joitakin lyhytaikaisia hyötyjä, jotka vähentävät lievän tai keskivaikean covid-taudin vakavuutta injektioiden jälkeen. Nämä hyödyt kuitenkin häviävät muutamassa kuukaudessa, ja ne puuttuvat jopa uusista hienovaraisista muunnoksista, joita syntyy.

Kovidien tietojen analysointia vaikeuttavat erilaiset harhaanjohtavat käytännöt, jotka jatkuvat monissa paikoissa, joissa rikollinen kovidien yritys pitää edelleen institutionaalista määräysvaltaa. Näissä huijauksissa jopa ihmiset, jotka sairastuvat ja kuolevat niin kutsuttujen "rokotteiden" haittavaikutuksiin 14 tai 21 päivän kuluessa injektion antamisesta, voidaan leimata "rokottamattomiksi" ja "covid-rokotteisiin kuoleviksi", mikä saa yleisen mielipiteen valheellisesti kannattamaan injektioita eikä vastustamaan niitä. (Ks: yksi, kaksija kolme).

Luonnollisilla, ruiskuttamattomilla ihmisillä on toiveita kohdata luonnollinen infektio, joka on usein oireeton tai lievä, mutta antaa laaja ja tehokas pitkäkestoinen luonnollinen immuniteetti SARS C0V2:n kaikkia variantteja vastaan. Monet ihmiset ovat jo saavuttaneet tämän luonnollisesti; he ovat vahvasti immuuneja.   

Useimmat koronavirukset, erityisesti omicron-muunnos, ovat hyvin lieviä; useimmat ihmiset ovat oireettomia tai saavat lieviä oireita. Koska saatavilla on lisäksi turvallista ja tehokasta hoitoa, lähes kenenkään ei tarvitse kärsiä tai kuolla altistuttuaan. He voivat pikemminkin sairastua lievästi ja kehittää erinomaisen elinikäisen immuniteetin.

Niin sanotut injektiot vahingoittavat immuunijärjestelmää ja estävät erinomaisen luonnollisen immuniteetin kehittymistä. Uhrit jäävät paljon alttiimmiksi nokkosihottumataudille ja kärsivät suoranaisia vahinkoja injektioista. 

Tuoreet todisteet Saksasta osoittaa, että omicron-muunnoksen aiheuttama tartuntariski on 8-kertainen "täysin" (eli kaksi- ja kolminkertaisesti "rokotetuilla") henkilöillä. Aiomme kertoa lisää tästä tuoreesta saksalaisesta tiedosta tulevan viikon aikana. Omicron-infektion havaittu lisääntynyt esiintyvyys covid-"rokotettujen" keskuudessa on järkevää, sillä kuten olemme aiemmin kuvailleet, heillä on vasta-aineita vain viime vuoden mallin piikkiproteiinia vastaan, jotka ovat tehottomia uusia variantteja vastaan. Itse asiassa nämä luonnottomat vasta-aineet edistävät omicronin kaltaisten varianttien kehittymistä. Samaan aikaan ruiskutetut henkilöt synnynnäinen ja adaptiivinen immuunijärjestelmä on vaurioitunut., eikä heitä ole koulutettu käsittelemään SARS C0V2:ta ja tulevia uusia muunnoksia.

Yhteenvetona:

Niin kutsutut "rokotteet" ovat epäonnistuneet täysin. Ne ovat tehneet uusia ennätyksiä haittavaikutusten ja kuolemantapausten määrässä, jotka johtuvat mistä tahansa "rokotteeksi" nimitetystä aineesta. Valitettavasti tulevaisuudessa on odotettavissa paljon enemmän injektioiden aiheuttamia kuolemia ja sairauksia kuin tällä hetkellä havaitut lyhyen aikavälin haitat (Viitteet: Yksi ja Kaksi).

On totta, että olemme kuolevaisia, ja ihmiset, joita ei ole ruiskutettu, elävät ja kuolevat edelleen. Jotkut jopa kuolevat covidin kanssa. Mutta se ei tarjoa mitään tieteellistä pohjaa LA Timesille tanssia haudallaan ja julistaa todisteita siitä, että injektiot säästävät ihmishenkiä. Eivät ne pelasta. Ne ovat tappavia.

LA Times on häpäissyt itsensä. Heiltä pitäisi kieltää kaikki liiketoimintamme ja rahamme. Kelly Ermbyn perheen olisi perusteltua ryhtyä siviili- ja rikosoikeudellisiin toimiin heitä vastaan.

Jos haluat saada hyvän ja laajan käsityksen pakotetuista injektioista, lue tai katso seuraavaa Covid-"rokotteet"; Kuinka vaarallisia ne ovat?

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi