Tohtori Mark Trozzi

Robert Kennedy Jr. Kansan mestari

"Demokratia saadaan toimimaan tiedottamalla kansalaisille." - Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr on todellinen kansanpuolustaja. RFK on uskollinen perheensä perinteelle puolustaa oikeudenmukaisuutta ja avoimuutta maailman pahimpia ihmisiä vastaan. Huolimatta siitä, että hänen setänsä presidentti JFK murhattiin vuonna 1963 ja hänen isänsä Robert F. Kennedy murhattiin vuonna 1968 hänen pyrkiessään presidentiksi, Robert Kennedy jatkaa aktivistista elämäänsä suojellen luontoa ja viattomia ihmisiä. Sen lisäksi, että RFK Jr on toiminut vaikuttavasti luonnonympäristön ja vedenlaadun suojelun puolesta kaikkialla maailmassa, hän on perustaja ja puheenjohtaja seuraavassa järjestössä Lasten terveydensuojelu. RFK JR ja Children's Health Defense ovat vuodesta 2011 lähtien paljastaneet ja torjuneet suurten lääketehtaiden korruptiota sekä edistäneet tietoon perustuvaa suostumusta ja tieteellistä avoimuutta.  

Kennedy ja CHD ovat kolminkertaistaneet ponnistelunsa covid-19:n käynnistämisen jälkeen.

Rohkeaan ja klassiseen Kennedy-tyyliin RFK on kanssamme taistelemassa rikollisen Covid-yrityksen päätekijöitä vastaan. Hänen uusi kirjansa "Todellinen Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma ja maailmanlaajuinen sota demokratiaa ja kansanterveyttä vastaan" on hyvin tutkittu ja paljastaa nämä hyvien ihmisten viholliset kaikkialla.

Toivomme, että voitte liittyä seuraamme 3. tammikuuta 2022 klo 14.00 EST (Toronton aikaa), kun RFK Jr ja useat muut hienot puhujat esittelevät tämän viikon Maailman terveysneuvoston yleiskokous.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi