Sankarillinen tohtori Mel Bruchet MD, 80-vuotias, käsiraudoissa, huumaantuneena ja vangittuna, koska hän varoitti meitä.

Johdanto

Tämä video voidaan katsoa 3 osassa. Ensimmäinen tunti pidettiin tohtori Nagasen kanssa yksin sinä aikana, kun tohtori Bruchet oli aluksi kateissa, huumattuna ja lukkojen takana. Tohtori Nagase kertoo tapahtumista, jotka liittyivät Bruchet'n sieppaukseen poliisin toimesta ja hänen hyväksikäyttöönsä covid-agendan hallitsemassa BC:n terveydenhuollon "hoitojärjestelmässä". Ensimmäisen tunnin jälkipuoliskolla tohtori Nagase kertoo tarinan 43-vuotiaasta kolmen lapsen isästä, jonka sairaalahoito, jota voidaan parhaiten kuvata rikolliseksi pahoinpitelyksi, päättyi hänen kuolemaansa. Videon toisella tunnilla haastatellaan myös paikalla olevaa tohtori Bruchet'ta. Tämä pidettiin sen jälkeen, kun hän oli kärsinyt joulun ja uudenvuoden viikkoja kestäneen pahoinpitelyn ja vangitsemisen. Mitä mieltä olet: onko tohtori Bruchet hullu ja dementoitunut vai älykäs ja viisas?

Kuvaus

Tohtori Mel Bruchet on 80-vuotias erittäin terve ja aktiivinen isoisä. Hän on arvostettu ja hiljattain eläkkeelle jäänyt lääkäri Brittiläisestä Kolumbiasta. Tohtori Bruchet nauttisi tällä hetkellä rauhassa eläkepäivistään, perheestään, puutarhanhoidosta ja golfista, ellei hänen epäitsekäs luonteensa olisi yhdistetty rikolliseen covidien yritykseen ja meneillään olevaan pakkoruiskutus-genosidiin.

Tohtori Bruchet'n pitäisi saada palkintoja aktivismistaan ja julkisesta valistuksestaan; meiltä hän saa ne, alkaen kunnioituksestamme ja rukouksistamme juuri nyt.   

Hänet ovat saaneet nousemaan eläkkeeltä ja ryhtymään toimiin seuraavat seikat: kiistattomat kuolemat ja sairaudet, joita pakotetut covid-pistokset ovat aiheuttaneet, turvallisen, kohtuuhintaisen ja tehokkaan covid-hoidon estäminen, tappavien pistosten antaminen lapsille ja viimeisimpänä kuolleiden vauvojen määrä, jotka ovat syntyneet raskaana oleville naisille, joille valehdeltiin ja jotka pakotettiin ottamaan niin kutsuttuja covid-"rokotteita".  

Viime kuussa tohtori Bruchet oli Vancouverin kodissaan kahden muun rakastamamme sankarin, tohtori Daniel Nagasen ja tohtori Charles Hoffen, kanssa. Tohtori Bruchetin kotiin saapui neljä poliisiautoa ja kahdeksan poliisia. Rauhallinen ja kunniallinen tohtori Bruchet pantiin käsirautoihin ja vietiin Lionsgate-sairaalaan.

Jälleen yksi kieroutunut luku rikollisten covidien agendasta, ja tuntikausia käsiraudoissa oltuaan tämä älykäs ja rauhallinen kahdeksankymppinen lääkäri huumattiin ja vietiin sitten väkisin psykiatriselle osastolle. Siellä häneltä evättiin perusoikeudet, kuten puhelinyhteys. Hänet huumattiin psykoosilääkkeillä. Nämä psykoosilääkkeet ovat vasta-aiheisia vanhuksille, koska ne aiheuttavat heille aivohalvauksia ja sydänkohtauksia. Hän sai kaksi mini-halvausta (TIA), ja hänet laitettiin mielenterveyskuulusteluihin, jotka olivat kengurutuomioistuimia, joissa yritettiin keskittyä hänen ajatuksiinsa covid-"rokotteista". Vaikka hänen ajatuksensa perustuvat hyvin perusteltuihin tieteellisiin tosiasioihin, laitos leimasi hänen ajatuksensa "harhoiksi": todisteiksi hänen "dementiastaan tai psykoosistaan".

Tässä me olemme nyt, ihmiset, hallituksen ja instituutioiden legitimiteetin täydellisessä kriisissä. Joukoille pakotetaan kiistatta vaarallisia ja tappavia injektioita. Jopa lapset ovat kohteena, heitä ruiskutetaan, vahingoitetaan ja tapetaan. Kuten meille muillekin, myös raskaana oleville naisille valehdellaan, heitä pakotetaan ja pistetään, ennen kuin monet heistä synnyttävät kuolleita vauvoja.

 Samaan aikaan viisas ja vastuuntuntoinen lääkäri, yksi kunnioitetuista vanhuksistamme, joka puolustaa totuutta ja hyvinvointimme puolesta, on käsiraudoissa, huumattuna ja lukkojen takana.

Lääkäreiden, poliisien, sairaanhoitajien, poliitikkojen, tiedotusvälineiden ja liike-elämän johtajien ja kaikkien muiden, jotka ovat olleet mukana tässä, on herättävä nyt. Tehkää parannus ja luopukaa rikollisesta covid-yrityksestä. Liittykää ratkaisuun, huolimatta ilmeisistä kustannuksista. Jos häviämme tämän sodan, menetämme kaiken. Jatkuva mukautuminen ei pelasta teitä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi