Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Toinen peräkkäinen sota-ajan joulumme

Rakkaat ystävät,

Rukoilen, että voitte hyvin ja että joulunne on täynnä rakkautta, perhettä, ystäviä sekä mielen, ruumiin ja hengen terveyttä. Olen edelleen kiitollinen siitä, että saan olla kanssanne historian oikealla puolella, valon astioina, jotka kulkevat läpi pimeiden aikojen, jotta voimme palauttaa maailmamme entistäkin paremmaksi.

Tämä on toinen sota-ajan joulumme peräkkäin. Syylliset poliitikot, joilla on paljon verta käsissään, antavat käskyjä sulkea joulu ja kieltää perheemme, ystävämme ja kulttuurimme. He ovat menettäneet kaiken legitimiteettinsä ja joutuvat vankilaan. Meidän on muistutettava kaikkia, myös poliiseja keskuudessamme, kunnioittamaan ihmisoikeuksia, peruskirjan vapauksia, perustuslakia, Helsingin sopimusta ja Nürnbergin lakia.  

Kieltäydy noudattamasta rikosoikeudellisia määräyksiä. Käsiraudat eivät ole tarkoitettu viattomille ihmisille, jotka juhlivat joulua perheen ja ystävien kanssa, vaan pikemminkin rikollisille, jotka antavat laittomia määräyksiä heitä vastaan ja edistävät tappavia pakkopistoksia.

Rikollinen covid-yritys käytti vuosia biologisten aseiden luomiseen ja patentointiin, soluttautumiseen hallituksiin, sääntöjen ja määritelmien muuttamiseen hiljaisesti ja covid-suunnitelmiensa valmisteluun. He valmistautuivat laajasti ennen kuin käynnistivät petollisen hyökkäyksensä meitä vastaan vuoden 2019 lopulla.

Kesti jonkin aikaa, ennen kuin väärät kertomukset paljastuivat ja ennen kuin saimme nähdä todisteet rikoksista ihmisyyttä vastaan. Todisteet ovat lisääntyneet ja ovat nyt niin musertavia, että se on kiistaton jokaiselle, joka vielä kykenee kriittiseen ajatteluun, -

Vuonna 2020, kun petos ja agenda paljastuivat vähitellen, aloimme ryhtyä toimiin yksilöinä ja pienryhminä. Totuuden liikkeemme, pyrkimyksemme palauttaa oikeusvaltio ja ihmisoikeudet sekä oikeudenmukaisuuden tavoittelumme ovat vahvistuneet. Olemme yhdistäneet voimamme ja rakentaneet merkittävän vastavoiman. Se kasvaa eksponentiaalisesti. Meitä on tullut paljon, ja olemme järjestäytyneet. Olemme perustaneet uusia ja uskottavia instituutioita, kuten Maailman terveysneuvosto.

Ollaksemme tarkkoja, meidän on kuvailtava covidien agendan edistäjiä "vihollissotureiksi, pettureiksi ja rikollisiksi".

Todisteet rikollisen covid-yrityksen tahallisesta kuolemasta, vahingoittamisesta ja hyväksikäytöstä ovat musertavat. Esittelimme äskettäin Pfizerin omat kolme ensimmäistä kuukautta tutkimustulokset, jotka vahvistavat, että niiden injektiot ovat tappavia.  

Petturit, jotka ovat soluttautuneet hallitukseemme ja instituutioihimme, ovat kiistatta tienneet tämän ainakin 30. huhtikuuta 2021 lähtien, jolloin Pfizer jakoi vastentahtoisesti tuloksensa. Silti petturit jatkavat rikoksiaan ihmiskuntaa vastaan ja käyttävät valtaa väärin pettääkseen yleisöä, estääkseen turvalliset ja tehokkaat hoitomuodot covidia vastaan ja pakottaakseen väärennetyt ja tappavat injektiot  viattomia ihmisiä vastaan. He pistävät jopa lapsia!

Viimeinkin Maailman terveysneuvostolta, vahvat ja viralliset määräykset lopettamaan ruiskutukset ja lopettamaan kaikki niihin liittyvät rikokset ihmisyyttä vastaan. Rikollisten syytteeseenpano on aktiivinen ja valmis etenemään nopeasti. Olemme kaikki tehneet kovasti töitä, kestäneet paljon väärinkäytöksiä ja edistäneet totuuden ja oikeuden etsimistä. Meidän on jatkettava valppaana ja aktiivisena myös lomien aikana.

Uskon, että Kristus olisi samaa mieltä siitä, että joulu on ennen kaikkea rakkauden juhla. Rakkaus on kaikkien hyvien uskontojen ja filosofioiden vanhurskaiden ihmisten korkein laki. Se on kultaisen säännön ydin. Kun juhlimme rakkautta, ottakaamme huomioon myös suuren papin ja kansalaisoikeusjohtajan tohtori Martin Luther King Jr:n viisaat sanat, jotka hän sanoi:

"Valta ilman rakkautta on uhkarohkeaa ja väkivaltaista, ja rakkaus ilman valtaa on sentimentaalista ja aneemista. Valta on parhaimmillaan rakkautta, joka toteuttaa oikeudenmukaisuuden vaatimukset, ja oikeudenmukaisuus on parhaimmillaan valtaa, joka korjaa kaiken, mikä on rakkauden vastaista." - Martin Luther King Jr.  

Toivotan teille turvallista, tervettä ja rakastavaa joulua sekä oikeudenmukaisuuden uutta vuotta, jolloin rehellinen, oikeudenmukainen ja ystävällinen yhteiskunta palautuu ennalleen.

Siunausta,

-Tohtori Mark Trozzi

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi