Poliisi Brian Denison! Tätä se vaatii!

Vuonna 2021 Calgaryn poliisi Brian Denison oli 1 vuoden päässä eläkkeelle jäämisestä. Hänen kriittinen ajattelu ja itsekunnioitus ovat vahvoja, joten hän kieltäytyi alistumasta tai tekemästä yhteistyötä rikollisten covidien kanssa, jotka ovat jopa soluttautuneet poliisivoimiin, myös hänen poliisivoimiinsa. Hän kunnioitti valaansa puolustaa lakia, käytti oikeuttaan sananvapauteen ja vastusti Calgaryn poliisilaitoksen kautta tulevia perusoikeuksia ja perustuslakia rikkovia ruiskutusmääräyksiä.

Denison seisoi tienhaarassa, teki oikean valinnan ja aloitti totuuden kertomisen ja lain puolustamisen Kanadassa jo ennen kuin hän teki tämän 10-minuuttisen videon 6. marraskuuta 2021, kun hänet vapautettiin palkallisesta palveluksesta, joka myöhemmin keskeytettiin.

Tässä on lyhyt johdanto Brian Denisonin uuteen haastatteluun, jonka Will Dove on tehnyt seuraavasta lehdestä Strong ja vapaa Kanada.

Tässä on koko 27-minuuttinen haastattelu: https://strongandfreecanada.org/vlog/police-force-veteran-fired-for-speaking-out-interview-with-brian-denison/

Kiitokset Brian Denisonille, Police on Gaurdille, Will Dovelle ja Strong and Free Canada -järjestölle.

Jos voitte, lahjoituksenne tukevat seuraavia asioita Vahva ja vapaa Kanadaja Poliisi vartiossa auttaa vapauttamaan maamme ja palauttamaan yhteiskuntamme.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi