WHO:n johtaja tohtori Tedros tunnustaa, että tehokeinot tappavat lapsia

WHO on niiden korruptoituneiden järjestöjen listan kärjessä, joihin ei voi luottaa. Se pitäisi purkaa, ja monet siellä työskentelevät ihmiset pitäisi pidättää ja asettaa syytteeseen. WHO on menettänyt kaiken uskottavuutensa tai legitimiteettinsä.

Tänään meillä on 35 sekunnin pituinen klippi, jossa WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus tunnustaa, että "joissakin maissa käytetään tehosteita lasten tappamiseen". Seuraava pätkä on WHO:n hybridi lehdistötilaisuudesta Genevessä sijaitsevan Palais des Nationsin toimittajien kanssa 20. joulukuuta 2021.

Samaan aikaan uskottava MM-kisoissa

Toisaalta, eettisen ja laillisen kansainvälisen terveysjärjestön uutisissa on huomattava, että maanantaista viikoittaista Maailman terveysneuvoston yleiskokousta ei pidetä tänään (27. joulukuuta 2021) juhlapyhien vuoksi. Seuraava WCH:n yleiskokous pidetään ensi maanantaina 3. tammikuuta 2021 klo 14.00 EST.  

Tänään voimme jakaa videon viime viikon kokouksen hienosta raportista. Se koskee Pfizerin omaa myöntämistä siitä, että heidän injektionesteensä silpovat ja tappavat. Tohtori Deanna McLeod Kanadan Covid Care Allianssista kertoi CCCA:n analyysin Pfizerin 6 kuukauden tutkimustuloksista. Tässä on tohtori McCleodin erinomainen, helposti seurattava analyysi Pfizerin tutkimuksesta. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/deanna-mcleod-evidence-analysis-pfizer/

Keskustelimme viime viikolla näistä Pfizerin oman tutkimuksen järkyttävistä tuloksista. Se osoitti, että 31% pistoksen saaneista koehenkilöistä oli vaurioitunut ja 3% kuollut. https://drtrozzi.org/2021/12/21/dr-nagase-exposes-pfizer-criminal-canadian-officials-child-sacrifice-and-more/

On niin oikein, että Maailman terveysneuvosto julisti pistokset rikollisiksi ja vaati pistoskampanjoiden välitöntä lopettamista kaikkialla maailmassa. https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Kiitos monille teistä, jotka ovat jo ryhtyneet toimiin lähettämällä ja toimittamalla WCH:n keskeyttämis- ja lopettamisilmoituksen. Te vaikutatte asiaan, vaaditte rikosten lopettamista ja annatte syyllisille varoituksen kaikkialla. Näemme tuloksia, ja meillä on hienoja uutisia oikeudenmukaisuudesta jaettavana tulevina päivinä.

Pyydämme teitä jatkamaan toimia tappamisen lopettamiseksi lähettämällä ja toimittamalla kiireelliset lopettamismääräykset hallituksille, laitoksille, sairaaloille, klinikoille, lääkäreille, sairaanhoitajille, kouluille, yliopistoille, työnantajille tai mille tahansa organisaatiolle, joka edistää tai pakottaa tappaviin covid-injektioihin. Yhdessä me painamme jalat maahan. On aika lopettaa nämä väkivaltaiset rikokset ihmiskuntaa vastaan ja yhdessä tehdä oikeutta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi