Tohtori Mark Trozzi

Jody Ledgerwood opastaa pysymään vapaana Covidin tyrannian keskellä.

"Seiso omalla paikallasi, tunne laki ja valista heitä" - Jody Ledgerwood

Tässä on kännykkäkuvaa Jodysta ja ystävistä syömässä Toronton Eaton Centerin ruokalassa. Tämä on heidän oikeutensa. Turvamiehet ja poliisi saapuvat paikalle valvomaan täysin laittomia ja laittomia määräyksiä, joissa vaaditaan ihmisiä näyttämään covid-"rokotepaperit". Se, mitä seuraa, on valaisevaa sekä poliisille että meille. Se on onnellinen loppu.

Pistämätön opettaja Deanna Gontard puolustaa oikeuksiaan ja pitää työnsä

Kiitos aidon tutkivan toimittajan Will Doven ja Vahva ja vapaa Kanada Jody Ledgerwoodin ja Deanna Gontardin erinomaisesta haastattelusta. Deanna on opettaja, joka säilytti työpaikkansa tuntemalla ja puolustamalla oikeuksiaan. Hän kieltäytyi pistämästä niin kutsuttua covid-"rokotetta" tai paljastamasta henkilökohtaisia terveystietojaan, nimittäin "rokotustaan". Kun hänet yritettiin laittaa palkattomalle lomalle, hän säilytti työnsä menestyksekkäästi tuntemalla oikeutensa ja puolustamalla niitä. Häntä avusti esittelemämme kanadalainen ihmisoikeusjohtaja Jody Ledgerwood. Lisätietoja tästä tarinasta saatte osoitteesta vieraile Kanadassa vahvana ja vapaana.

Jody Ledgerwoodin opas oikeuksien puolustamiseen aloittavalle yritykselle

Sinäkin voit elää vapaana. Jody Ledgerwood ja Game On Canada ovat tarjonneet loistavan oikeudelliset koulutusresurssit ja oppaat, jotta voimme säilyttää oikeuksemme ja ylläpitää asianmukaista oikeusvaltiota maassamme. Näihin kuuluu myös tämä erinomainen "Tunne oikeutesi - pikakatsaus":

Peli alkaa Kanadassa

Vanhemmat hyödyntävät työtä Peli Kanadassa. Rikollinen covid-yritys on pahoinpidellyt lapsia vakavasti. Heitä on vahingoitettu suukapuloilla, koulujen, puistojen ja urheilupaikkojen sulkemisella, valheella, jonka mukaan he kaikki ovat vaarallisia tautien levittäjiä, jotka tappavat heidän isoäitinsä halauksella, ja äskettäin pakotetuilla tappavilla injektioilla. Peli Kanadassa tarjota kanadalaislapsille virkistystä, urheilua, sosiaalisia mahdollisuuksia ja jonkinlaista normaaliuden tunnetta.

Jos haluat lahjoittaa suoraan Jodyn tiimin "Tunne oikeutesi" -aloitteelle, voit tehdä sähköisen lahjoituksen osoitteeseen: [email protected].
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi