Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

16-vuotias, Pfizer, sydänlihastulehdus, äkillinen kuolema, sureva isä

Kiitos Ernesto Ramirez, että jaoit tuskallisen tarinasi ja autoit estämään muita tekemästä samaa kohtalokasta virhettä.

Äskettäin tarkastelimme viimeaikaiset VAERS-tiedot rikollisista ja väkisin annetuista injektioista aiheutuneista kuolemista ja verilöylyistä, ja tarkastelimme 12:n monien niiden avulla tapettujen lasten lääketieteellisiä yksityiskohtia.

Voimme kuvitella lasten perheiden emotionaalisen kärsimyksen, mutta emme voi todella tuntea tai jakaa sitä.

Ernesto Ramirez menetti rakkaan 16-vuotiaan poikansa. Ernesto Junior oli terve poika, mutta hän romahti ja kuoli muutama päivä sen jälkeen, kun Pfizerin myrkkyä oli ruiskutettu häneen. Juniorin ruumiinavaus oli ennakoitavissa: hänen sydämensä oli tuhoutunut. Solut koko hänen nuoressa kehossaan olivat muuntuneet geneettisesti injektion vaikutuksesta. Ne tuottivat ja täyttivät hänen verenkiertonsa myrkyllisillä piikkiproteiineilla. Nämä piikkiproteiinit kohdistuivat hänen nuoressa sydämessään oleviin runsaisiin ACE2-reseptoreihin ja tuhosivat sen.  

On olemassa ei turvallisia tai tehokkaita rokotteita covid-19:tä vastaan. Vaikka olisikin, lapset eivät tarvitsisi niitä.

Tohtorit Jessica Rose ja Peter McCullough ovat erittäin päteviä tutkijoita, jotka raportoivat, että sydänlihastulehdus (tulehtunut sydän) lisääntyi 19-kertaisesti 12-15-vuotiailla lapsilla covid-injektioiden jälkeen. Covid-agendan rikolliset ovat tukahduttaneet tämän tutkimuksen, mutta... tässä se on suoraan sinulle.

Rukoilkaa herra Ramirezin puolesta. Kiittäkäämme häntä myös siitä, että hän on kestänyt tuskan ja jakanut traagisen tarinansa, jotta muut eivät joutuisi kärsimään saman tappavan virheen seurauksista.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi