Tohtori Nagase paljastaa Pfizerin, rikolliset kanadalaiset virkamiehet, lapsiuhriutumisen ja paljon muuta

Kiitos Vahva ja vapaa Kanada, tukemme arvoinen järjestö, tästä haastattelusta ja paljon muusta.

Synopsis by Dr. Trozzi

Tohtori Nagase ansaitsee kiitokset ja kunnioituksen. Tämä rehellinen kanadalainen liittyy niiden erikoislääkäreiden joukkoon, jotka puolustavat potilaitaan, valaansa ja totuutta; he vastustavat rikollista covidien yritystä, sen monia kätyreitä ja vainoamismenetelmiä.

Tohtori Nagase hoiti covidia menestyksekkäästi muutamalla turvallisella pillerillä, ja hänet erotettiin Rimbeyn sairaalasta Albertassa. Nyt hän paljastaa Pfizerin sairaalloisen kokeilun ja väkivaltaista agendaa palvelevat rikolliset. Kanadan virkamiehet ovat rikollisesti syyllisiä siihen, että he ovat määränneet injektioita, jotka tutkimukset osoittivat selvästi olevan paljon vaarallisempia kuin covid-19.

Pfizerin omat kolmen kuukauden tutkimustulokset osoittavat, että 3% injektion uhreista kuoli, ja 28% ei toipunut tai jäi vahingoittuneeksi injektioista. Tämä julkaistiin 30. huhtikuuta 2021, mutta niin sanotut "virkamiehet" jatkoivat edelleen toimeksiantojen, vaxx-vientien ja jopa lasten pistämisen edistämistä. Tämä on räikeän rikollista. Ainakin 31% injektion uhreista on vakavasti vaurioitunut, ja 3% on kuollut!

Kiitos ryhmälle Public Health and Medical Professionals for Transparency. He ajoivat tiedonvälityksen vapautta koskevaa pyyntöä Yhdysvalloissa saadakseen Pfizerin tutkimustulokset. Nyt kun näemme ensimmäiset tulokset, ymmärrämme, miksi... Pfizer tekee kovasti töitä todisteiden salaamiseksi. Tässä on taulukko PFizerin kolmen kuukauden raportista:

KUMULATIIVINEN ANALYYSI 28.2.2002 MENNESSÄ SAADUISTA PF-07302048:N (BNT162B2) MYYNTILUVAN MYÖNTÄMISEN JÄLKEISISTÄ HAITTAVAIKUTUSILMOITUKSISTA.
Voit ladata koko Pfizerin kolmen kuukauden raportin täältä: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2021/12/Pfizer-trial-results-first-3-months.pdf

42086:sta koehenkilöstä 1223 kuoli, mikä on huikeat 3%! Lisäksi 28% (19582 plus 520, 42086:sta) sai haittavaikutuksia, joista he eivät olleet "vielä" toipuneet, tai heille oli jäänyt pitkäaikaisia vaurioita ("seurannaisvaurioita").
Covid-19:n kuolleisuus ilman hoitoa oli vain 0,3%. Se on kymmenesosa kuolleisuudesta, jonka nämä injektiot aiheuttivat pelkästään kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. 

Turvallisilla hoidoilla lkuten ne, joiden määräämisestä tohtori Nagase sai potkut, covidin kuolleisuus laskee noin 0,045%:hen. Se tarkoittaa, että pakkoruiskut ovat ainakin noin 67 kertaa tappavampia kuin covid, kun covidia hoidetaan turvallisilla kohtuuhintaisilla lääkkeillä. Kuinka kieroutunutta onkaan, että tohtori Nagase saa potkut, kun taas muut lääkärit saavat rahaa antamalla injektioita, jotka tappavat 3% uhreistaan ja vammauttavat toiset 28%; ja tämä on vasta alkua. Valitettavasti lääketieteellisen tieteen perusteella meidän on ennakoitava, että... injektion uhreja odottaa vielä vuosia kärsimystä.

Eettiset asiantuntijat tekevät kovasti töitä etsiäkseen keinoja, joilla injektion uhreja voitaisiin vieroittaa ja parantaa, mutta tämä on hyvin haastava tehtävä. 

Tohtori Nagase (haastattelu sivun yläosassa) selittää raskauden vaarat, lisääntyneen syövän, urheilijoiden kuoleman, pysyvät geneettiset muutokset ja paljon muuta ymmärrettävällä tavalla tässä runsaasti tietoa sisältävässä haastattelussa, jonka on antanut kanadalaisen Strong and Free -järjestön Iron Will Dove.

Kieltäytyville ystäville ei ole enää tilaa. Meitä vastaan hyökätään bioaseilla. Tämä Pfizerin raportti tuli hallitusten saataville 30. huhtikuuta 2021; silti korkeissa viroissa olevat rikolliset ovat jatkaneet "rokotus"-mandaattien toimeenpanoa, työntäneet näitä kuolemanrokotuksia lapsille ja ovat nyt jotka kohdistavat neulojaan pikkulapsiin ja imeväisiin.

Nousemmeko ylös, pelastammeko itsemme, perheemme ja ystävämme ja palautammeko yhteiskuntamme, vai käännymmekö ympäri, otammeko vastaan iskut ja kuolemme kuuliaisesti? 

Tämä on harkittua. Pfizer tiesi, mitä se teki. He ohittivat eläinkokeet ja menivät suoraan koko ihmiskuntaan. Poliitikot, byrokraatit, lääketieteellisiä lupia myöntävät elimet, kaikki laitokset ja kaikki tätä tukevat henkilöt ovat syyllistyneet kansanmurharikoksiin.

Meidän on lopetettava tämä hulluus ja palautettava laki, järjestys ja ihmisoikeudet. Pyydämme kaikkia ryhtymään toimiin ja auttamaan tappamisen lopettamisessa. Tukekaa ja käyttäkää Maailman terveysneuvoston lopettamisjulistus (World Council for Health). Tohtori Trozzin selvitys lausumasta, klikkaa tästä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi