Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Apteekkarin oivalluksen hetki

Yhdysvaltain kansalainen pyytää "Rokotteen" lisäystä, ja apteekkarin maailma romahtaa, kun hän tajuaa, miten väärin asiat ovat.

Tässä on kiehtova ja ehkä koominen viiden minuutin video yhdysvaltalaiselta aktivistilta. Piilokameran kanssa hän menee apteekkiin ja pyytää "rokote"-lisäkettä. Se, mikä aluksi vaikuttaa rutiinitapahtumalta tämän kohteliaan apteekkarin työpäivässä, muuttuu hänelle järkyttäväksi oivallukseksi siitä, että jokin on pahasti pielessä. Sinun on nähtävä tämä!

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi