Uusi 5. tohtorin haastattelu: Dolores Cahill & miten CCE voitetaan

Professori Dolores Cahill: Cahill Cahill: Miten taistelemme ja lopetamme rikollisen huumeyrittäjyyden.

Dr. Trozzin kuvaus

Olemme iloisia voidessamme jakaa tohtori Sam Duben haastattelun kovan rikollisuuden vastaisen supersankarin kanssa: Dolores Cahillin kanssa.

Professori Dolores Cahill on ollut eettisesti ja tieteellisesti asialla alusta lähtien, kun covidien rikokset ja petokset alkoivat. Hän on immunologi, molekyylibiologi, keksijä, aktivisti ja paljon muuta. Tohtori Cahill on World Doctors Alliancen, World Freedom Alliancen ja Freedom Travel Alliancen perustaja ja puheenjohtaja.

Hän on todella yksi maailman suurimmista ihmisoikeuksien ja terveyden johtajista nykymaailmassa.

Professori Cahillin asiantuntemus ja opastus kattavat tieteelliset, oikeudelliset ja aktivistiset kysymykset, jotka liittyvät covid truth -liikkeeseen. Kiitos tohtori Sam Dubelle tästä hienosta haastattelusta; hän viittaa aivan oikein tähän loistavaan, sitoutuneeseen, hyväsydämiseen tiedemieheen ja aktivistiin "globalistien kryptoniittina".

Professori Cahill ymmärtää syvästi coviditieteet, paljastaa rikostekniset tiedot ja johtaa oikeudellista hyökkäystä covidirikollisia vastaan. Tässä hän näyttää meille, miten voitamme tämän taistelun, säilytämme oikeutemme ja vapautemme, saatamme rikolliset oikeuden eteen ja palautamme laillisen ja vapaan yhteiskunnan.

"Rikolliselle käytökselle ei ole immuniteettia"- Prof. Dolores Cahill

Muita hienoja ja uusia 5. tohtorin haastatteluja:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi