Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Nanotekniikan asiantuntija Charles Lieber. Ensimmäinen korkean tason Covid-rikollinen tuomittu

Tohtori Lieber: grafeeni, nanoteknologia ja ihmissolut, kiinalaiset yhteydet... tuomittu!

Charles Lieber (62), entinen professori ja kemian ja kemiallisen biologian laitosten puheenjohtaja, yliopistossa Harvardin yliopisto, on maailman johtava tutkija seuraavilla aloilla nanolankatekniikka ja liittymäkohdat ihmisen biologiaan ja neurologiaan mikroskooppisella tasolla, ja on keksijä 50 patenttia tällä alalla.

Hän keksi esimerkiksi viruksen kokoinen transistori, joka voi tunkeutua solukalvon läpi häiritsemättä solun toimintaa.. Myös vuonna 2017 hän onnistui tekemään nanolankaverkko - nanolankojen taitettu verkko, joka voi myöhemmin itse koota itsensä yhteen. - joka on joka kykenee kiinnittymään ihmisen hermosoluihin.. Kun nanolankaverkko on kiinnitetty, se antaa pulsseja, jotka muuttavat neurologisia toimintoja älykkäänä vasteena sähkömagneettisille taajuuksille.

"Tohtori Lieber on nerokas tiedemies, joka on erikoistunut eksoottiseen nanolankatekniikkaan ja siihen, miten se liittyy ihmisen neurologiaan ja biologiaan", - - Mike Adams

Alla on taulukkoluettelo tohtori Lieberin laajasta patenttikokoelmasta, josta voit itse nähdä. Muistakaa, että tämän kaliiperin tiedemiehellä on suuri kysyntä; erityisesti kilpailevien maailman supervaltojen keskuudessa, joilla on synkkiä intressejä biologiseen sodankäyntiin.

 PAT. NRO.Patentin nimi
111,067,534Monikanavainen nanohuokosten tunnistaminen paikallisen sähköpotentiaalin mittauksella
210,436,747Nanohuokosten tunnistaminen paikallisen sähköpotentiaalin mittauksen avulla
310,435,817Nanokokoisten johtojen hallittu kasvu
410,369,255Nanoelektronisia komponentteja sisältävät telineet soluja, kudoksia ja muita sovelluksia varten
510,355,229Menetelmät ja järjestelmät nanoelektronisia komponentteja sisältäviä telineitä varten
610,119,955Korkean resoluution molekyylianturi
710,049,871Anisotrooppinen laskeutuminen nanokokoisissa johdoissa
89,903,862Nanosensorit ja niihin liittyvät teknologiat
99,786,850Menetelmät ja järjestelmät nanoelektronisia komponentteja sisältäviä telineitä varten
109,702,849Nanohuokosten tunnistaminen paikallisen sähköpotentiaalin mittauksen avulla
119,638,717Nanokokoiset anturit solunsisäisiin ja muihin sovelluksiin
129,595,685Nanokokoluokan johdot, nanokokoluokan johdin-FET-laitteet ja nanoputki-sähköiset hybridilaitteet anturi- ja muita sovelluksia varten
139,541,522Nanokokoiset kenttäefektitransistorit biomolekyyliantureita ja muita sovelluksia varten
149,535,063Erittäin herkät nanokokoiset langalliset anturit
159,457,128Nanoelektronisia komponentteja sisältävät telineet soluja, kudoksia ja muita sovelluksia varten
169,297,796Taivutetut nanolangat ja niihin liittyvä lajien luotaus
179,252,214Laite, menetelmä ja tietokoneohjelmatuote, jotka mahdollistavat nanolankojen säteittäisen osoitteistuksen
189,102,521Nanosensorit ja niihin liittyvät teknologiat
199,029,836Monoliittisesti integroidun grafeenirakenteen hallittu synteesi
208,883,568Menetelmä nanolankojen säteittäistä osoitteistamista varten
218,698,481Korkean resoluution molekyylianturi
228,586,131Nanorakenteisia materiaaleja sisältävät nestekalvot
238,575,663Erittäin herkät nanokokoiset langalliset anturit
248,471,298Nanoskooppiset langapohjaiset laitteet ja järjestelmät
258,399,339Nanosensorit
268,232,584Nanokokoiset anturit
278,178,907Nanoskooppiset lankaan perustuvat sähköiset poikkipalkkimuistilaitteet ja -matriisit
288,154,002Nanokokoluokan johdinpohjainen tiedon tallennus
298,153,470Dopioidut pitkänomaiset puolijohteet, tällaisten puolijohteiden kasvattaminen, tällaiset puolijohteet sisältävät laitteet ja tällaisten laitteiden valmistaminen
308,072,005Laite, menetelmä ja tietokoneohjelmatuote, jotka mahdollistavat nanolankojen säteittäisen osoitteistuksen
318,058,640Haarautuneet nanokokoiset johdot
327,956,427Nanosensorit
337,918,935Siirtymämetallioksidien nanohiutaleet
347,915,151Dopioidut pitkänomaiset puolijohteet, tällaisten puolijohteiden kasvattaminen, tällaiset puolijohteet sisältävät laitteet ja tällaisten laitteiden valmistaminen
357,911,009Nanosensorit
367,858,965Nanojohdinheterorakenteet
377,772,543Järjestelmä ja menetelmä nanolankojen käsittelyyn holografisilla optisilla pinseteillä
387,666,708Dopioidut pitkänomaiset puolijohteet, tällaisten puolijohteiden kasvattaminen, tällaiset puolijohteet sisältävät laitteet ja tällaisten laitteiden valmistaminen
397,619,290Nanosensorit
407,595,260Dopioidut pitkänomaiset puolijohteet, tällaisten puolijohteiden kasvattaminen, tällaiset puolijohteet sisältävät laitteet ja tällaisten laitteiden valmistaminen
417,500,213Array-pohjainen arkkitehtuuri molekyylielektroniikkaa varten
427,476,596Dopioidut pitkänomaiset puolijohteet, tällaisten puolijohteiden kasvattaminen, tällaiset puolijohteet sisältävät laitteet ja tällaisten laitteiden valmistaminen
437,399,691Menetelmät nanoskooppisten lankapohjaisten laitteiden ja ryhmien muodostamiseksi
447,385,267Nanosensorit
457,301,199Nanokokoiset johdot ja niihin liittyvät laitteet
467,274,208Nanokokoluokan lankaan perustuvat sublitografiset ohjelmoitavat logiikkamassat
477,256,466Nanosensorit
487,254,151Nanokokoiset koherentit optiset komponentit
497,211,464Dopioidut pitkänomaiset puolijohteet, tällaisten puolijohteiden kasvattaminen, tällaiset puolijohteet sisältävät laitteet ja tällaisten laitteiden valmistaminen
507,172,953Menetelmät nanoskooppisten lankapohjaisten laitteiden ja ryhmien muodostamiseksi

Tässä on muutamia mielenkiintoisia näytteitä Leiberin töistä:

1. Yhdysvaltojen patentti 7,399,691 Lieber, et al. 15. heinäkuuta 2008: Menetelmät nanoskooppisten lankapohjaisten laitteiden ja ryhmien muodostamiseksi

Tiivistelmä: "Nanoskooppisista johdoista koostuvia sähkölaitteita sekä niiden valmistus- ja käyttömenetelmiä kuvataan. . nanoskooppiset langat voivat olla nanoputkia.mieluiten yksiseinäiset hiilinanoputket. Ne voidaan järjestää ristikkäispalkkirivistöihin käyttämällä kemiallisesti kuvioituja pintoja suuntaamista varten kemiallisen höyrypinnoituksen avulla. Kemiallisella höyrystymisellä voidaan myös muodostaa nanoputkia ruuduiksi sähkökenttien ohjauksessa, valinnaisesti yhdistettynä itsekootut monokerroskuviot. Bistabiileja laitteita kuvataan."

2. Yhdysvaltain patentti 9,638,717 Lieber, et al. 2. toukokuuta 2017: Nanokokoiset anturit solunsisäisiin ja muihin sovelluksiin

3. Harvard Magazine touko-kesäkuussa 2009: Aivojen purku. Neuronista mieleen, Courtney Humphries

"Charles Lieber ja Hongkun Park, kaksi nanoteknologian asiantuntijaa, kehittävät pienimuotoisia laitteita, joiden avulla neuronien toimintaa voidaan tutkia ja kommunikoida niiden kanssa uudella tavalla."

Sitä on tarkasteltava kiinnostuneena: Leiber, hänen grafeeni-, nanoteknologia- ja ihmissolujen rajapintatutkimuksensa sekä hänen yhteytensä Kiinan armeijaan ja bioaseisiin.

Lieberin pidätys, Kiina, NIH, NIAID, EcoHealth Alliance ja puolustusvoimat.

Oikeusministeriö pidätti viime vuonna (28. tammikuuta 2020) tohtori Charles Lieberin kahden kiinalaisen tutkijan ohella.kolmessa erillisessä Kiinaan liittyvässä tapauksessa. Yksi näistä Kiinan kansalaisista, Yanqing Ye, on sekä opiskelija että opiskelija Bostonin yliopistoja kiinalaisten luutnantti Kansan vapautusarmeija. Toinen, Zaosong Zheng, oli oletettavasti syöpätutkija, joka - yritti salakuljettaa SARS- ja MERS-kantoja sisältäviä injektiopulloja Kiinaan Bostonin Loganin lentokentän kautta.

Tohtori Lieber sai myös apurahoja NIH:ltä ja puolustusministeriöltä, mutta hän sai Kiinasta $50 000 kuukaudessa "elinkustannuksiin" ja $1,5 miljoonan kertakorvauksen työstään Wuhanin teknologiainstituutin kanssa. Pidätyksensä jälkeen Lieberin ja FBI:n välisissä videotallenteissa hän sanoi: "Raha on suuri houkutus. Se on yksi niistä asioista, joita Kiina käyttää ihmisten viettelemiseen."

Hänet todettiin syylliseksi valehteluun kiinalaisista yhteyksistään -ja hänet tuomittiin kuudesta syytekohdasta. Näihin kuuluvat kaksi syytettä väärän tuloveroilmoituksen tekemisestä ja allekirjoittamisesta, kaksi syytettä väärien lausuntojen antamisesta liittovaltion viranomaisille ja kaksi syytettä ulkomaisia pankki- ja rahoitustilejä koskevien ilmoitusten jättämisestä ilmoittamatta Internal Revenue Servicelle. Hänen tuomiopäiväänsä ei ole vielä määrätty.

Raporttien mukaan DoD ja NIH olivat aiemmin sopineet salaliitosta, jonka tarkoituksena oli toimittaa Yhdysvaltain armeijan vuonna 2004 kehittämä kokoelma taudinaiheuttajia Fort DetrickMarylandista Kiinaan, ja tähän luovutukseen liittyi Charles Lieberin kehittämä hiilinanoputkiteknologia. Kaikki tämä tohtori Anthony Faucin (NIAID), Peter Daszakin (EcoHealth Alliance) ja Francis Collinsin (NIH) avustamana.

Tässä yhteydessä on otettava huomioon hierarkia; NIH, jolla on seuraavat tehtävät taloudellinen osuus Gatesin rahoittamista covid-"rokotteista"., jota aiemmin johti Francis Collins (joka erosi, koska hänen Kiinan kanssa tekemänsä toimintatutkimuksen yhteistyöhön perustuva hyöty oli paljastunut.) on kattojärjestö, jonka alaisuudessa Faucin NIAID toimii. Anthony Fauci on vastuussa rahan ohjaamisesta Wuhanin virologian instituutille EcoHealth Alliancen kautta.

EcoHealth Alliance on niin sanottu hyväntekeväisyysjärjestö, joka rahoittaa biologisten aseiden kehittämistä sillä varjolla, että se "suojelee ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä uusilta tartuntataudeilta". Ne saivat Pentagonilta $39 miljoonaa euroa..., joka rahoitti Wuhanin virologian instituuttia vuosina 2013-2020 (vuosi, jolloin Lieber pidätettiin), samaa Wuhanin laboratoriota, jota syytetään Covid-19:n lähteeksi.

Vaikka EcoHealth Alliancen kautta Yhdysvalloista Kiinaan suuntautuvien rahavirtojen kokonaismäärä ei ole vielä tiedossa, tämänkaltaiset tapaukset $7,5 miljoonan euron apuraha NIH:ltä. ja tämä todellinen salaliitto on tullut niin avoimeksi ja paljaaksi, että jopa 2022:n Yhdysvaltain puolustuslakiesitys on kieltänyt Pentagonia rahoittamasta EcoHealth Alliancea. 

Toivomme, että Charles Lieberin ja hänen kiinalaisten rikoskumppaniensa pidättäminen ja tuomitseminen merkitsee oikeudenmukaisuuden ja oikeusvaltion palauttamista Yhdysvaltoihin ja muuallekin. Toivomme, että Lieber ei ole vain syntipukki, vaan että vielä suuremmat käärmeenpäät, kuten Gates, Fauci ja kavidien agendapoliitikot, seuraavat perässä. Olkoon tämä Nürnberg 2.0:n alku ja rikollisen covidien yrityksen kaatuminen. Ion aika lopettaa tämä kaikkialla. Tulevaisuus on toinen renessanssi tai uusi pimeä aikakausi. Valitse.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi