Tohtori Mark Trozzi

VAERS-massamurhan päivitys ja surulliset tiedot tapetuista lapsista

Ruiskukuolematilastot ovat järkyttäviä. Murhatut lapset ovat todellisia.

Tämän artikkelin sanavalinnat eivät ole liioiteltuja, vaan ainoastaan realistisia.

Tiedot osoittavat, että pakko- ja pakkopistoskampanjat ovat aiheuttaneet ennennäkemättömän paljon kuolemia ja verilöylyjä. Tässä on joitakin 17. joulukuuta 2021 päivitettyjä tietoja Yhdysvaltain VAERS-järjestelmästä. Se on traagisen vaikuttava, vaikka se edustaa vain pientä osaa näiden injektioiden aiheuttamista kuolemista ja vahingoista. Useimmat haittavaikutukset ja kuolemantapaukset jäävät ilmoittamatta ja laskematta, joten todelliset luvut ovat paljon suuremmat.

On vaikea uskoa, että rikollinen covid-yritys on pitänyt tätä kuolemankampanjaa käynnissä niin kauan; että vasta aivan äskettäin Tämän rikollisuuden on virallisesti julistettu olevan rikollista, ja meidän on täytynyt sinnitellä tähän asti, ennen kuin syytetoimet ovat alkaneet (tästä on tulossa lisää tulevina päivinä).

Tässä näytetään VAERS-tietotaulukko ja sitten Covid Vaxx -kuolemantapaukset vs. kaikki muut -kuva.

*Huomaa, että COVID-19-"rokotteisiin" liittyvien kuolemantapausten kokonaismäärä on yli kaksinkertainen verrattuna kaikkiin muihin rokotteisiin liittyvien kuolemantapausten määrään vuodesta 1990 lähtien.

VAERS-tietojen kuvalähteet: https://vaersanalysis.info/2021/12/25/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-12-17-2021/

Huomaa, että viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana rokotuksiin liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu tyypillisesti noin 300 vuodessa. Vajaan vuoden aikana nämä rokotukset ovat aiheuttaneet 20 471 raportoitua kuolemantapausta!

Murhien uhrien joukossa on lapsia:

Erityisen traagista on nuorten ihmisten tappaminen näillä rikollisesti annetuilla injektioilla. Nuorilla on tilastollisesti nollariski sairastua vakavaan sairauteen tai kuolla covidiin, mutta heidät tapetaan varmasti näillä pistoksilla, joita heille annetaan väkisin ja pakolla.

Seuraavassa tarkastelemme vain kahtatoista VAERSin monista tapauksista, joissa lapset ja nuoret ovat kuolleet näiden injektioiden seurauksena. Emme tunne heitä, heidän nimiään tai perheitään, joten emme voi kertoa teille lapsista, heidän persoonallisuudestaan, kyvyistään, unelmistaan ja tarinoistaan. Emme myöskään voi kertoa teille yksityiskohtia heidän perheidensä surusta ja heidän sydämiinsä ja elämäänsä jääneistä aukoista.

Tässä jaamme kuitenkin selkokielellä joitakin lääketieteellisiä yksityiskohtia siitä, miten he kärsivät ja kuolivat injektioiden jälkeen. Kunkin henkilön kohdalla on linkit, joiden kautta voit tutustua hänen henkilökohtaiseen VAERS-raporttiinsa. Tämä ryhmä kuoli kaikki Pfizerin injektioon, mutta myös muut injektiot ovat tappavia.

Tämä VAERS-tieto on peräisin täältä: https://medalerts.org/

 1. Tämä 13-vuotias tyttö kuoli 16 päivää Pfizer-pakotetun injektion jälkeen tulehtuneeseen sydämeen ja aivoihin, epänormaaliin sydämen rytmihäiriöön (torsades de point/QT-ajan pidentyminen), kouristuskohtauksiin, haimatulehdukseen, uuteen diabetekseen, Guillain-Barre-oireyhtymään ja paljon muuhun: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1815096   
 2. Tämä 17-vuotias tyttö sairastui vakavasti ja sairastui uuteen diabetekseen 33 päivää Pfizer-injektion jälkeen; hän kuoli 2 päivää myöhemmin. https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1815295 
 3. Näiden injektioiden antaminen kenelle tahansa on rikos, mutta tehtiin ylimääräisiä huolimattomuusvirheitä, jotka johtivat tämän 17-vuotiaan tytön kuolemaan. Hän oli jo toipunut lievästä covidista ja hänellä oli siten hyvä immuniteetti; vaikka hyviä rokotteita olisikin ollut saatavilla (joita ei ole), hänellä ei olisi ollut mitään käyttöä sellaiselle. Tiedämme, että näiden injektioiden haittavaikutukset ovat pahempia ihmisillä, jotka ovat jo sairastuneet covidiin ja toipuneet siitä luonnollisesti, kuten 99,7 % prosenttia ihmisistä tekee. Luonnollisesti toipuneilla ihmisillä on erinomainen immuniteetti, mutta he ovat alttiimpia näiden injektioiden aiheuttamille vakaville haitoille. Valitettavasti tälle tytölle annettiin vielä niin sanottua "rokotetta" ja hän kuoli 38 päivää myöhemmin sairaalassa tulehtuneeseen sydämeen, epänormaaliin sydämen rytmihäiriöön (torsades de pointe/ QT-ajan pidentyminen), kouristuskohtauksiin ja muuhun. https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1828901  
 4. Tämä 15-vuotias tyttö sairastui niin sanotun "rokotteen" ottamisen jälkeisen päivän aikana. Hän kuoli 27. päivänä. Diagnoosiin kuuluivat tulehtunut sydän ja aivot, epänormaali sydämen rytmi (torsades de point/QT-ajan pidentyminen), kouristuskohtaukset, Guillain-Barre ja valitettavasti paljon muuta: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1592684 
 5. Tämä 13-vuotias poika sairastui vakavasti kaksi päivää niin sanotun "rokotteen" jälkeen ja kuoli seuraavana päivänä verenvuotoon, veren hyytymiseen, kouristuksiin, sydämen rytmihäiriöihin, sydämen vajaatoimintaan ja muuhun: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1633205 
 6. Tämä 15-vuotias poika kuoli äkillisesti 4 päivää Pfizer-injektion jälkeen: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1668800 
 7. Tämä 14-vuotias poika kuoli 7 päivää niin sanotun "rokotteen" jälkeen sydämen vajaatoimintaan: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1690103 
 8. Tämä 16-vuotias poika sairastui 6 päivää niin kutsutun "rokotteen" jälkeen ja kuoli 22. päivänä sydämen tulehdukseen, epänormaaliin rytmihäiriöön (torsades de pointes/QT-ajan pidentyminen), sydämen ja keuhkojen vajaatoimintaan, tulehtuneeseen suolistoon ja muuhun: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1702154 
 9. Tämä 17-vuotias poika sairastui 9 päivää niin sanotun "rokotteen" jälkeen ja kuoli 17. päivänä. Hänen moniin vaurioituneisiin elinjärjestelmiinsä ja oireisiinsa kuului kouristuksia, sydämen vajaatoimintaa, epänormaalia sydämen rytmihäiriötä, Guillain-Barre-oireyhtymää ja monia muita oireita: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1737907 
 10. Tämä 15-vuotias poika kuoli 1 päivä Pfizer-injektion jälkeen, ja hänellä oli lukuisia vaurioituneita elimiä, kuten tulehtunut sydän ja epänormaali sydämen rytmi (torsades de pointes/QT-ajan pidentyminen), uusi diabetes (haiman vajaatoiminta), aivotulehdus, kouristuskohtauksia ja paljon muuta: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1845034
 11. Tämä 13-vuotias poika kuoli samana päivänä niin kutsutun "rokotteen" jälkeen. Hänen kuolemaansa liittyi epänormaali sydämen rytmihäiriö (torsade de pointe/QT-ajan pidentyminen) ja verenkiertoelimistön romahtaminen: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1862946 
 12. Tämä 12-vuotias poika sairastui sinä päivänä, jona hän sai Pfizer-injektion. Hän kuoli 3 päivää myöhemmin tulehtuneeseen sydämeen, kouristuskohtauksiin ja muuhun: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=1865979  

Jotta ymmärtäisitte, miten nämä injektiot vahingoittavat ja tappavat, tarjoamme teille tämän: Covid-"rokotteet"; Kuinka vaarallisia ne ovat? sekä video- että artikkelimuodossa.

Tämä sota ei ole vielä ohi. Meidän on pysyttävä valppaina. Kieltäytykää pakkoruiskeista, taistella informaatiosotaa vastaanja suojella lapsia.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi