Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Robert Kennedy Jr. Kansan mestari

"Demokratia saadaan toimimaan tiedottamalla kansalaisille." - Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr on todellinen kansanpuolustaja. RFK on uskollinen perheensä perinteelle puolustaa oikeudenmukaisuutta ja avoimuutta maailman pahimpia ihmisiä vastaan. Huolimatta siitä, että hänen setänsä presidentti JFK murhattiin vuonna 1963 ja hänen isänsä Robert F. Kennedy murhattiin vuonna 1968 hänen pyrkiessään presidentiksi, Robert Kennedy jatkaa aktivistista elämäänsä suojellen luontoa ja viattomia ihmisiä. Sen lisäksi, että RFK Jr on toiminut vaikuttavasti luonnonympäristön ja vedenlaadun suojelun puolesta kaikkialla maailmassa, hän on perustaja ja puheenjohtaja seuraavassa järjestössä Lasten terveydensuojelu. RFK JR ja Children's Health Defense ovat vuodesta 2011 lähtien paljastaneet ja torjuneet suurten lääketehtaiden korruptiota sekä edistäneet tietoon perustuvaa suostumusta ja tieteellistä avoimuutta.  

Kennedy ja CHD ovat kolminkertaistaneet ponnistelunsa covid-19:n käynnistämisen jälkeen.

Rohkeaan ja klassiseen Kennedy-tyyliin RFK on kanssamme taistelemassa rikollisen Covid-yrityksen päätekijöitä vastaan. Hänen uusi kirjansa "Todellinen Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma ja maailmanlaajuinen sota demokratiaa ja kansanterveyttä vastaan" on hyvin tutkittu ja paljastaa nämä hyvien ihmisten viholliset kaikkialla.

Toivomme, että voitte liittyä seuraamme 3. tammikuuta 2022 klo 14.00 EST (Toronton aikaa), kun RFK Jr ja useat muut hienot puhujat esittelevät tämän viikon Maailman terveysneuvoston yleiskokous.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi