Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Mitä teet, kun hallitus käskee sinua tappamaan itsesi?

Johdanto

Kotiprovinssissani Ontariossa, kuten lähes kaikkialla, hallitus ja instituutiot rikkovat ihmisoikeuksia, vandalisoivat biologiaamme ja pakottavat antamaan injektioita, jotka ovat vähintään 10 kertaa tappavampia kuin covid, ja tukahduttavat samalla turvalliset ja kohtuuhintaiset hoidot, jotka vähentävät covidin aiheuttamaa kärsimystä ja kuolemaa vähintään 85%.

Käsittelemättömän Covdin kuolleisuus on 0,3 %. Omicron on paljon pienempi ja hyvin lievä. Turvallisilla kohtuuhintaisilla hoidoilla, joita estetään, covidin kuolleisuus on vain 0,045%.  

Niin kutsutut "rokotteet" tuhoavat immuunijärjestelmän, auttavat virusta kehittymään, tappavat vähintään 3 % pistoksen saaneista ihmisistä ja vammauttavat 28% ihmistä kolmen ensimmäisen kuukauden aikana pistoksen antamisesta, ja vielä paljon enemmän pistoksen aiheuttamaa kuolemaa ja kärsimystä on odotettavissa.    

Kyllä, hallitus käskee sinua tappamaan itsesi ja auttaa sinua vaatimaan, että naapurisi tekee samoin.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi