Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Poikkeuksellinen CCCA-analyysi todistaa, että covid-pistokset ovat tappavia.

Johdanto

21. joulukuuta jaoimme Pfizerin alustava kolmen kuukauden kliinistä tutkimusta koskeva raportti sekä tohtori Trozzin lyhyet kommentit ja tohtori Nagasen keskustelut.n. CCCA on tehnyt hienoa työtä artikkelin läpikäymisessä. BNT162b2 mRNA Covid-19 -rokotteen turvallisuus ja teho, joka julkaistiin New England Journal of Medicine -lehdessä 31. joulukuuta 2020.  

CCCA:n tutkijat ja lääkärit paljastavat ja selittävät monia järkyttäviä yksityiskohtia, tässä artikkelissa ja tämä erinomainen 39-minuuttinen video:

Tietoa CCCA:sta

CCCA on yli 500 riippumattoman kanadalaisen lääkärin, tiedemiehen ja terveydenhuollon ammattilaisen liittouma, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista ja tasapainoista näyttöön perustuvaa tietoa kanadalaiselle yleisölle COVID-19:stä, jotta sairaalahoitojaksoja voidaan vähentää, ihmishenkiä pelastaa ja maamme voidaan palauttaa turvallisesti ja mahdollisimman nopeasti.

The CCCA:lla on monia hienoja resursseja palvelemaan sinua. Heidän tutkimuksensa ja työnsä jatkuu edelleen. CCCA on luotettava kanadalainen voimavara. kannattaa liittyä ja tukea.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi